₪ Bölüm 10 | Start With Kiss

13.8K 1.3K 580
                                    

Y/N: Attığınız yorumlar ve mesajlar beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam, gerçekten çok teşekkürler x-x sizi seviyorum *muck* ve bir sonraki bölümde (olayı açıkladığımda yani) önceki bölüm Kyungsoo'ya ettiğiniz küfürlerin nasıl geri alındığını izleyeceğim tekrar piç ve bitch smile eşliğinde yazar notunu bitirir.

"Ben de sadece nasıl hissettirdiğini merak etmiştim Chanyeol demeyeceğim, aslında hiç bir şey söylemeyeceğim." Baekhyun kırıldığını belli eden ses tonuyla söyledi.

"Efendim?" Chanyeol kaşlarını kaldırdı.

"Boşversene. Zaten pişmansın değil mi?" Baekhyun gülerek sorduğunda Chanyeol Baekhyun'un gözlerine baktı.

"Beni neden öptün Baek?" Baekhyun Chanyeol'un kalın sesiyle titrediğini hissetti. Pekala, itiraf etmesi gereken şey Chanyeol'dan etkilendiğiydi. Ama ona aşık falan değildi. Chanyeol'a aşık olmak için bir aptal olmak gerekirdi. Mazoşist bir aptal.

"B-bilmiy-"

"Buraya gelin!" Tao hızlıca onları kollarından yakalayıp salona çekiştirirken Chanyeol'un sorusu havada kalmıştı.

"Sorun ne?" Chanyeol tişörtün kollarını dirseklerine kadar sıvarken Baekhyun sadece onun ne kadar seksi olduğunu düşünüyordu.

"Acil bir durum!" Sehun kenarda sırıtmaya devam ederken Suho ve Chanyeol merakla Tao'ya baktılar. Tao Baekhyun'u ortalarına aldığında koridordan bile duyulabilecek bir yükseklikte bağırdı.

"Baekhyun bugün ilk kez öpüştü!" Baekhyun'un gözleri şaşkınlıkla açılırken Chanyeol'un parmakları kendi dudaklarına gitti. Baekhyun'un ilk öpücüğünü alan oydu. Baekhyun için her zaman özel biri kalacaktı. Neden buna sevindiğini bilmiyordu ama içini saf bir mutluluk kaplamıştı.

"Gerçekten mi?" Chanyeol emin olmak için sorduğunda Baekhyun homurdanarak suratını gizledi.

"Hıhı" Sehun neredeyse kahaha atarak söylediğinde Kyungsoo ve Jongin'in odasının kapısının aniden açılmasıyla hepsinin dikkati oraya yönlenmişti.

Kyungsoo hıçkırıklarını saklama gereği duymadan ağlayarak yurdun kapısına doğru koşarken üyelerden hiçbiri herhangi bir şey yapamamıştı.

Baekhyun endişeli bakışlarını Kyungsoo'nun çıkmasıyla açık kalan kapıya diktiğinde dudaklarını ısırdı.

Jongin'in odasından yüksek sesli bir küfür duyduğunda yerinden sıçradı ve içeri girmeye çalışan fakat küfürle yollanmış olan Sehun'a üzüntüyle baktı.

Askılığa asılmış olan hırkasını hızlıca alıp açık olan kapıdan çıkarken Chanyeol başta ona durdurmayı düşünmüştü. Her ne kadar Baekhyun'u umursamıyor olsa da bu soğukta ince bir hırkayla dışarı çıkmasını pek istemiyordu. Ayrıca artık hayranlar onu da tanıyordu ve bu da tehlike yaratıyordu.

Baekhyun sesini bastırmak için elini ağzına bastırarak koşan Kyungsoo'yu gördüğünde ona yetişmek için hızlandı. Kyungsoo'yu ilk kez böyle görüyordu ve açıkçası şaşırmıştı.

Kyungsoo sonunda gücünü kaybedip çimenlerin üstüne düştüğünde diz kısımları yırtık pantolondan dizlerinin yere sürtünmesini önemsememişti. Şu an vücudundan çok kalbi acıyordu.

"Kyungsoo" Baekhyun kibar bir sesle seslendi ve yavaş adımlarla onun yanına çömeldi.

"Hadi kalk ve bir banka oturalım" Kyungsoo ağlamaya devam ederken kafasını salladı ve Baekhyun'un uzattığı elini tuttu.

"Sorun ne? Jongin'le kavgamı ettiniz?" Baekhyun eğer Kyungsoo bu durumda olmasa gülerdi çünkü kendisi tam bir abi gibi davranıyordu, waow o Kyungsoo'dan büyüktü değil mi? (Bunu hep kendime sorarım Baekhyun ve Chanyeol nasıl Kyungsoo'dan büyük olur?)

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now