The new Boy

446 18 3
                                    

Pov Emma:

"Zwanger, meer dan drie weken" lees ik voor van de test en Niall vliegt mij gelijk om mijn nek. "Omg, we krijgen gewoon een kindje!" roept hij blij en hij geeft mij een kus. "Ik kan gewoon niet wachten tot die kleine er is!". Ik glimlach naar hem "ik ook niet, maar tot die tijd heb ik nog een hoop te regelen voor mijn paarden pension" zeg ik. Niall glimlacht "Greg en Denise zijn dol op paarden en ik denk dat zij je wel willen helpen" zegt hij en ik knik "ik hoop het" zeg ik. Dan kijkt Niall mij ineens serieus aan "ben jij eigenlijk wel blij?". "Ja natuurlijk schatje, ik moet alleen een beetje wennen aan het idee denk ik" zeg ik en dan geef ik hem weer een knuffel. "Ik ga zo mijn spullen maar pakken want ik ga morgen naar Melissa om met haar een trouwjurk uit te zoeken" zeg ik en Niall knikt.

Pov Melissa:

Justin en ik zitten gezellig samen met Melanie naar de film Frozen te kijken. Melanie vind het echt helemaal geweldig en is helemaal fan van Elsa. Midden in de film wordt er ineens aangebeld en Justin en ik kijken elkaar aan. "Ik ga wel" zeg ik en ik sta op en loop naar de deur. Als ik open doe, staat Scooter voor mijn neus met een voor mij nog onbekende jongen naast zich. "Hi Melissa, hoe is het met je?" vraagt Scooter en ik glimlach naar hem "heel goed hoor, en wie is dit?" vraag ik en ik kijk naar de jongen naast Scooter. "Oh, dit is Alex, mijn nieuwe assistent" zegt hij en ik geef Alex een hand. "Hi, ik ben Melissa" zeg ik en terwijl we elkaars hand schudden, staart Alex net iets te lang in mijn ogen. "Hi ik ben Alex" zegt hij en hij grijnst naar me. Dan lopen Scooter en Alex door naar binnen. Eenmaal in de woonkamer, staat Justin gelijk op als hij Scooter en Alex ziet. Hij geeft ze allebei een mannen hug en blijkbaar kent Justin Alex al. Alex grijnst naar Justin "zo zo bro, in die paar keer dat wij elkaar nu hebben gezien, heb je veel over je meisje opgeschept en het is nog waar ook, ze is echt een beautie" zeg hij en hij geeft mij een knipoog. Ik weet niet waarom maar ik begin me hierdoor een beetje ongemakkelijk te voelen. "Wow, rustig bro, Melissa is van mij dus je blijft van haar af" zegt Justin en Scooter begint te lachen "haha, oké jongens, we zijn hier nu niet voor Melissa, maar om dingen voor Justin zijn nieuwe tour en album te bespreken" zegt hij en Justin knikt. "We gaan wel even naar mijn werkkamer, dan kunnen de dames hier, hun film afkijken" zegt Justin en dan lopen ze de kamer uit. Dan ga ik weer bij Melanie op de bank zitten en dan kijken we de film af.

Als de film is afgelopen, heeft Melanie een beetje trek gekregen en ik loop naar de keuken om een banaan voor haar in stukjes te snijden. Ik sta net aan het aanrecht als Alex de keuken binnen komt. "Oh, hi lekkerding" zegt hij en hij komt achter mij staan en slaat zijn armen om mij heen en hij raakt heel even mijn borsten aan. Ik schrik en ruk me gelijk los en stap een stuk opzij. "Blijf van mij af!" roep ik "ik heb een relatie met Justin, wat begrijp je daar niet van?". "Kom op schatje, je kent mij nou wel niet goed maar ik kan je er van verzekeren dat ik nog veel leuker ben dan Justin". Ik rol met mijn ogen en zucht "nee sorry, er is niemand leuker dan Justin. We houden zielsveel van elkaar en er zal nooit iemand tussen ons komen. En jij al helemaal niet" zeg ik. Hij grijnst nog steeds "je bent een pittig meisje Melissa, daar hou ik wel van" zegt hij en dan komt hij op mij af en duwt me tegen de muur. Hij pakt mij vast en ik kan geen kant op. Het liefste wil ik meteen gillen maar hij drukt gelijk zijn lippen op de mijne en ik kan niets doen. Tranen beginnen over mijn wangen te rollen en dan voel ik dat hij weer aan mijn borsten komt. Ik probeer tegen te stribbelen maar hij is veel te sterk. "Klootzak! Please laat me los!" roep ik met tranen in mijn ogen. Alex is van plan om nog veel verder te gaan maar net op tijd hoor ik de stemmen van Scooter en Justin richting de keuken komen. Meteen laat Alex me los en hij doet alsof er niets is gebeurt. Ik staar voor me uit en veeg een traan van mijn wang. Ik sta helemaal te shaken en ik slik. Als Justin en Scooter de keuken binnen komen kijkt Justin mij gelijk bezorgt aan. "Prinses, je hebt gehuild, wat is er?" vraagt hij en hij komt gelijk naar me toe en geeft me een knuffel. Tijdens de knuffel kijk ik over Justin zijn schouder naar Alex. Hij kijkt me dreigend aan en ik zucht. "Er is niets lieverd,maak je maar geen zorgen" zeg ik en ondertussen bijt ik op mijn lip. Dan trekt Justin zich terug uit de knuffel en hij kijkt mij bedenkelijk aan "weet je het zeker prinses?" . Ik kijk hem recht in zijn ogen aan en ik zie dat hij echt bezorgt om mij is "ja lieverd" zucht ik en dan kijk ik naar het bordje met de stukjes banaan die op het aanrecht staat. "Ik moet Melanie haar fruit gaan geven" zeg ik en ik pak het bordje en loop snel de keuken uit. Ik loop de woonkamer in en geef Melanie haar fruit en ga weer naast haar zitten op de bank. Ik zucht en staar een beetje voor me uit. Ik merk dat ik nog steeds een beetje tril door wat er net is gebeurt. Ik schaam me echt kapot en ik weet niet hoe en of ik het Justin ga vertellen. Hij slaat Alex gelijk bond en blauw, daar ben ik echt bang voor en dat wil ik niet. Daar krijgt Justin ook weer problemen van en dat wil ik voorkomen. De volgende keer dat Alex hier komt, dan ga ik gewoon even naar het park met Melanie om hem te ontwijken.

De volgende dag:

Ik heb me net aangekleed als er wordt aangebeld. Als ik de deur open, staat Emma voor mijn neus en ik vlieg haar om haar nek. "Omg, ik ben echt blij dat je er bent, ik heb je gemist" zeg ik terwijl ik haar weer loslaat. Dan lopen we naar binnen. "Is Justin er niet?" vraagt Emma als we de keuken binnen lopen en ik schud mijn hoofd "nee, hij is in de studio met Scooter en een nieuwe jongen genaamd Alex". Als ik die naam zeg lopen de rillingen over mijn rug en ik slik. "Melis, wat is er?" vraag Emma en ik veeg een traan van mijn wang. Zal ik het aan haar vertellen? Ik sta even na te denken en Emma kijkt me vragend aan. "Melis, kom op, ik zie aan je dat er iets is!" zegt Emma dringend en we gaan samen aan tafel zitten. Ik zucht en staar naar de tafel. "Oké Em, jij bent de enige aan wie ik dit vertel, zelfs Justin weet dit niet want ik schaam me hier heel erg voor" zucht ik en ik veeg weer een traan van mijn wang. "gisteren heb ik die Alex pas voor het eerst ontmoet, hij kwam hier even langs met Scooter om dingen met Justin te bespreken. Alex leek me eerst wel een aardige jongen maar al snel begon hij met mij te flirten. Ik deed daar natuurlijk niets mee maar ik ergerde me er wel aan. Ik heb hem ook duidelijk gemaakt dat ik van Justin hou en dat hij mij nooit kan krijgen". "Natuurlijk kan hij je niet van Justin stelen, maar vertel verder" zegt Emma. "Ik was even wat fruit voor Melanie aan het snijden en toen kwam hij ineens de keuken in. Hij begon met me te flirten en schepte heel erg op over zichzelf. Ik zei hem dat hij geen kans maakte en voor ik het wist had hij me tegen de muur geduwd en-" verder kom ik niet want ik begin heel erg te huilen. "Awh Melis!" roept Emma en ze staat op en geeft me een knuffel. Ze wrijft geruststellend over mijn rug. "Hij heeft me gewoon aangerand!" roep ik huilend en ze trekt zich terug en kijkt me geschrokken aan. "Melis, je moet het wel echt aan Justin vertellen, en ik denk daarna ook aan Scooter en misschien ook wel de politie" zegt ze en ik bijt op mijn lip. "Ik schaam me zo, ik weet het niet hoor" zucht ik en ik veeg wat tranen van mijn wangen. "Melis, het is echt het beste als je dit aan Justin verteld. Straks gaat die Alex nog veel verder". "Ik heb al een idee, ik ga hem gewoon ontwijken. De volgende keer dat hij hier komt, ga ik gewoon met Melanie naar het park of het strand ofzo". "Melis, dat gaat echt niet werken hoor! Straks kom je hem op straat tegen en je weet niet hoe ver hij zou kunnen gaan. Je moet het gewoon zo snel mogelijk aan Justin vertellen!"......

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now