₪ Bölüm 13 | What İs Love

12.9K 1.2K 307
                                    

Y/N: Hikayeyi beğeniyorsunuz değil mi? Yani gidişattan memnun musunuz? Bu bölüm HunHan ve KaiSoo var yani XiuChen ve BaekYeol bir sonraki bölüme. Düşüncelerinizi belirtin lütfen.

"İçeri geç" Jongin dudaklarını SoJin'in boynundan ayırıp kapıyı açtıktan sonra Sojin'in geçmesi için kenara çekildi.

SoJin gülümseyerek içeri adımını attığında etrafa göz gezdirdi. Etraf bir erkek yurdundan beklenmeyecek şekilde topluydu ve bunu sağlayan kişinin kendi sahte sevgilisi Kyungsoo olduğunu biliyordu.

Jongin hızlıca içeriye göz attığında salonda Baekhyun ve Kyungsoo'nun oturduğunu görebilmişti. Suratında bir sırıtış oluştuğunda kendini toparladı ve etrafı inceleyen SoJin'e döndü.

"Odama geçmek ister misin yoksa önce üyelerle tanışmak mı istersin?" Jongin onun vereceği cevabı bilerek sordu.

"Üyelerle tanışalım!" SoJin Jongin'in beklediği şekilde heyecanla söyledi.

"Oh pekala" Jongin SoJin'i elinden tutup salona doğru sürüklerken Baekhyun ve Kyungsoo onları fark etmeden konuşmaya devam ediyorlardı. Suho gözlerini telefonun ekranından kaldırıp Jongin'le buluşturduğunda kaşlarını çattı.

"Ah Selam?" Suho soran bir şekilde kaşlarını kaldırdı. Kyungsoo da gelen sesle başını kaldırdığında SoJin'i görmesiyle duraksamıştı. SoJin neden buradaydı ve Jongin neden onun boynunu öpmekle meşguldü.

Baekhyun'un gözleri gördükleriyle büyürken yutkundu ve endişeli gözlerle Kyungsoo'ya döndü. Küçük olanın gözlerinin dolduğunu görebiliyordu.

"Bu Suho hyung ve Baekhyun hyung. O da D.O" SoJin suratındaki büyük gülümsemeyle onlara el salladığında Kyungsoo hızla kafasını eğdi. Yaşlardan herhangi biri gözünden koltuğa damlarken Jongin Kyungsoo'ya bakmamak için savaş veriyordu.

Jongin Sojin'in elini tutup derin bir nefes aldı.

"Biz odaya gidiyoruz, bizi rahatsız etmezseniz sevinirim. Ve gelecek sesler konusunda...şimdiden üzgünüm" Jongin alayla sırıtıp gözlerini Kyungsoo'ya diktiğinde Kyungsoo hızla yerinden fırladı ve Baekhyun'un odasın doğru koştu. Baekhyun da arkasından kalkarken Suho'ya özür dileyen bakışlar attı.

"Biliyordum! Biliyordum işte! Beni unutacağını biliyordum! Beni sevmediğini biliyordum" Kyungsoo yere çöküp hıçkırarak ağlarken odadaki Chanyeol şaşkınlıkla ona bakıyordu. Baekhyun da odaya daldığında hızlıca Kyungsoo'nun yanına oturdu.

"Soo lütfen ağlama" Baekhyun onun gözyaşlarını silmeye çalışırken Kyungsoo daha da sesli ağlamaya başlamıştı. Chanyeol Baekhyun'a ne olduğunu anlamak için bakışlar atarken Baekhyun ayağa kalktı ve Chanyeol'a tuvalete gelmesi için işaret yaptı.

"Orospu çocuğu" Chanyeol duyduklarının etkisiyle söyledi. Sojin'i pek de umursamıyordu ama Jongin'in bu şekilde davranıyor olması Chanyeol'u da fazlasıyla şaşırtmıştı.

"Ahh K-Kai" Yan odadan bir inleme sesi onlara ulaştığında Baekhyun sıkıca gözlerini kapadı. Eğer Kyungsoo yerinde kendisi olsaydı da aynı şekilde hissedeceğini biliyordu bu yüzden herhangi bir teselli sözcüğü bulamıyordu.

"Onun yanına git ben de Suho hyungla konuşacağım" Chanyeol Baekhyun'a söylediğinde Baekhyun onayladı.

"Kyungsoo iyi misin?" Baekhyun Kyungsoo'nun boş bir şekilde duvara baktığını fark ettiğinde sordu. Onun ne kadar kırılgan olduğunu biliyordu.

"Onu seviyorum" Kyungsoo mırıldandı.

"Onu gerçekten çok seviyorum" Baekhyun ne yapacağını bilemez bir halde kalmıştı. Gerçekten ne demeliydi ki? Tek istediği Jongin'i ölene kadar dövmekti.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now