Suprise?!

765 23 3
                                    

Pov Melissa

We hebben net onze pizza's op als we een scooter aan horen komen "dat zal Dylan wel zijn" zegt Emma en dan hoor ik Melanie boven huilen. Justin en ik kijken elkaar aan "ik ga wel" zeg ik en ik sta op en loop naar boven. Als ik in de slaapkamer ben, pak ik Melanie uit haar bedje en ze is meteen stil. Dan loop ik met haar naar beneden om een flesje voor haar klaar te maken. Als ik beneden aan de trap ben komt Dylan binnen met een meisje. "Hey Dylan" zeg ik en ik loop met Melanie op mijn arm door naar de keuken. "Omg, was dat Melissa, de ex van Justin Bieber?" hoor ik het meisje aan Dylan vragen. "Jup" zegt hij droog en dan komen ze ook naar de keuken om wat drinken te pakken. Ondertussen maak ik een flesje voor Melanie "Em, kan je even helpen?" roep ik en even later komt ze de keuken binnen gewandeld. De ogen van het meisje worden groot "omg, Emma, de vriendin van Niall Horan! AAAAA!". Emma kijkt naar Dylan "wow, wie is dit?" vraagt ze en hij zucht "dit is Eva, mijn nieuwe vriendin" zegt hij en Emma steekt haar hand uit "aangenaam Eva" zegt ze en dan kijkt ze naar mij. "Kan je Melanie even overnemen, dan kan ik een flesje voor haar klaarmaken". Ze knikt en neemt Melanie in haar armen en loopt terug de woonkamer in.

Pov Emma:

Melissa is bezig met een flesje voor Melanie en ondertussen loop ik met haar de kamer in. Voorzichtig ga ik met haar op de bank zitten en begin een beetje met haar te spelen. "Wat was dat net voor gegil uit de keuken?" vraagt Austin en ik zucht "mijn broertje heeft een nieuwe vriendin" zeg ik en dan kijkt hij naar Justin. Ze weten natuurlijk gelijk hoe laat het is en zuchten. "Ruiken jullie dat ook?" vraag ik dan ineens en ik steek mijn neus in de lucht. "Wij ruiken niets" zeggen Justin en Austin en dan kijk ik naar Melanie. Ik ruik aan haar luier en trek een vies gezicht "bah Melanie!" roep ik en ik geef haar snel aan Justin. "Heeft ze gepoept?" vraagt hij en ik knik "jij bent haar vader dus doe er wat aan" zeg ik. Hij kijkt me met een vies gezicht aan "bedankt hè" zegt hij en dan staat hij op om Melanie te verschonen. Een paar minuten later komt hij terug en gaat weer met Melanie op de bank zitten. Ik loop even naar Melissa want ik vraag me af waar ze blijft. Als ik in de keuken kom staat ze vrolijk met Eva te kletsen. "Ben je al bijna klaar?" vraag ik als ik binnen kom lopen . "Ja ik kom er aan" zegt ze en dan kijk ik naar Eva. "Ben jij eigenlijk een Belieber of een Directioner?" vraag ik. "Allebei, maar vooral een Belieber!" zegt ze en dan kijk ik naar Melissa. "Hij is in de kamer" zegt ze en dan worden haar ogen groot "omg! Dylan hoe ken je ze allemaal?" vraagt ze en hij haalt zijn schouders op "Emma is mijn zus, Melissa is al jaren haar beste vriendin en de rest weet je wel". "Waarom heb je dit niet eerder verteld?" vraagt ze "precies hier om" zegt hij en Melissa en ik beginnen te grinniken. "Mag ik?" vraagt ze en ik knik. Dan rent ze de kamer in "kom Dylan, dan kan je Austin ontmoeten, die heb je natuurlijk nog niet gezien" zeg ik en dan lopen we met zijn drieën naar de woonkamer. Eva geeft Justin net een knuffel en Melissa loopt er op af om Melanie van hem over te nemen. "Yo Justin, je pikt toch niet mijn meisje in? Je weet hoe dat is!" zegt Dylan voor de grap en ik begin te lachen. Dan gaan we op de bank naast Melissa en Austin zitten "ik ben dus Austin zegt Austin en hij steekt een hand uit naar Dylan. Ze kunnen het goed vinden en beginnen gelijk een gesprek. Ondertussen laat Melissa, Melanie drinken en maken Justin en Eva een paar selfies. "Omg mijn droom komt nu gewoon uit!" zegt Eva en ze geeft Justin een knuffel. "Al mijn vriendinnen moeten dit weten" zegt ze en dan kijken we haar allemaal aan. "Please, mondje dicht want we willen niet dat er zo een menigte van fans en paparazzi voor de deur staat" zegt Melissa en ze knikt. "Oké, ik beloof het, mijn mond blijft gesloten" zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht.

Na een tijdje gaat Justin naar zijn hotel want het begint laat te worden. Melissa loopt nog even met hem mee naar de deur en Dylan en Eva gaan naar Dylan zijn kamer. Een paar minuten later komt Melissa de kamer weer in met een slapende Melanie in haar armen. "Gaan wij ook slapen?" vraagt ze aan Austin en hij knikt. Samen met Austin ruim ik nog een beetje op en Melissa gaat alvast naar boven met Melanie.

Pov Melissa:

Heel voorzichtig loop ik met Melanie de trap op en als ik boven ben loop ik naar de logeerkamer. Daar leg ik Melanie op mijn bed en dan doe ik snel mijn pyjama aan. Dan neem ik Melanie weer in mijn arme en ga met haar onder de dekens liggen. Ze ligt nog steeds rustig te slapen met haar speentje in haar mond en ik geef haar voorzichtig een kusje op haar hoofd. Even later komt Austin de kamer binnen en kleed zich om. Dan komt hij naast me liggen en kijkt naar Melanie, ze is ook zo schattig als ze slaapt. Dat zij Justin vanmiddag ook nog. "Wil jij haar even in haar bedje leggen?" vraag ik en hij knikt. Hij pakt haar uit mijn armen en stapt uit bed. Dan legt hij haar in haar bedje en stopt haar lekker in. Als hij klaar is komt hij weer bij me liggen en neemt me in zijn armen. Hij drukt het ligt uit en ik leg mijn hoofd op zijn borst. Het ritme van zijn hart is rustgevend en ik val daardoor al snel in slaap.

De volgende ochtend, Emma's verjaardag

Pov Emma:

TING DONG! TING DONG! Ik open geïrriteerd mijn ogen, wie belt er zo vroeg aan? "Em, het is vast voor jou!" hoor ik Melissa roepen en dan duw ik met tegen zin de dekens van me af en stap uit bed. ik doe snel mijn haar goed en loop naar beneden. Als ik de deur open staat er een postbode, en hij komt me bekent voor maar ik weet niet waarvan. "Pakketje voor Emma?" vraagt hij "ja dat ben ik" zeg ik en dan wordt er een enorme kist met een rode strik op de oprit gezet. Op de kist zit een envelop geplakt. Ik loop erheen en pak hem. Ik open de envelop en haal er een verjaardagskaart uit en lees wat er in staat:

Lieve Emma,

Happy birthay liefie, het spijt me echt zo dat ik er niet bij kan zijn maar ik beloof dat we snel samen je verjaardag nog een keer gaan vieren. Hopelijk heb je ook zonder mij een geweldige dag en ik hoop dat je heel blij wordt van dit speciale cadeau,

XXX Niall

Dan kijk ik naar de kist en kan me niet beheersen. Met een ruk trek ik de strik eraf. Dan probeer ik de kist open te krijgen. Even later gaat de kist open en mijn mond valt open van verbazing.........

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now