₪ Bölüm 19 | From The Start

12K 1K 854
                                    

Y/N: Bu bölüm full HunHan Ve aynı zamanda son couple özel olan bölüm. Bundan sonra yine Baekyeol ağırlıklı ortaya karışık oynayacağız. Ve bir sonraki bölüm skandal sonrasi Baekhyun ve Chanyeol'u anlatıyor, hazırlıklı olun fanlardan nefret edebilirsiniz hsjsbkshs

"Wo Wo Wooo" Luhan dudaklarını 'O' şekline sokarak sesini hazırlarken Sehun onun dudaklarına bakarak bir takım 'ayıp' hayaller kurmakla meşguldü.

"Lu Lu Luuuu" Luhan Sehun'un sesini duyduğunda kıkırdadı ve ona döndü.

"Sen rap yapsan daha iyi bence Huniee" Hunnie? Hunnie!! Sehun yerinde tepinebilirdi.

"A-ah şey tamam" Beklenmeyecek bir şekilde yanakları kızarırken Luhan ona bakarak tekrar kıkırdadı.

"Benden hoşlanıyorsun değil mi?" Luhan Sehun'a doğru büyük bir adım atıp Sehun'un açık bacaklarının arasına girdiğinde Sehun sesli bir şekilde yutkundu.

"Sana etkileyici görünüyor muyum?" Luhan dilini dudaklarının üzerinde gezdirirken sordu. Sehun hipnotize olmuş şekilde kafasını salladığında Luhan elini Sehun'un büyük penisine getirdi ve hafifçe sıktı.

"Beni istiyor musun Hunnie?" Dudaklarını Sehun'un dudaklarına bastırırken Sehun çaresizce kafa salladı.

"O zaman uyan" Sehun Luhan'ın ne dediğini anlamayarak geri çekildi ve kafası karışmış bir şekilde ona baktı.

"Ne?"

"Uyan! Sehun uyansana" Bedeni sertçe sarsıldığında Sehun sıçrayarak uyandı. (İfadenizin '-_-' olduğunu biliyorum, ilk kez rüya yaptım çok zevkliymiş hshuhasjks)

"Hı? Ne oldu? Luhan'ı istiyorum" Sehun gözlerini deviren Jongin'e karşı söyledi.

"Evet farkındayız" İşaret parmağıyla Sehun'un sertleşmiş üyesini gösterdiğinde Sehun hızla kızararak kenara tekmelediği örtüyü üstüne çekti.

"Ayrıca onun adını söyleyip kendine dokunuyordun" Bu sefer parmağıyla diğer tarafta oturan Luhan'ı işaret ettiğinde Sehun kafasını eğdi.

"Lanet olsun" Fısıldadığında Jongin sırıttı.

"Çabuk giyinin ve gelin. Ha bu arada, Luhan hyung dikkat et de Sehun seni yemesin" Luhan kıkırdayarak kafasını salladığında Sehun kendi boğazını kesmekle alakalı planlar yapıyordu.

"Hyung şey bilirsin biz ergenler böyle şeyler-ahh" Luhan yataktan kalkıp elini Sehun'un belirginleşen üyesinin üstüne koyduğunda Sehun cümlesine devam edemeyerek inledi.

"H-hyung" Luhan sertliği yavaşça okşadığında Sehun başını geriye attı.

"Sen beni kurtardın ve bunu bir çeşit teşekkür olarak düşün tamam mı?" Luhan azıcık da olsa kızaran yanakları eşliğinde örtüyü kenara çekti ve Sehun'un eşofmanının kenarlarını tuttu.

Sehun'un nefesi hızlanırken Luhan'ın yaptığını hayretle izliyordu.

"B-bu bir rüya değil öyle değil mi?" Luhan gülümseyerek kafa salladı.

"Rüya falan değil" Eşofmanı iç çamaşırıyla beraber aniden aşağı çekerken söyledi.

"Wah, Sehun gerçekten büyüksün" Elini sert üyeye sararken söyledi. Dilini yumuşak deriye değdirdiğinde Sehun'un inlemesi artmıştı.

"Rahatla" Luhan mırıldanıp penisi ağzına aldığında ağzına sığmayan kısımlarını da eliyle okşamaya başladı.

"Imm ımm hıhımm" Sehun Luhan'dan gelen inlemeye benzer sesleri duyarken penisinin büyüğün ağzında daha da büyüdüğünü fark ediyordu.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now