₪ Bölüm 1 | Why We're Roommates

17.2K 1.3K 642
                                    

Baekhyun bavulu zar zor asansöre bindirdiğinde kollarını ovaladı ve hızlanan nefesini düzene sokmaya çalıştı. Sonunda yurda yerleşiyordu ve her şey için tedirgindi.

Daha önce aldığı bazı 'özel' fan eşyalarını ve kameralarını evde bırakamayacağından dolayı mecburen yanına almıştı ve bu üyelerden herhangi birine yakalanabileceği anlamına geliyordu.

Aslına bakarsanız oda arkadaşının kim olacağını bilmemesine rağmen tüm kalbiyle o kişinin Sehun olmasını diliyordu.

Sonuçta Sehun onun bir fan olduğunu biliyordu, Kyungsoo'nun da kendisi koruduğunu gördükten sonra onun olmasına bir sakınca görmüyordu fakat asla ve asla Chanyeol veya Jongin'in le aynı odada kalmak istemiyordu.

Kendi grubundan biriyle bu şekilde olması hoş olmasa tanrı aşkına Baekhyun bir gün öncesinde sadece bir fandı.

Asansörün kapısı açıldığında Baekhyun önce kendisine büyük sıcak bir gülümseme veren Kyungsoo'yu görmüştü ve bu onun da gülümsemesini sağlamıştı ama ardından suratında her hangi bir ifade olmayan Chanyeol'u görmesiyle kendi suratı da asılmıştı.

Cidden Chanyeol'un nasıl bir rol yaptığını bilmiyordu ama ekranlarda oldukça neşeliydi. Hatta Baekhyun birkaç kez Chanyeol'dan imza bile almıştı ki -Chanyeol'un kendisini hatırlamaması için dua ediyordu- ve o zamanlar Chanyeol oldukça güler yüzlü olurdu.

"Suratını asmayı kes ve bavulu al Chanyeol" Kyungsoo emir verdiğinde Chanyeol gözlerini devirdi ve Baekhyun'a bakma gereği almadan bavulu kaldırdı.

"Neden onun bavulunu taşımak zorundayım ki? O da bir erkek değil mi? Her ne kadar çirkin olsa da o da güçlü olmalı" Chanyeol homurdandığında Kyungsoo onun koluna sert bir yumruk atarak susmasını sağladı.

Baekhyun kırılmış olsa da belli etmemeye çalışarak aralarındaki ilişkiyi çözmeye çalıştı.

Kyungsoo küçük olmasına rağmen Chanyeol'a emir veren taraf gibi görünüyordu.

"Ş-şey" Baekhyun ürkekçe Kyungsoo'ya seslendiğinde Kyungsoo hemen Baekhyun'a döndü.

"Ben kiminle kalacağım?" Kyungsoo'yla beraber salona geçerlerken sordu. Chanyeol ise hala somurtan suratıyla bavulu yere bırakmış duruyordu.

"Aslında boş olan tek odalar Minseok hyung ve Chanyeol'un yanı. Minseok hyung tek başına kalmaya alışkın olduğundan sen Chanyeol'la kalacaksın. Hem bakarsın öküzlüğü yok olur" Chanyeol gözlerini devirdi ve ellerini çaprazladı.

"Ben o ucubeyle aynı odada kalmam" Suho kaşlarını çattığında Chanyeol kafasını çevirdi.

"Chanyeol! Sorunun ne bilmiyorum ama yeni bir üyemiz var ve bunu kabullenmek zorundasın. Ona ucube deme. Ben de sana şirkete ilk girdiğinde aynı muameleyi yapabilirdim" Baekhyun Chanyeol'un sinirlendiğini görebiliyordu ama yine de uzun olan sessizce kafasını eğmekle yetinmişti.

"S-sorun değil ben salonda yatarım" Baekhyun hala kekelemesine lanet etti ama EXO'nun karşısında olmanın heyecanını atabilmiş sayılmazdı.

"Yürü" Chanyeol Baekhyun'u kapşonundan tutarak çektiğinde Kyungsoo gülümsedi. Chanyeol bu şekilde davransa bile onun Baekhyun'u salonda yatıracak kadar 'piç' olmadığını biliyordu.

"Şey saol" Baekhyun odaya girdiklerinde söyledi.

"Bana bak!" Chanyeol'un bağırmasıyla Baekhyun yerinde zıpladı ve büyük gözlerle Chanyeol'a baktı. Hadi ama Baek? O korkusuzca EXO'yu takip eden kendisini durdurmaya çalışan korumaları ısırarak def eden Baekhyun'a ne oldu?

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin