₪ Bölüm 4 | Damn İt!

13.7K 1.3K 908
                                    

"Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun" Chanyeol ellerini saçlarında gezdirirken salonda tur atıp duruyordu. Öyle bir pozisyonda yakalandıklarına inanamıyordu. Henüz bir haber yapılmasa bile bunun nereye gideceğini biliyordu.

Aynı Jongin ve Kyungsoo gibi kendisi ve Baekhyun'u da 'çift' olarak adlandıracaklardı.

"Sakin ol artık" Lay nazik bir ses tonuyla söyledi. Baekhyun nedense suçlu hissediyordu. Sanki onların bu şekilde yakalanmalarının suçlusu kendiymiş gibi hissediyordu.

"Sakin mi? Sakin mi olayım? Bu aptal yüzünden gay damgası yiyeceğim! Şirket ne yapacak? Bizi muhteşem couplelarından biri haline getirecek ve onun altımda sürtük gibi inlediği ficler yazılacak" Baekhyun duyduğu sözle gözlerini kapattı ve sakin kalmayı denedi. Geldiğinden beri Chanyeol'a sorun çıkarmak dışında bir şey yapmıyordu. Belki de Chanyeol'un da dediği gibi bu gruptan gitmesi gerekirdi.

Koltuktan kalkıp hızlıca odalarına kaçtığında Lay üzgün bakışlarını Chanyeol'a çevirdi.

"Onun da hisleri var Chanyeol." Chanyeol omuz silkti ve kendini koltuğa bıraktı. Pekala, Baekhyun'a sürtük diyerek ileri gittiğini o da biliyordu ama sadece istemiyordu. Tüm bu rolleri yapmak istemiyordu.

Derin bir nefes alarak ayağa kalktı ve odalarına yürüdü. Odanın içine girdiğinde kendisini nasıl bir manzaranın beklediğini anlamıştı. Baekhyun tuvalette olmasına rağmen kısa olanın hıçkırık sesi odada da duyuluyordu.

'Harika' Chanyeol içinden geçirdi ve kapıyı tıklattıktan sonra içeri girdi. Baekhyun kollarını bacaklarına sarıp yüzünü de kolları arasına gömmüştü. Gelen sesle kafasını kaldırdı ve kızarmış gözlerini Chanyeol'un gözlerine sabitledi.

"B-ben söylerim. Y-yani istersen söylerim gay olmadığını. B-ben ö-özür dilerim" Baekhyun tekrar yüzünü sakladığında Chanyeol Baekhyun'un yanında çömeldi.

"Nasıl her seferinde bana suçlu hissettirebiliyorsun?" Chanyeol Baekhyun'un duyabileceğinden emin olduğu bir seste mırıldandı.

"Huh?" Baekhyun şaşkınca Chanyeol'a baktığında Chanyeol onun bu hareketine kıkırdadı.

"Daha önce birçok kişinin ağlamasına neden oldum ama ilk kez sende suçlu hissediyorum." Chanyeol yüzünü Baekhyun'a çevirip kısa olanın yüzünü çenesinden tutarak kaldırdı.

"Benim de hayranımsın değil mi?" Baekhyun hızlıca kafa salladığında Chanyeol gülümsedi.

"O zaman bana katlan." Chanyeol soğukça söyleyip ayağa kalksa da bu Baekhyun için yeterli olmuştu bile. Baekhyun kendi kendine gülümsedi ve duvara tutunarak ayağa kalktı. Belki biraz zorlarsa Chanyeol'a kendini kabul ettirebilirdi.

****

"Tanrım! Siz sadece öylece durduğunuza emin misiniz?" Tao şaşkınca sordu. Haber sitelerinde yayınlanan fotoğraflara bakarsanız kesinlikle normal anlayamazdınız, hatta daha da fazlasını anlardınız. Öyle bir açıdan çekilmişti ki Chanyeol Baekhyun'un boynunu öpüyor gibi görünüyordu.

"Saçmalama" Chanyeol Tao'nun kafasına vurarak söyledi.

"Hayır anlamıyorum neden hep ben dayak yiyorum" Tao homurdandığında Suho elini Tao'nun ağzına vurarak onu susturdu ve yorumlara baktı.

-Kaynaşmış görünüyorlar, fazla kaynaşmış ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

-Yehorat yeni bir çift

-Benim anladığım EXO full gay. Hayallerim gerçek oluyor ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

-BaekYeol!!! Onların adı bu. Çok tatlı görünüyorlar.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now