Kinderen......

628 19 2
                                    

Pov Justin:

De begrafenis is voorbij en ik rij naar de oppas om Melanie op te halen. Ik bel aan en Melanie komt gelijk blij naar me toe rennen. "Papa" zegt ze en til haar op en knuffel haar stevig."Gaan we naar mama?" vraagt ze "nee liefie, dat kan niet" zeg ik en ik slik en probeer mijn tranen in te houden. "Waarom niet?" vraagt ze en ze kijkt me met grote ogen aan. "Mama is boven in de hemel" zeg ik en ze begrijpt er helemaal niets van. Dan bedank ik de oppas maar en loop met Melanie naar de auto. Ik zet haar veilig in het kinderzitje en stap dan zelf achter het stuur. We rijden al een tijdje en ik ben er niet bij met mijn gedachte en als ik opkijk zie ik Melissa midden op de weg staan. Ik schrik me kapot en in een reflex stuur ik in een keer naar rechts. Dan zie ik dat ik op een boom afrijd en ik probeer nog terug te sturen maar het is al te laat. Met een enorme vaart rijd ik tegen de boom aan. Een keiharde klap volgt en dan wordt alles zwart.

Met een ruk schiet ik overeind en kijk rond in mijn kamer. Ik ben helemaal bezweet en buiten adem. "Gelukkig, alles was maar een droom" zucht ik en ik veeg wat zweet van mijn voorhoofd. Dan hoor ik mijn mobiel en krijg ik een berichtje. Ik pak mijn mobiel van het nachtkastje en zie dat ik een berichtje van Melissa heb:

Melissa: Goedemorgen liefie, goed geslapen? Xxx

Er verschijnt gelijk een grote glimlach op mijn gezicht en ik begin wat terug te typen maar dan bedenk ik me dat ik veel liever haar stem wil horen. Ik bel haar en wacht tot ze op neemt. "Hi liefie" hoor ik haar dan zeggen "hi prinses, omg ik ben nog nooit zo blij geweest om je stem te horen!" zeg ik blij. "Wat dan?" zegt ze en ik zucht "oh ik had gewoon een nare droom vannacht". "Awh schatje, dromen zijn bedrog" zegt ze en ik zucht "gelukkig wel ja, hoe is het nu verder met jou?" zeg ik. "Gaat wel hoor, Ik wordt zo gecontroleerd en dan gaan ze overleggen of ik naar huis mag". "Ik hoop echt dat het mag prinses, het is echt stil en saai hier zonder jou". "Ja, en ik wil graag weer bij jou slapen in ons eigen bed, dat heb ik echt gemist". Dan hoor ik wat gerommel op de achtergrond bij Melissa "mijn ontbijtje is net gebracht" zegt ze even later. "Oké prinses, ga maar lekker eten, dan maak ik me klaar en ga ik Melanie ophalen. Daarna komen we naar jou toe" zeg ik. "Is goed liefie, ik hou van je" zegt ze "ik ook van jou prinses, tot straks!". Ik hang op en leg mijn mobiel weer op het kastje. Dan loop ik naar de badkamer en neem een snelle douche. Daarna kleed ik me aan, poets mijn tanden en doe mijn haar goed. Als ik de slaapkamer weer in kom verschoon ik even het bed zodat Melissa straks in een schoon bed kan slapen als ze thuis komt vandaag. Daarna loop ik naar beneden en eet snel mijn ontbijt. Nu kan ik eindelijk Melanie ophalen! Denk ik bij mezelf als alles klaar is en ik stap in mijn auto. Het hotel waar Emma en Niall slapen is gelukkig niet heel ver weg dus ik ben er zo. Ik loop het hotel in en bij de juiste kamer klop ik op de deur. Emma doet open "hi Justin, kom maar binnen. Mel, kijk eens wie er is" zegt ze en Melanie is gelijk blij als ze me ziet. "Papa!" roept ze blij en ik til haar uit de kinderstoel want ze waren nog aan het ontbijten. "Hi prinsesje!" zeg ik en ik knuffel haar stevig. Dan zet ik haar nog even in de kinderstoel zodat ze het laatste beetje van haar ontbijt kan eten. "Heeft ze zich een beetje gedragen?" vraag ik aan Emma en Niall en ze knikken "ze was een engeltje" zegt Niall. "Aawh mooi, ik ken Melanie ook niet anders" zeg ik en ik geef Melanie een kusje op haar hoofd.

"Gaan jullie zo ook mee naar Melissa?" vraag ik na een tijdje en Emma knikt "is goed, dan ga ik me maar even douchen". Ze staat op en loopt de badkamer in. Niall springt ook op en volgt haar. Ondertussen ruim ik alles even op en maak Melanie klaar. Na een tijdje zijn Niall en Emma klaar en kunnen we naar Melissa vertrekken

Tijdje later:

Met Melanie op mijn arm en samen met Emma en Niall loop ik het ziekenhuis in. We lopen naar Melissa haar kamer en als ik haar zie krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Snel zet ik Melanie op het bed en dan geef ik Melissa een knuffel. "Ik ben blij dat je er weer bent" zegt Melissa en dan geef ik haar een kus. "Ik ben ook blij om jou weer te zien prinses" zeg ik en dan geeft Melanie, Melissa ook een knuffel. "Mama is ook blij dat jij er bent" zegt Melissa tegen Melanie en ze knuffelt haar terug. Dan kijkt ze op en lacht naar Emma en Niall "hi guys, fijn dat jullie er zijn" zegt ze. "Voor jou altijd Melis" zegt Emma en zij en Niall gaan naast het bed zitten. Net als we even zitten te praten komt er een arts de kamer binnen. "Goedemorgen allemaal" zegt hij en hij kijkt best vrolijk. "Ik kom je even vertellen dat je voorlopig naar huis mag Melissa". Melissa kijkt meteen heel blij en geeft me een knuffel. De arts geeft haar nog een hand en dan loopt hij de kamer uit. "Omg jullie weten niet hoe blij ik ben dat ik naar huis mag" zegt Melissa. Ik pak snel haar spullen in terwijl ze zich omkleed. Emma en Niall houden Melanie even bezig. Als de spullen zijn gepakt en Melissa zich om heeft kunnen kleden, help ik haar uit bed. Emma zorgt voor Melanie en Niall heeft Melissa haar tas. Terwijl ik Melissa ondersteun lopen we het ziekenhuis uit. Ik zet haar in de auto en dan rijden we met zijn allen naar mijn huis.

Pov Melissa:

Eindelijk ben ik weer thuis, denk ik als ik op de bank plof. Emma en Niall gaan ook zitten en Justin komt binnen met wat drinken. En gaat dan naast mij zitten. Hij slaat een arm om me heen en geeft me een kus. "Prinses ik moet je eigenlijk wat vertellen" zegt hij en ik kijk hem vragend aan "wat dan?". "We hebben jouw huis laatst te koop gezet en ik kreeg gisteren te horen dat het is verkocht! Nu kan je weer bij mij wonen en kan ik goed voor jou en Melanie zorgen". Ik glimlach en geef hem een knuffel "bedankt, ik denk dat ik het nu ook niet zou redden om alleen te wonen". "Alles voor mijn prinses" zegt Justin. Na een tijdje staan Emma en Niall op "wij laten jullie wel even alleen" zegt Niall en Emma geeft me een knipoog. Ik zeg ze even gedag en dan loopt Justin met ze mee om ze uit te laten. Als hij terug komt kijkt hij grijnzend naar Melanie, die op de grond in slaap is gevallen. "Aawh" zegt hij en ik glimlach ook "ons kleine engeltje" zeg ik en Justin knikt "ik leg haar wel even in haar bedje, dat ligt wat lekkerder denk ik" zegt hij en dan tilt hij haar voorzichtig op en loopt met haar naar boven.

"Schatje, ik heb echt zo'n zin in een heet bad" zeg ik als Justin weer beneden komt. "Oké, ik help je wel naar boven" zegt hij en hij tilt me op en ik leg mijn armen om zijn nek. Eenmaal boven laat hij het bad vollopen en kleed ik me uit. Als het bad vol is laat ik me voorzichtig in het water zakken. Meteen voel ik me heel erg ontspannen en ik sluit mijn ogen. "Liefie, kom je er ook bij?" vraag ik met gesloten ogen en ik hoor dat hij zich gelijk uitkleed. Dan komt hij bij me liggen en neemt mij in zijn armen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en geniet van dit moment. We genieten allebei van dit moment , de rust en van elkaar. Na een tijdje begint Melanie te huilen en wordt onze rust verstoord. Ik kijk Justin met een puppyface aan en dan stapt hij uit bad "ben zo terug prinses" zegt hij en dan trekt hij een badjas aan en loopt de badkamer uit.....

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now