Proud

447 16 2
                                    

Pov Melissa:

Harry en ik hebben een paar dagen terug een etentje georganiseerd voor Louis en Gaby. Het heeft ze wel duwtje in de juiste richting gegeven en ze worden steeds closer. Daar ben ik blij om want ik gun het ze echt heel erg. Vanavond hebben Justin en ik even lekker een avondje uit. We gaan namelijk naar de VMA's. Justin moet daar optreden en voor de rest gaan we samen naar de show kijken. Ik heb er echt veel zin in want het is echt lang geleden dat ik met Justin naar zo'n show ben geweest. Ik maak me klaar terwijl Justin, Melanie naar Pattie brengt. Ik heb een hele mooie blauw jurk aan en mijn haar is ook weer een klein beetje terug gegroeid. Als ik bezig ben met mijn make-up, hoor ik Justin weer thuis komen. Net als ik helemaal klaar ben, komt Justin de kamer binnen. "Wauw, je ziet er prachtig uit prinses!" zegt hij en ik glimlach naar hem. "Bedankt. Jij ziet er ook goed uit liefie" zeg ik en ik geef hem een knuffel. "Prinses, ik heb het trouwens geregeld hoor" zegt Justin dan met een grijns op zijn gezicht. "Huh? Wat bedoel je?" vraag ik. "Nou ik heb het over onze trouwlocatie" zegt hij en ik kijk hem bedenkelijk aan. "Dat zouden we toch samen gaan regelen?" vraag ik een beetje teleurgesteld en ik kijk hem recht in zijn ogen aan. "Prinses, de locatie die ik heb geregeld is echt geweldig en het wordt echt een droombruiloft, dat beloof ik" zegt hij en ik zucht. "Waar gaan we dan trouwen?" vraag ik en hij begint weer te grijnzen "dat is een verassing" zegt hij. "Awh, wat ben jij gemeen zeg!" roep ik en Justin geeft me een knuffel. "Het wordt geweldig, dat beloof ik. Jij hoeft alleen maar je droomjurk uit te kiezen, meer niet" zegt hij en ik knik. Dan kijkt hij op zijn horloge "we moeten nu echt gaan, ben je klaar?" vraagt hij "ja, ik pak mijn tas en dan kunnen we" zeg ik en als ik mijn tas heb, lopen we naar beneden en stappen in de auto.

we bij de VMA's aankomen is het heel erg druk en er komen gelijk wat paparazzi op onze auto af. Justin stapt uit en loopt om de auto heen. Hij opent de deur voor mij en begeleidt me de auto uit. Ik glimlach en we lopen hand in hand een stukje over de rode loper. Halverwege poseren we even voor wat foto's. Terwijl we staan te poseren drukt Justin ineens een kus op mijn wang. De paparazzi vinden het geweldig en maken er veel foto's van. Na een tijdje lopen Justin en ik verder en aan het einde van de rode loper worden we kort geïnterviewd. Justin verteld kort over zijn optreden en dan lopen we naar onze plaatsen. We kijken een deel van de show en halverwege moet Justin zich gaan klaarmaken voor zijn optreden. Hij geeft mij een kus en loopt dan weg. Ik kijk verder naar de show en na een tijdje begint Justin zijn optreden. Hij zingt Where ar u now en zijn nieuwe singel What do you mean. Ik sta lekker mee te bewegen en ik ben echt gewoon zo trots op hem. Als hij klaar is met zingen zie ik wat tranen over zijn wangen rollen en hij kijkt vol ongeloof om zich heen. Dan gaat de spot weer naar Miley Cyrus, die de show presenteert en Justin gaat weer af. Ik wacht en na een tijdje komt Justin weer terug. Ik vlieg hem gelijk om zijn nek en hij slaat zijn armen om mij heen. "Omg, ik ben zo trots op je" zeg ik en ik geef hem een kus. "Wauw, dit optreden was echt geweldig" zegt hij en ik glimlach naar hem "ja, dat merkte ik aan je" zeg ik en dan gaan we weer zitten. We kijken de show af en na afloop kletsen we nog wat na met wat andere beroemdheden.

De volgende ochtend:

Als ik de volgende ochtend in de spiegel kijk, schrik ik een beetje van mijn buik. Jeetje, mijn buik is al een klein beetje gegroeid, hopelijk valt het niet te veel op tot Justin en ik gaan trouwen. Denk ik bij mezelf. Ik wil het zo graag geheim houden tot op de bruiloft, en die is pas over 3 weken. Emma komt morgen hier heen zodat we samen een jurk kunnen gaan kopen. Maar vandaag gaan Justin en ik eerst samen naar de verloskundige om voor het eerst een echo van de baby te laten maken. Het is nog te vroeg om het geslacht te weten te komen maar ze kunnen wel kijken of het gezond is of niet. Met Melanie is Justin er alleen bij de bevalling bij geweest dus hij vind het best spannend. Zelf vind ik het ook behoorlijk spannend en omdat ik zo ziek ben geweest moet ik extra vaak op controle. "Ben je klaar prinses?" roept Justin van beneden. "Ja, ik kom eraan!" roep ik terug en ik pak mijn tas en loop naar beneden. "Gaat het wel schatje?"vraag ik en Justin knikt "ja, gewoon een beetje zenuwachtig over de gezondheid van de baby" zegt hij en ik geef hem een knuffel. "Het komt vast goed" zeg ik en dan laat ik hem weer los.

Een half uur later lopen we de kliniek binnen. We melden ons bij de balie en we zijn vrijwel meteen aan de beurt. Gelukkig heb ik de zelfde verloskundige als bij Melanie, dat vind ik echt fijn. "Oké, om te beginnen wil ik graag even weten hoe het met je gaat" vraagt de verloskundige en ik glimlach. "Het gaat gelukkig weer heel goed met mij" zeg ik en ik glimlach naar Justin. "Mooi, dan mag je nu even op het bed gaan liggen en je shirt omhoog doen zodat ik even een echo kan maken" zegt de verloskundige en ik doe wat er van me wordt gevraagd. Er wordt een soort gel op mijn buik gesmeerd en dan gaat de verloskundige met een apparaat op mijn buik. Justin pakt mijn hand en we kijken samen naar het scherm. Al snel zien we de baby op het scherm en er rolt een traan over mijn wang, het is gewoon zo mooi om dit te zien. Met een grote glimlach kijk ik naar Justin. Hij heeft ook een grote glimlach op zijn gezicht. De verloskundige kijkt naar het scherm "het ziet er voor nu normaal uit, ik zie geen rare dingen dus zover ik kan zien is het helemaal gezond". "Pff daar zijn we echt heel erg blij om" zeg ik en ik geef Justin een kus. "Ik zal de echo voor jullie uitprinten zodat jullie die mee kunnen nemen" zegt de verloskundige en ze loopt de kamer uit. "Ik ben echt blij dat ons kindje gezond is" zegt Justin en ik geef hem een knuffel. "Ik ook, en het wordt vast weer net zo mooi als Melanie".

Pov Emma:

Ik zit lekker wat tv te kijken op de bank als Niall de kamer binnen komt. Hij komt naast me zitten en duwt een doosje in mijn hand. Ik kijk ernaar en zie dat het een zwangerschapstest is. "Moet dit?" vraag ik en hij knikt. "Please, probeer het, ik zou het zo leuk vinden om met jou een kindje te krijgen"zegt hij en ik zucht. "Oke, ik ga al" zeg ik en ik sta op en loop naar de wc. Ik doe de test en als ik klaar ben loop ik weer terug naar Niall. De test laad nog even en ik wordt best zenuwachtig. Aan de ene kant zou ik het toch best wel leuk vinden als ik zwanger ben, maar aan de andere kant heb ik het veel te druk om een kind op te kunnen voeden. Na een paar minuten is de test klaar en kijken Niall en ik elkaar aan. "Kijk jij maar Em" zegt hij en ik slik en pak de test van tafel. Dan kijk ik op het schermpje van de test en ik lees wat er staat......

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now