₪ Bölüm 27 | The Best Byun Baekhyun

11.5K 869 446
                                    

Y/N: Ramazanda smutumsu şeyler yazmak günah mı hdjskjsh gerçi o kısmı önceden yazdım jlskjls ve geç attığım için üzgünüm TT

"Soo cidden umrumda değil ben sevişiyorum ya !" Chanyeol Kyungsoo'nun onları ifşa etmesini umursamadan Baekhyun'un içine girmeye devam ettiğinde Baekhyun sıkıca Chanyeol'a tutundu.

"C-chanyeol d-dur ıhm dur" Baekhyun Sehun'un ayıplayan bakışlarını izlerken Chanyeol'a yalvarıyordu.

"Bebeğim engellemeye çalıştığın için beni daha da azdırdığının farkındasın değil mi?" Chanyeol daha sert bir şekilde kendini Baekhyun'a ittiğinde Baekhyun kızardı.

"Yah Do Kyungsoo! Chanyeol o bizi çekiyor! Chanyeol!"

"Bu bir canlı yayın el sallayın çocuklar" Kyungsoo şeytani bir şekilde gülümseyip kaydetmeye devam ettiğinde Jongin Kyungsoo'nun ciddi olup olmadığına baktı. Gerçekten de email adresindeki herkesin ekli olduğu bir canlı yayın şu an tekrar bir Baekyeol pornosu çekiyordu.

Chanyeol sonunda Baekhyun'un içine boşaldığında Baekhyun'u dinleyip - ki bu artık söz dinlememi emin değildi - Baekhyun'un içinden çıktı. Hızlıca kısa olanın pantolonunu yukarı çekti ve kendininkini de toparladı.

"Kyungsoo! Delirdin mi sen?" Baekhyun sinirli bir şekilde Kyungsoo'ya ilerlediğinde bu sefer Satansoo'luğunda işe yaramayacağını bilen Kyungsoo hemen arkasını dönüp kaçmaya başlamıştı. Jongin onu korumaya çalışırdı ama şu an Baekhyun o kadar korkutucu görünüyordu ki bunu yapmaktan vazgeçmişti.

"Beni delirtiyorlar" Chanyeol Baekhyun'a arkasından sarılıp boynuna minik öpücükler yerleştirirken Baekhyun sızlandı.

"Sorun değil Baek, en azından bu sefer deliğin görünmüyordu" Baekhyun kaşlarını çatarak Chanyeol'a döndüğünde Chanyeol masumum anlamında ellerini kaldırdı ve sırıttı.

"Hadi içeri geçelim" Baekhyun homurdanıp içeri doğru hareket ettiğinde Bayan Kim hızlıca kapıyı açtı. Karşı dairede oturan Kwon ailesinin kapısını çaldı.

"Onları gördün değil mi?" Şaşkınca Bayan Kwon'a sorduğunda kadın onayladı ve Bayan Kim'i kolundan çekiştirerek içeri aldı. Dedikodu yapılması gerekiyordu.

****

Chanyeol Baekhyun'un belindeki ellerini gevşetti ve alnına minik bir öpücük bıraktı. Yatakta Chanyeol yatak başlığına yaslanıp oturmuşken Baekhyun kollarının onun belinin etrafına sarıp kafasını da göğsüne koymuştu.

Baekhyun ağzını şapırdattığında Chanyeol onun bu haline kıkırdadı. Uzun parmaklarıyla yavaşça kahverengi saçları okşamaya başladığında burnuna dolan karpuz kokusuyla gülümsedi.

Chanyeol Baekhyun'a karpuzu çok sevdiğini söylediğinden beri Baekhyun karpuzlu şampuanla yıkanıyordu.

Yavaşça doğrulup kitabına uzanmak istediğinde Baekhyun'un bilinç altı bunu anlamış gibi Chanyeol'a daha sıkı sarıldı. Chanyeol onun bu haline gülümsemeden edememişti. Tekrar saçlarını okşamaya başladığında Baekhyun gözlerini kırpıştırarak açmıştı.

"Saat kaç?" Kısık bir sesle gözleri yarım açık bir şekilde sordu.

"7'ye geliyor. Biraz sonra yemek yiyeceğiz" Baekhyun kafasını sallayıp doğrulduğunda kaşlarını çatarak Chanyeol'a baktı.

"Ben uyurken telefonumu karıştırmadın değil mi?" Chanyeol gözlerini kısıp Baekhyun'a baktı.

"Karıştırırsam göreceğim şeyler mi var?" Baekhyun hızla telefonunu masadan alıp kafasını olumsuz anlamda salladı.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin