₪ Giriş Bölümü | Welcome To EXO

20.7K 1.4K 1.2K
                                    

Y/N: @EbruJongin öncelikle teşekkürler *-* her gün 2000 bölüme ne dersin? ㅋㅋㅋㅋ @sedasilfeler , @byunullysugarwer ve @xoxofanlove söylediklerinizi kullanacağım ve eğer başka eklemek istediğiniz bir şey varsa detay bile olsa resmi veya gifi olduğu sürece yorum atabilirsiniz. Böylece eklerim.

Baekhyun kendisini sıkıştıran fanı itekledi ve kamerayı gözüne yaklaştırdı. Bu sefer biası Oh Sehun'la bir göz kontağı yakalamak zorundaydı. Kendine bazı görevler koymuştu ve bunun başında Sehun'la olan tonlarca şey vardı. 

Elbette ki EXO'nun her üyesini seviyordu, sonuçta o bir fandı değil mi? Ayrıca kendisini diğer sasaenglerden ayıran bir özellik vardı. Byun Baekhyun sevimliydi! -kendine göre- 

Kameranın deliğinden baktığında gördüğü yüzle gözlerini devirdi. Ne zaman Sehun'u çekmek istese mutlaka Chanyeol onun etrafında oluyor ve Baekhyun'un fotoğraf makinasındaki resimleri kaplıyordu. 

Tabi Baekhyun her üyenin fotoğrafını çekerdi ama yine de biası olan kişinin daha fazla fotoğrafı olması onu rahatsız etmezdi. 

Aynı zamanda Sehun hakkında her zaman hayalini kurduğu bir şey daha vardı ki çoktan diğer üyelere bunu yapabilmişti.

Baekhyun EXO'nun kesinlikle dikkatsiz olduğunu düşünüyordu çünkü Sehun dışında diğer bütün üyelerin çıplak resimlerini çekebilmişti. Ne yazık ki Baekhyun'un hayallerini süsleyen Oh Sehun kesinlikle dikkatliydi. 

Aslına bakarsanız Baekhyun'un telefonunda ve fotoğraf makinasında en çok yer edinen kişi Chanyeol'du. Baekhyun'a göre Chanyeol gerçekten dikkatsizdi. Bir çok kez Chanyeol'u altına aldığı kızlarla fotoğraflamış, çıplak görmüş, kendi kendine yaptığı aptal hareketlerin videosunu çekmişti.

Gerçekten de, Baekhyun neden kendi biasının böyle olmadığı konusunda çok şikayetçiydi. 

Deklanşöre bastığında ekranda tekrardan Chanyeol'un belirmesiyle iç çekti. Cidden kesinlikle Sehun'la göz kontağı kurmasına izin vermeyen bir Chanyeol ile savaşıyordu. 

Bir kaç saniye sonra performans bitip EXO sahne arkasına gitmeye başladığında Baekhyun boynuna asılı olan kartı tutup gülümsedi ve fanlar tarafından engellenmesine rağmen kalabalığın arasından çıkabildi. Annesi ona 'özel' bir sahne arkası kartı çıkarttırmıştı, bu sayede sonunda - fan buluşmaları hariç - Sehun'uyla yüz yüze konuşabilecekti. 

Boynundaki kartı elinden bırakmadan binaya giren kapının önüne geldi ve sevimlice gülümseyerek elindeki kartla beraber ismini kapıdaki görevliye söyledi. Görevli düz bir ifade ile kapıyı açarken Baekhyun gülümsemeye devam ediyordu. Şu an onun kalbinin kaç bin kat hızda attığını tahmin edebiliyor musunuz?

Baekhyun dışında giriş kartı olanlar beraber EXO'nun bekleme odasına doğru ilerlerken gözleri etrafta EXO ile alakalı herhangi bir şeyler arıyordu. 

"İçeri girin" Görevli onları Sehun'nun bulunduğu odaya girmeleri için iteklerken Baekhyun'un gözleri sadece Sehun'a odaklı bir şekilde büyülenmiş gibiydi. İtiraf etmek gerekirse büyümüş gözleri ve kabarık saçlarıyla çok sevimliydi. Baekhyun gerçekten sevimli bir sasaeng'di.

Elleri heyecandan titrerken ürkekçe Sehun'a baktı ve el salladı. Sehun'un gözleri kızların arasındaki sevimli Baekhyun'a takıldığında o da gülümsedi.

Fanboyları seviyordu, sadece kızların kendisinden büyük olmalarına rağmen bile kendisine oppa demesinden sıkılmıştı ve arada 'hyung' ya da öylece hitap edilmesi hoşuna gidiyordu.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now