₪ Bölüm 16 | Visit Roommate Part 2

15.7K 1.1K 1K
                                    

Y/N: Geçen bölümdeki yorumlar için gerçekten teşekkürler <3 <3 sizi seviyorum yeahh neyse bu bölüm kameraların onları çekmesinin getirdiklerini göreceksiniz bir de Taeyeon'un gelmesinden rahatsız olsanız bile Taeyeon'un sadece adı geçecek yani fiziksel olarak fic de yer almayacak rahat olabilirsiniz.

+Diğer çiftler hakkında; bu bölüm yine yoklar ama bu bölümden sonra her birine özel bölüm yapacağım yani merak etmeyin *-*

"N-ne?" Aslında Baekhyun bunu bekliyordu ama en azından Chanyeol'un hesap sormasını beklerdi ya da beraber öğrenmelerini.

"Siktir git dedim anlamadın mı?! O kadar mı gerizekalısın? Hah, sadece bu odadan değil hayatımdan da siktir olup git" Farkında olmadan Baekhyun ağlamaya başlamıştı bile.

"Sana güveniyorum demiştin!" Baekhyun hıçkırıkları arasında bağırdığında Chanyeol histerik bir şekilde gülümsedi.

"Evet, sana güveniyordum ama o güveni arabada Taeyeon'la yiyişerek yok ettin! Şimdi siktir git burdan! Bundan sonra benim için değersizsin!"

"C-chanyeol lütfen-"

"Lütfen ha? Lütfen mi? Dün akşam bir orospu gibi altımda inledin, sana para vermemi ister misin? Hem Taeyeon'la harcarsınız belki?" Baekhyun kalbine saplanan şeyin ne olduğunu bilmiyordu ama kesin olan şey çok acıttığıydı.

"Giyin ve git" Chanyeol söylediklerinin ağırlığını fark ederek sakin bir tonda söyledi.

Baekhyun yaşlar gözlerinden akmaya devam ederken ağrıyan kalçasıyla ayağa kalktı ve zar zor pantolonunu bacaklarından geçirdi. Chanyeol kısa olanın vücudunda bıraktığı izlere bakarken içinin acıdığını hissediyordu. Baekhyun'un bir açıklaması olduğunu tahmin ediyordu, yani olmalıydı ama şu an bunun için yeterince sakin değildi.

Baekhyun hızlıca tişörtünü de giydikten sonra topallayarak odadan çıktı. Saat çok erken olduğundan kimsenin uyanmamış olması bir avantajdı. Deliğindeki acı yüzünden yavaşça aşağıdaki kapıya geldiğinde Shin omma mutfağı topluyordu.

"Baekhyun?" Evdekilerin uyanmaması için yüksek olmayan bir sesle seslendi.

"Ah merhaba" Baekhyun hızlıca gözlerini silerken gülümsedi.

"İyi misin?" Shin omma endişeli bir şekilde sorduğunda Baekhyun yavaşça kafa salladı.

"Emin misin?" Baekhyun aniden bağırarak ağlamaya başladığında Shin omma cevabını almıştı. Baekhyun babası gibi Shin ommaya sarıldı ve ağlamaya devam etti.

Baekhyun burnunu çekti ve geri geldi.

"Ben çıkıyorum" Kısılmış sesiyle beraber arkasını döndü ve tekrar suratını buruşturarak evden çıktı. Bu haliyle otobüse binemeyeceği bir kesindi bu yüzden hızlıca taksiye bindi.

****

"Baekhyun?" Luhan'ın titreyen sesi Baekhyun'a ulaştığında Baekhyun kafasını telefonun ekranından kaldırdı ve Luhan'a baktı.

"Hakkındaki nefret yorumlarını okumayı keser misin? Lütfen" Üyeler çoktan olayın sahteliğini biliyorlardı. Girls Generation üyesi Jessica'nın ayrılması üzerine SM hisseleri kurtarmak için salak bir skandalı öne sunmuştu. (Valla Kris'in ayrılması falan yazamazdım, olmaz bu iyidir)

"Bırak" Baekhyun kızarmış gözlerini Luhan'a dikerek Luhan'ın telefonunun üzerindeki elini işaret etti.

"Baek hadi ama" Luhan sızlandığında Baekhyun hiçbir tepki vermedi.

"Luhan canım yanıyor tamam mı? Bırak da üzüntümü yaşayayım ha? Bırak da biraz ağlayayım" Baekhyun bir göz yaşı gözünden damlarken söyledi.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin