₪ Bölüm 2 | C'mon You Can't Ignore

14.3K 1.3K 596
                                    

Y/N: Öncelikle yaptığınız yorumları çok seviyorum ve okurken çok mutlu oluyorum bu yüzden çok teşekkürler. Oylar için de tabi ki... Sizi seviyorum. Ve aşkem ( @E-X-O_BANGTAN ) a spoi attım bu yüzden size de atmalıymışım gibi hissediyorum. Medyada ileri ki bölümlerden küçük bir spoi var. Ve de üzgünüm ama ileri de birkaç bölüm Taeyeon yer alacak çünkü bu hikayede gerçekler üzerinden gidiyoruz unutmayın.


Tabi ki de ilk Baekhyun uyanamamıştı. Bu şaşırtıcı mıydı, hayır! Fakat yine de Chanyeol gözlerini açtığında karşısında gördüğü Baekhyun'la ister istemez ürkmüş ve bağıracakken kendini zor tutmuştu.

Gözlerini kırpıştırarak ağzından salyalar akarak uyuyan çocuğa baktığında içindeki onu itme dürtüsü ortadan kalkmıştı.

Pekala Baekhyun'un neden yanında yattığını bilmese de kısa olanın sevimli göründüğünü inkar edemezdi. Baekhyun ağzını şapırdatıp kolunu Chanyeol'un beline sardığında Chanyeol dondu. Şaşkınca iyice kendisine yaklaşan Baekhyun'a bakarken kapının açılmasıyla yerinden sıçramıştı.

"Günaydın millet!" Sehun bağırarak içeri girdiğinde Baekhyun korkarak gözlerini açıp hızla yorganın altına girdi. Sehun onun bu tavrına kıkırdarken şaşkınca bakan Chanyeol'a döndü.

"Onu yatağına almışsın hyung, bu da iyi bir şey" Sehun Chanyeol'un omzuna vurarak söyledi.

"Siktir"

"Yah Park Chanyeol! Maknaemize küfür etme" Kris odanın önünden geçerken söyledi.

"Baekhyun?" Sehun hala uyanamamış sevimli bir şekilde etrafa bakan Baekhyun'a seslendi.

"Pratik yapacağız hadi gel" Elini Baekhyun'a uzattığında Baekhyun hafifçe kızararak Sehun'un elini tuttu ve yataktan kalktı.

"Bye hyung" Sehun elini Baekhyun'un omzuna koyup onun görmeyeceği bir şekilde Chanyeol'a sırıtırken söyledi. Pekala, eğer Chanyeol Sehun'u tanıyorsa bu iyiye işaret değildi. Sehun'un yeni gelen üyeyi becerip sonsuza kadar garip bir duruma girmelerini istemiyordu.

****

Üyeler eşyalarını toplarken Suho elini Baekhyun'un omzuna koydu.

"Beklediğimden iyisin. Biraz daha çalış ve harika olacağından eminim" Chanyeol gözlerini devirdi ve onlara yaklaştı.

"Hyung numara yapma. Basit bir hareketi bile yapamıyor. Umutsuz vaka" Chanyeol Baekhyun'a küçümseyerek baktığında Baekhyun kaşlarını çatmıştı.

"Gelmiyor musun?" Sehun seslendiğinde Baekhyun kafasını olumsuz anlamda salladı.

"Eğer Chanyeol'un dedikleri yüzündense, onu takma. Saçmalıyor" Suho kapıdan çıkmadan önce söyledi. Aslında tam olarak da bu yüzdendi. Chanyeol Baekhyun'u sinirlendiriyor ve elinden gelenin fazlasını yapmaya yönlendiriyordu.

Chanyeol pratik odasından çıktıklarında üyelerle gitmek yerine Baekhyun'u izlemek için odanın içini gösteren kameraların olduğu yere gitti. Açıkçası Baekhyun'un yanlızken onlar hakkında bir şeyler demesini bekliyordu.

Baekhyun derin bir nefes aldı ve dans etmeye başladı. Onun için gün yeni başlıyor sayılırdı.

****

Baekhyun telefonuna gelen mesaja bakarak kıkırdadı ve telefonu göğsüne bastırdı. Tamam, gelen sadece Chanyeol'dandı ve ona programı göndermişti ama yine de ona idolünden bir mesaj gelmişti. Büyük ihtimalle mesaj Lee Soo Man'dan gelmiş olsaydı da oldukça heyecanlanırdı.

"Hey sana aşk mesajı atmadım neden kıkırdıyorsun?" Baekhyun şaşkınca etrafına baktı. Chanyeol onun ne yaptığını nasıl görebilmişti ki?

"Bana senin dışında mesaj atan da olabilir Chanyeol" Chanyeol kameranın karşısında alayla güldü. Hadi ama, Baekhyun'un sevgilisinin olmadığına emindi. Sonuçta onun gibi biriyle kim çıkardı ki?

"Emin misin? Yüzünü görmek bile benim için eziyet. Sesin güzel olmasaydı ne yapardın acaba?Daha doğru düzgün dans bile edemiyorsun" İşte bu acıtmıştı. Chanyeol kameradan Baekhyun'un suratının asıldığını net bir şekilde görebilmişti.

"Deniyorum Chanyeol, inan çabalıyorum" Bu gerçekten suçlu hissettirmişti. Kameradan kısa olanın ayağa kalktığını görebilmişti. Cidden o salak mıydı? Ayağı o haldeyken nasıl dans etmeyi düşünürdü. Yarım saat kadar önce Baekhyun'un bileği yana dönmüş ve onun düşmesini sağlamıştı. Chanyeol sadece görerek bile onun acilen hastaneye gitmesi gerektiğini fark edebilmişti.

Baekhyun topallayarak aynanın karşısına geçti ve El Dorado'nun koreografisini yapmaya başladı.

Açık bir şekilde bileği sızlıyordu. Baekhyun eğer biraz daha dans ederse bileğinin kullanılamayacak hale geleceğini biliyordu ama kendini Chanyeol'a kanıtlamalıydı.

Baekhyun dudaklarını ısırarak acısını dansına yansıtmamaya çalışıyordu. Kameranın önünden onu izleyen Chanyeol ise kafayı yemek üzereydi. Sonunda hoparlörden kısa olanın acıyla çıkan çığlını duyduğunda hızla yerinden kalktı.

Çalışma odasına koşarken Baekhyun kendini zorlukla yere bırakmış ve dolan gözleriyle çoktan şişmeye başlamış bileğine dikmişti.

"Aptal mısın?!" Chanyeol yüksek sesle bağırarak odaya girdiğinde Baekhyun dolu gözlerini Chanyeol'a çevirdi.

"Nasılsın?" Chanyeol endişeyle Baekhyun'un önünde eğilip bileğine dokunduğunda Baekhyun gelen acıyla suratını buruşturdu.

"A-acıyor"

"Cidden sorunun ne senin? Neden dans etmeye devam ediyorsun?"

"Sen dans edemediğimi söyledin ve be-" Baekhyun cümlesini tamamlayamadan hıçkırmaya başlamıştı. Canı gerçekten yanıyordu ve bunun yanında morali Chanyeol'u çekebilecek kadar iyi sayılmazdı.

"Buraya gel hadi" Chanyeol onu bacaklarının altından tutarak kucağına aldığında Baekhyun gözlerini büyüterek Chanyeol'a baktı.

"Bu halinle yürüyebileceğini mi sanıyorsun?" Baekhyun dudaklarını büzüp başını Chanyeol'un göğsüne yasladı.

"Seni izliyordum" Baekhyun soran gözlerle Chanyeol'a döndü.

"Gerçekten iyiydin. Kameradan seni izliyordum. Özür dilerim" Kısık bir sesle söyledi.

*****

Chanyeol kapıyı zar zor açtığında omzuna çarparak dışarı çıkan Kyungsoo'ya baktı. Merakla evin içine baktığında Jongin'in de kapıyı çarparak odasına girdiğini görmüştü. Tanrı aşkına sadece bir kaç saat evde değildi. Baekhyun'u hızla koltuğa bırakıp Kyungsoo'nun arkasından koşmaya başladığında Baekhyun tekrar dolan gözleriyle onun arkasından baktı. Aslında Chanyeol'un kendisiyle ilgilenmesini ummuştu...

"Sorun ne?" Baekhyun ayağını zar zor kıpırdatarak koltuğa koyduktan sonra sordu.

"Sadece Jongin ve Kyungsoo pek iyi anlaşamaz bu da her zaman ki tartışmalarından biri. Bilirsin şirket hayranlar için yakın davranmamızı istiyor ve ikisi de bundan pek memnun değil." Baekhyun şaşkınca Tao'ya baktı.

"Cidden bunu yapıyor mu şirket?" Tao masumca kafa salladı.

"Büyük ihtimalle yakında sana da yaptırırlar. Sehun ve Chanyeol boşta. Hangisini istersin?" Tao sinsi bir gülümsemeyle sorduğunda Suho sertçe onun kafasına vurdu.

"O gay değil aptal"

"Ben de gay değilim!"

"Yürü Tao yürü"


OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin