₪ Bölüm 3 | You're Sasaeng!

14.4K 1.3K 754
                                    

Y/N: Bir önceki bölüm olduğu gibi fazlaca yorum yaparsanız bölüm hızlı gelir *-* Ve Chanyeol'a daha çok küfür edeceksiniz hazır olun. Luhan da hikayeye yakında girer.

Baekhyun doktorun şişmiş bileğine dokunmasıyla kısa bir çığlık atarken suratını buruşturdu. Kyungsoo elleriyle Baekhyun'un omuzlarını sıkıp bir şekilde ona destek vermek istemişti. Sonunda Chanyeol Kyungsoo'yu eve geri getirdiğinde -ki Kyungsoo gerçekten de mutlu görünüyordu- grupça hastaneye gelmişlerdi.

"Telefonun çalıyor" Sehun cebinde titreyen telefonu Baekhyun'a uzattı.

"Luhan?" Baekhyun telefonu açtığında şaşkınca sordu.

"Benimle konuşmadığını sanıyordum" Baekhyun sitem eden bir ses tonuyla söylerken bütün üyeler çaktırmamaya çalışarak Baekhyun'u dinliyordu. Odanın sessizliğinden karşıdakinin söyledikleri bile duyuluyordu.

"Sanırım kendimi öldürmek istiyorum" Baekhyun Luhan'ın görmeyeceğini bilmesine rağmen gözlerini devirdi.

"Neden?"

"EXO'ya alındım" Baekhyun dahil bütün üyeler neredeyse tükürükleriyle boğulurken odadan yüksek bir 'Ne?' kelimesi yükseldi.

"Bilmiyorum sadece kız kardeşimi bilirsin beni her yere sürükler ve seçmelerdeydik. O şarkı söylüyordu ama oradaki adamlardan biri yanıma geldi ve beni zorla seçmeye dahil etti. Şimdiyse kardeşim kendisinin seçilmeyip benim seçilmemden dolayı bana küs durumda" Luhan rahatsız bir tonda söyledi.

Aslında Baekhyun ve Luhan'ın küsme sebepleri buydu. Onlar en yakın arkadaşlardı ya da sahip oldukları tek arkadaş demek daha doğru olurdu. Bu yüzden çok yakınlardı fakat Luhan gerçekten idollerden ve onların - kendince- aptal fanlarından hoşlanmazdı. Bu durumda Baekhyun'dan da hoşlanmaması gerekirdi.

"Yani benimle konuşacak mısın?" Baekhyun ukala bir şekilde sordu.

"Baek lütfen. Özür dilerim, sana bu yüzden kızmamam gerekirdi ama ben istemedim girmek gruba. Bundan nefret ettiğimi bilirsin ama ailem zorladı. Yine de istemezsen-"

"Deli misin?! Eşyalarını topla ve yurda taşın! Seni özledim" Bütün üyeler şaşkınca Baekhyun'u izlerken Baekhyun telefonu kapatıp kendisine aptalca bakan üyelerle göz göze geldi.

"Sanırım artık 12 kişiyiz?" Suho söylerken içeri giren menajer onları onaylar nitelikteydi.

"Hey çocuklar yeni bir üyeniz olacak" Menajer onların vereceği tepkiden korkarken üyelerin iç çekip kafa sallamaları menajeri daha da korkutmuştu.

"Çocuklar iyisiniz değil mi?" Baekhyun gözlerini tekrar devirdi.

****

Chanyeol ve Baekhyun kollarının üstüne yatmış tavanı izlerken - artık beraber yatmak zorundaydılar çünkü Baekhyun o berbat durumdaki ayağıyla koltukta ya da yerde yatamazdı- Chanyeol'un suratı asıktı.

"Kendinden biraz bahsetsene" Baekhyun elindeki telefonu yatağın kenarındaki sehpaya bırakıp Chanyeol'a dönerken söyledi.

"Ben Chanyeol. Bu kadar. Hakkımda bir şey bilmene gerek yok, neyimsin ki?" Chanyeol Baekhyun'a bakmadan söyledi.

"Ben de Baekhyun!" Baekhyun hiç bozulmadan oyuna dahil olduğunda Chanyeol ister istemez sırıttı.

"Hiç sevgilin oldu mu? Fanlarından?" Baekhyun Chanyeol'un kendisine güvenip güvenmediğini test etmek istiyordu. Eğer hayır derse ona güvenmiyordu.

"Bunlarla ilgilenmek yerine git duş al, kokuyorsun" Baekhyun şaşkınca tişörtünü koklayarak zar zor ayağa kalktığında bileği yüzünden tekledi. Chanyeol iç çekip kalkarak Baekhyun'un yürümesine yardım etti.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now