GET OUT!

429 18 1
                                    

Pov Melissa:

Alex laat me meteen los en kijkt Justin geschrokken aan. "VERDOMME! IK WORD HIER GEWOON BEDROGEN IN MIJN EIGEN HUIS! IK WIL DAT JULLIE ALLEBIJ MIJN HUIS VERLATEN. ALEX, JIJ KAN METEEN GAAN EN JIJ HEBT TIEN MINUTEN OM JE SPULLEN TE PAKKEN MELISSA!" schreeuwt Justin boos en Alex loopt snel het huis uit. "Please, ik kan alles uitleggen, ik wilde dit helemaal niet Justin" zeg ik zachtjes en er rollen steeds meer tranen over mijn wangen. Justin kijkt mij boos aan "ik zag toch wat er gebeurde, je had je ogen dicht en genood er zelfs van!" zegt hij en ik begin nu echt te huilen. "Nee, ik vond het verschrikkelijk en had mijn ogen even dicht en hoopte toen dat hij snel zou ophouden. Hij stond me net gewoon aan te randen Justin!" zeg ik en ik zie hem nadenken. "Please, je moet me geloven, ik hou van je en ik wil jou niet kwijt! Ik zal jou nooit bedriegen en dat heb ik nu ook niet gedaan. Ook heb ik nog nooit tegen je gelogen en ik ben echt altijd eerlijk". "Ik hou ook echt super veel van jou" zucht Justin en er rollen wat tranen over zijn zijn wangen. "Maar na wat ik net heb gezien-" hij stopt even met praten en slikt. "Sorry, ik wil je even niet meer zien, ik heb tijd nodig om na te denken". "Please, ik smeek je, doe dit niet" zeg ik en ik wil hem een knuffel geven maar hij doet een stap achteruit. "Ga nou maar je spullen pakken en ga even naar Emma ofzo, ik moet gewoon nadenken en dat wil ik alleen doen" zegt Justin en ik zucht. "Oké" ik loop naar boven en pak daar een kleine trolley en gooi die vol met spullen van mij en Melanie. Ik loop naar beneden en zet daar mijn trolley neer. "Goedzo, dan kun je nu gaan" zegt Justin en ik kijk naar de trap "ik haal eerst Melanie even" zeg ik en ik draai me om maar Justin pakt mij beet bij mijn arm. "Nee, je laat haar gewoon hier" zegt hij streng . "Oké, misschien is dat ook maar beter" zucht ik en dan pak ik mijn trolley en loop de deur uit.

Na een stukje over straat te hebben gelopen, kan ik eindelijk een taxi aanhouden. Ik stap achterin met mijn trolley en vertel de chauffeur de naam van het hotel. Gelukkig kent de chauffeur het hotel en kan hij er zo heen rijden. Na een tijdje stoppen we voor het hotel en ik betaal de chauffeur en dan stap ik uit. Eerst besluit ik Emma even te bellen voor haar kamernummer. Als ik weet in welke kamer ze slaapt, loop ik er gelijk heen. Ik klop op de deur en Emma doet gelijk open. "Omg Melis, kom binnen" zegt ze en ze trekt me naar binnen. "Heb je Mel niet bij je?" vraagt ze en ik schud mijn hoofd. "Nee, ze lag net te slapen en ik wilde haar niet zoals de vorige keer wakker maken. En Justin zorgt wel goed voor haar". Dan ga ik op het bed zitten en begin te huilen. "Melis, wordt eerst maar even rustig en vertel me dan wat er is gebeurt" zegt ze en ik probeer rustig te worden en vertel haar alles.

"Ik zal wel met hem gaan praten" zegt Emma als ik haar alles heb verteld. "Doe dat morgen dan maar, Justin moet eerst even wat afkoelen. Nu valt er niet echt goed met hem te praten" zeg ik en ze knikt . "Je hebt gelijk, dan doe ik het morgen wel. Dan blijf jij gewoon even hier". "Dat lijkt mij een goed idee" zucht ik en ik staar voor me uit. "Ik kan het gewoon niet geloven dat het zover is gekomen. Die klootzak heeft misschien wel echt alles tussen mij en Justin verpest. En hoe moet dat straks dan met Melanie? Ik wil echt niet de bruiloft afblazen". "Melis, dat gaat echt niet gebeuren, geloof me. Justin houdt nog steeds net zo veel van jou, en jij van hem. Als ik met hem gepraat heb, is het vast weer snel goed tussen jullie".

De volgende ochtend:

POV Emma:

Melissa en ik hebben net ontbeten en ik maak me klaar om naar Justin te gaan. Ik spring onder douche en kleed me daarna aan. Dan poets ik snel even mijn tanden en doe mijn haar en make-up. "Oké Melis, dan ga ik nu maar naar Justin" zeg ik en ze knikt naar mij. "Dan ga ik me nu even douchen en klaarmaken, ik hoop echt dat hij je geloofd, ik wil hem gewoon niet kwijt" zegt Melissa en ze bijt op haar lip. "Geen zorgen Melis, het komt goed" zeg ik en dan loop ik de deur uit. Een tijdje later kom ik aan bij Justin zijn huis. Ik stap uit en loop naar de deur. Ik bel aan en na een tijdje doet Justin open. "Oh, hi Em" zucht hij en hij gebaart dat ik binnen mag komen. Hij heeft echt mega wallen onder zijn ogen dus hij zou wel slecht hebben geslapen vannacht. "Wat kom je eigenlijk doen?" vraagt hij terwijl ik hem naar de keuken volg. "Ik kom met je praten Justin" zucht ik en dan zie ik Melanie aan de keukentafel zitten. "Emma!" zegt ze blij en ik glimlach naar haar "hi Mel" zeg ik en dan kijk ik weer naar Justin. "Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen Justin, ik vind het niet eerlijk hoe jij Melissa nu behandeld". Hij zucht "Emma, ze ging vreemd voor mijn neus, had ik haar dan blij om haar nek moeten vliegen ofzo?". "Justin luister, Melissa is niet vreemd gegaan, ze werd voor de tweede keer door Alex aangerand. Ze wilde het je vertellen maar ze kreeg de kans niet want toen kwam Alex bij jullie. Melissa schaamde zich er trouwens heel erg voor". Justin zucht en ik zie hem twijfelen. "Wacht eens even, je hebt hier toch overal beveiligingscamera's hangen?" vraag ik en Justin knikt. "Waarom kijken we die beelden dan niet terug?". Justin knikt "ik pak even mijn ipad want daar kan ik het allemaal op zien". Hij staat op en loopt de keuken uit. Dan kijk ik naar Melanie, die wat aan het tekenen is. "Waar is mama?" vraagt ze dan aan mij en ik glimlach naar haar. "Mama komt snel weer terug, dat beloof ik Mel" zeg ik en dan komt Justin weer binnen. Hij gaat naast mij aan tafel zitten en zet zijn ipad aan. 'Oké, kijk eerst even naar twee dagen terug" zeg ik en hij knikt. Hij spoelt een heel stuk terug en als we bij het juiste moment zijn kijken we. Als Justin ziet hoe Melissa door Alex werd behandeld, rollen er een paar tranen over zijn wangen. Dan spoelt hij door tot gisteren avond en als we die beelden ook hebben gezien, valt Justin echt stil.

"Omg, ik weet niet wat ik moet zeggen" zegt Justin en ik zucht. "Misschien kan je nu mee gaan naar mijn hotel om Melissa je excuses aan te bieden?" vraag ik en hij knikt. "Prinsesje, ga je even mee met mij en Emma?" vraagt hij aan Melanie en ze knikt gelijk. "Ik rij wel achter je aan met Melanie" zegt Justin en hij pakt zijn sleutels en neemt Melanie op zijn arm. We lopen naar buiten en stappen daar in de auto's. Als snel zijn we bij mijn hotel en lopen we naar binnen. Justin loopt met Melanie aan zijn hand achter mij aan en als we bij mijn kamer komen, open ik de deur. "Hi Melis" zeg ik en ik zie haar op het bed zitten en ze is zo te zien net klaar. "Hi, is het gelukt?" vraagt ze en ik hoef geen antwoordt te geven want ze ziet Justin al. Ze glimlacht een beetje naar hem "hi" zegt ze en Justin gaat bij haar op het bed zitten. "Prinses, het spijt me echt zo dat ik je niet geloofde, ik heb me alweer als een enorme lul gedragen. Ik hoop dat je me kan vergeven" zegt hij en hij kijkt haar smekend aan. "Ja natuurlijk, ik ben echt blij dat je me geloofd" zegt Melissa en ze geeft hem een knuffel. "Geen zorgen, we gaan zo gelijk langs Scooter en dan gaan we er voor zorgen dat je geen last meer hebt van die klootzak. Hoe durft hij aan je te zitten" zegt Justin en Melissa geeft hem een kus. "Ik wil die engerd echt nooit meer zien" zegt ze en Justin glimlacht naar haar. "Geloof me, je gaat geen last meer van hem hebben!

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now