Single again...

599 26 2
                                    

Pov Melissa:

Zal ik? Denk bij mezelf en dan druk ik mijn lippen op de zijne. Veel mensen beginnen te juichen en anderen beginnen boe te roepen. De kisscam gaat daarna gelukkig weer naar iemand anders en dan verdwijnen wij uit beeld. Dan kijk ik om en zie Austin weglopen. Ik wil er achteraan gaan maar Emma houdt me tegen "blijf zitten jij!" roept ze dreigend en ze duwt me weer op mijn stoel. Dan rent ze achter Austin aan de zaal uit. Dan kijk ik Justin aan "geen zorgen het komt wel goed hoor" zegt hij grijnzend. Meteen na de show besluiten Niall en ik om Emma en Austin te gaan zoeken. Niall gaat de ene kant op en ik de andere kant. Als ik langs de mannen wc's loop, hoor ik Emma ineens praten. Ik loop erheen en klop voorzichtig op de deur "Emma ben jij dat?" vraag ik voorzichtig en dan gaat de deur open. Emma staat voor me en als ik achter haar langs kijk zie ik Austin met tranen in zijn ogen tegen de muur zitten. Ik wil Emma aan de kant duwen maar ze houdt me tegen "waarom deed je dat? Weet je niet hoeveel pijn je hem er wel niet mee doet?" vraagt ze. "Het betekende echt niets geloof me! Het was maar een spelletje!" roep ik smekend en ik krijg tranen in mijn ogen. "Wacht even" zegt Emma dan en ze sluit de deur. Ik hoor ze praten en even later komen ze allebei naar buiten. Meteen wil ik Austin een knuffel geven maar hij ontwijkt me en loopt gewoon langs me. "Kom, we gaan naar huis" zegt hij en hij loopt gewoon door. Dan komt Niall ineen keer aanrennen " AAAAA Emma ik heb je overal gezocht!". Hij rent op haar af en knuffelt haar helemaal dood. "Bewaar ook een beetje voor thuis liefie, rustig aan!" zegt Emma en dan laat hij haar weer los. Dan kijkt hij naar ons "kom schat, laten we maar gaan" zegt hij en dan pakt hij haar hand en lopen ze weg. Emma kijkt nog even om naar Austin en dan verdwijnen ze uit het zicht.

Als Austin en ik thuis komen maak ik me echt zorgen, hij heeft de hele rit naar huis niets tegen mij gezegd. Met een zucht plof ik op de bank en wacht op Austin. Na tien minuten komt hij eindelijk de kamer binnen en gaat naast me zitten. "Het betekende echt niets liefie, ik hou echt heel veel van jou" zeg ik. "Dat weet ik lief maar je houdt ook nog van Justin, dat zie ik aan je" zegt hij. Dan valt het stil en staren we een tijdje voor ons uit. "Misschien is het beter als we er maar mee stoppen, hier worden we allebei niet gelukkig van" zegt Austin dan ineens. Ik begin meteen te huilen. "Nee alsjeblieft niet, ik kan echt niet zonder jou en ik weet dat jij ook niet zonder mij kan!" zeg ik huilend. Dan geeft hij me een knuffel "sorry Melis maar mijn besluit staat vast, het is echt beter zo". "Maar je maakt mij echt gelukkig en Melanie kan ook niet zonder jou" zeg ik smekend en dan krijgt Austin ook tranen in zijn ogen "Melis, stop nou maar het is echt beter zo en misschien kan ik nog eens op haar passen" zegt hij en ik knik. "Je kan voorlopig nog even hier blijven met Melanie want ik moet morgen op tour" zegt hij en ik knik "bedankt, dan heb ik de tijd om een nieuw huis te zoeken" zeg ik en dan geef ik hem een kus op zijn wang "waarom ben je nu nog steeds zo lief voor mij, ik verdien dit gewoon niet, je bent echt veel te goed voor mij" zeg ik dan en hij haalt zijn schouders op "ik weet niet, zo ben ik gewoon" zegt hij. Dan kijkt hij me diep in mijn ogen aan "we kunnen toch gewoon vrienden blijven" vraagt hij en ik knik gelijk "natuurlijk!"

Een week later, in Nederland:

Met Melanie in de kinderwagen loop ik samen met Justin naar Emma haar huis. We gaan lootjes trekken voor Sinterklaas en daarom ben ik met Justin meegevlogen. Eenmaal bij de deur bellen we aan en Emma doet al snel de deur open "hey guys zegt ze vrolijk en ze laat ons binnen. Harry en Niall zijn er al dus we zijn compleet. We hebben Harry er ook maar bij gevraagd omdat hij de enige is zonder vriendin . Ik pak Melanie uit de kinderwagen en ga met haar op de bank zitten. Emma geeft ons allemaal drinken en dan pakt ze een lege zak chips. "Emma ben je serieus, zitten daar de lootjes in?" vraag ik en ze knikt "ik had geen doosje" zegt ze grijnzend en dan laat ze iedereen een lootje trekken. Ik pak een lootje uit de zak en vouw hem open. Dan zie ik Niall staan en ik vind het best leuk dat ik hem heb getrokken. "Sorry, maar Niall en ik moeten ons nu omkleden want we gaan de fans voor de gek houden!" zegt Emma en Niall springt ook op "ja let's do it!" roept hij en dan rennen ze naar boven. Justin en ik kijken Harry vragend aan "wat gaan ze doen?" vraag ik en Harry glimacht "ze gaan verkleed als zwarte piet over straat". Dan kijken Justin en ik elkaar aan "o god".

Pov Emma:

Niall en ik rennen naar boven en ik pak meteen de pietenpakken uit de kast. We trekken ze aan en beginnen elkaar te schminken. Na een half uur zijn we helemaal klaar en lopen we weer naar beneden. In de keuken haal ik jutezakken met pepernoten tevoorschijn "dit is voor de kinderen" zeg ik en Niall trekt gelijk een puppyface. "En ik dan?" vraagt hij en ik moet lachen "helaas, dit keer niet" zeg ik en hij zucht "oké". Dan lopen we de kamer in om Harry te halen. Eenmaal in de kamer zie ik Justin zitten, ik heb hem getrokken maar wat voor surprise moet ik voor hem maken? Denk ik bij mezelf. Dan kijk ik naar Harry "ben je er klaar voor Hazza?" vraag ik en hij knikt en staat op. "Ik moet filmen" zegt hij tegen Justin en Melissa als ze hem vragend aankijken. Dan lopen we de deur uit en stappen we in de auto. We rijden naar de stad en als we er zijn stappen we uit. Als we op een plein aankomen duwen we Harry gelijk de bosjes in. "Vanaf hier kun je ons goed filmen en ziet niemand je!" zeg ik en dan lopen Niall en ik weg. We beginnen met het uidelen van de pepernoten aan de kinderen. Op gegeven moment beginnen we met de pepernoten te gooien en iedereen vind het geweldig. Op gegeven moment loopt Niall naar een groepje meisjes en geeft ze wat pepernoten. Ze staan even te praten en dan bekijkt een van de meisjes hem van top tot teen "je komt me ergens bekent voor" zegt ze en ik zie Niall slikken. "Nee, het zal wel niet" zegt het meisje en ze loopt weer door. Niall haalt opgelucht adem en kijkt mij dan grijnzend aan , het scheelde echt een haartje. We blijven nog even vrolijk doorgaan en praten met veel mensen. Na een tijdje staan we weer met een meisje te praten "wat wil jij van Sinterklaas hebben dit jaar?" vraag ik dan aan haar en ze begint gelijk helemaal te stralen. "Dat maakt me niets uit als het maar iets van One Direction is" zegt ze en Niall krijgt een grote glimlach op zijn gezicht. "Je bent zo te zien wel een grote directioner, wie van de vijf vind je het leukst?" vraag ik en Niall kijkt haar hoopvol aan "Harry! Hij is echt helemaal geweldig en hij heeft zulke mooie ogen!" zegt ze en Niall kijkt gelijk een beetje sip. Vanuit de bosjes horen we Harry keihard lachen en dan draait het meisje zich om "OMG DAT IS HARRY STYLES AAAAA!!!!!". Dan staat Harry op en geeft haar een knuffel. Als hij zich terugtrekt uit de knuffel worden zijn ogen groot "euhm guys we moeten rennen!" zegt hij en dan zien we een stuk of twintig gillende fans op ons af komen. Al rennend filmt Harry ons en de gillende fans. Als we bij de auto aankomen stappen we in en doen de deuren op slot. "Dit gebeurt er dus altijd, zelfs als zwarte piet kunnen we niet over straat zonder herkend te worden" zegt Harry nog even in de camera en dan stopt hij pas met filmen. Niall start de auto en dan rijden we net op tijd voor de gillende fans weg.

Als we thuis komen loop ik gelijk door naar de woonkamer en als ik binnen kom zit Justin Melanie de fles te geven. Ik loop vrolijk op haar af en ze kijkt me met grote ogen aan en begint dan te huilen. Justin zet snel het flesje op tafel en begint haar te troosten "sst stil maar prinses, het is niet eng hoor" zegt hij en hij staat op en loopt met haar naar me toe. Als ze dichterbij komen begint Melanie nog harder te huilen. Dan blijft Justin even met haar staan en ze kijkt me nog steeds doodsbang aan. Ze kruipt bang tegen Justin aan en duwt haar hoofd tegen zijn borst zodat ze me niet kan zien. "Ik ga me wel even omkleden" zeg ik en ik loop de kamer uit. Onderweg kom ik Niall tegen en hij wil de kamer inlopen maar ik hou hem tegen "Melanie is bang voor ons dus ga daar maar niet heen". Hij knikt en dan lopen we naar boven om te gaan douchen. Als we klaar zijn en alle schmink van onze gezichten af is kleden we ons weer aan. Als we beneden komen kom ik Melissa tegen "hey, waar was je?" vraag ik en ik loop weer achter haar aan naar boven. "Ik wilde even alleen zijn" zegt Melissa en we gaan samen in de logeerkamer op het bed zitten. "Je mist Austin zeker hè" zeg ik en ze knikt en begint te huilen. Ik geef haar een knuffel "snap ik, hij was ook superlief voor jou en Mel" zeg ik. Dan trekt ze zich weer terug uit de knuffel en veegt haar tranen weg. "DE FILM STAAT KLAAR!" horen we Harry dan van beneden roepen. "DE SNACKS OOK!" roept Niall er nog bij en dan kijk ik naar Melissa. "Kom we gaan weer lachen Melis" zeg ik en ik trek haar mee naar beneden.

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now