₪ Bölüm 15 | Visit Roommate [M]

19.4K 1.1K 1.2K
                                    

Y/N:Son bölümün az olan yorum sayısı yüzünden gerçekten pek de istekle yazmadım. Üzgünüm...

"Hey Baekhyun sakin ol! Sakin ol! Dur" Chanyeol kollarını ve bacaklarını Chanyeol'dan kurtarmak için sallayan Baekhyun'u tutmak için büyük bir çaba harcıyordu.

"Onu sikmeden gitmeyeceğim! Madem sikilmek istiyor kimin siktiğini umursamaz herhalde" Baekhyun çırpınarak ses tellerini ağrıtacak kadar yüksek sesle bağırdı. EunBi alınmış gibi ağzını açıp küçümseyen bakışlarla ona bakarken Baekhyun sonunda Chanyeol'un kollarından kurtulmuştu.

"Buraya gel orospu" Baekhyun hızla kızın saçlarına ulaşıp onları çekerek arkasından sürüklemeye başladı.

"Sen kimsin ha? Sevgilimin kucağına oturmak ne ha?" Baekhyun EunBi'nin saçlarını daha sert çektiğinde Chanyeol hızla küçük bedeni yakaladı ve kendine bastırdı.

"Shh sakin ol bebeğim, sakin" İtiraf etmesi gerekirse Chanyeol için bu gerçekten eğlenceliydi. Sanki kız kavgası izliyor gibiydi.

"Seni de sikicem Park Chanyeol! Bekle sen!" Chanyeol kıkırdayıp Baekhyun'u kucağına aldığında kısa olan küçük bir çığlık attı.

"C-chanyeol?" Baekhyun az önceki tavrının tam aksine utangaç bir şekilde kollarını Chanyeol'un boynuna doladı.

"Beni becereceksin ya onun için gidiyoruz" Baekhyun'un yanaklarını tatlı bir kırmızılık kaplarken Chanyeol Eunbi dışındaki diğer arkadaşlarına hızlıca özür dileyip çıkışa yürümeye başladı.

"Bana kızmadın değil mi?" Baekhyun arabaya bindiklerinde parmaklarıyla oynamaya başlamıştı, açıkça Chanyeol'un ona az önceki tavrından dolayı kızmasını istemiyordu.

"Baekhyun.."Chanyeol'un sesi o kadar ciddi ve sert çıkmıştı ki Baekhyun'un gözleri istemsizce dolmuştu.

"Orada ne yaptığını sanıyorsun sen?" Baekhyun kafasını eğdi ve yutkundu. Sadece Chanyeol'u kıskanmıştı, belki biraz abartmış olsa da pişman değildi.

"Bana bak!" Chanyeol sesini yükselttiğinde Baekhyun sonunda tuttuğunu gözyaşlarını serbest bırakarak kafasını kaldırdı.

Chanyeol onun masum ve kırılmış ifadesine bakarken kıkırdamıştı.

"Şapşal şey, sadece şaka yapıyorum" Baekhyun'un bedenini kendine çekip sarılırken onun dudaklarına ufak bir öpücük kondurdu.

"Açıkçası orada çok seksiydin ama bunu herkese yapmazsan sevinirim"

****

"Chanyeol hala gelmedi mi?" Kyungsoo Jongin'le olan en son konuşmalarından beri Baekhyun'la beraber kalıyordu ve Chanyeol'un da 'Roommate' programı yüzünden yurtta olmadığını var sayarsak Kyungsoo BaekYeol çiftini ayırmak gibi bir sebepten yargılanamıyordu.

"Hayır, bu akşam ya da yarın akşam gelmeyecek zaten. Ancak kayıt için buluşacağız" Baekhyun dudaklarını büzüp üzgün bir ifadeyle Kyungsoo'ya bakarken söyledi.

"Hey öyle bakma bana. Onu arasana işte." Kyungsoo kendi morali bozukken ancak bu kadar destek verici olabiliyordu. Diğerlerinin Jongin'e olayı anlattığını biliyordu ama buna rağmen Jongin bir kere olsun gelip kendisinden özür dilememişti.

Ve sonunda kendisini bir konuda ikna edebilmişti, eğer Jongin istemiyorsa olmayacaktı. Sanki hiçbir şey yaşamamış gibi sil baştan alabilirlerdi. Birbirlerini görmezden gelir ve ilişkilerine karışmazlardı. Ne harika bir tablo...

"Baek" Eline aldığı resime bakarken dalmış olan Baekhyun telefonunun çaldığını fark etmemişti.

"Hıh?" Umursamaz bir tonda sordu.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now