₪ Bölüm 22 | Make Love [M]

17.2K 1K 491
                                    

Y/N:Yazarken gökküşağı kusmam normal midir? Ve geçen bölüm herkes gifi sordu ben eklemiştim ama mükemmel wattpadimiz silmiş gifi. O yüzden bu bölüme ekledim yani buradaki gif geçen bölüm bahsettiğim gif.

Ve de yorum sorunu devam ediyor ama ben devamlı yorumlara baktığım için hepsini okuyorum o yüzden lütfen bolca yorum yapın >.<

Baekhyun bacaklarını ikiye ayırarak Chanyeol'un bacaklarının üstüne koymuş parmaklarıyla oynarken Chanyeol'un kıkırtısıyla başını kaldırdı.

"Ne zaman utansan parmaklarınla oynuyorsun" Baekhyun'un yanaklarında hafif bir kırmızılık oluştuğunda Chanyeol'un suratındaki gülümseme daha da büyüdü.

"Yaptığı şey...harikaydı" Baekhyun gözlerini yastıktan ayırmadan söyledi.

"Baek" Chanyeol parmaklarını Baekhyun'un yumuşak yanaklarında gezdirip kısa olanın başını kaldırmasını sağladı. Gözleri buluştuğunda Baekhyun'un yanaklarındaki kızarıklık daha da belli olmaya başlamıştı. Yavaşça suratını Baekhyun'un suratına yaklaştırdı ve dudaklarını nazik bir dokunuşla birleştirdi.

Yavaş bir şekilde yapabildiği en nazik hareketlerle Baekhyun'un dudaklarını emerken kısa olan istemsizce ona yaklaşmıştı.

Deli gibi utanıyordu ama utanıyor olması Chanyeol'un uzak olmasını sağlamıyordu. Chanyeol gözlerini kapayıp Baekhyun'un üst dudağını dudakları arasına aldığında Baekhyun ellerini Chanyeol'un geniş omuzlarına yerleştirdi.

Baekhyun hızlı olmayan bir şekilde kafasını geri çektiğinde Chanyeol alınlarını birbirine yasladı. Ne zaman bu kadar yakınlaştıklarını bilmiyordu ama Baekhyun tamamen kucağında oturuyor duruma gelmişti.

Chanyeol elini Baekhyun'un belinde gezdirmeye başladığında Baekhyun başını Chanyeol'un boynuna yasladı. Chanyeol'un dokunduğu her yer yanarken Baekhyun derin nefesler alarak Chanyeol'a daha da sokuluyordu.

Chanyeol yavaşça elini ince tişörtten içeri soktu ve Baekhyun'un yumuşak teninin üzerinde ellerini gezdirdi. Büyük bir hızla kısa olanın tişörtünü çıkardığında Baekhyun utandığından yüzünü Chanyeol'un boynuna daha da saklamıştı. Chanyeol boynundaki nefesle kıkırdarken parmakları kısa olanın göğüs uçlarına gitti.

"Ahh" Baekhyun Chanyeol'un göğüs uçlarıyla oynamasıyla kısık bir inleme bıraktı.

"Çok güzelsin" Chanyeol aniden Baekhyun'u altına aldığında mırıldandı. Gerçekten de, şu ana kadar Baekhyun'a çirkin dediği zamanlar için kendine küfür etmek dışında başka bir şey yapamıyordu.

Dudaklarını beyaz boyna yönlendirdiğinde Baekhyun onun yüzünü kavradı dudaklarına hızlı bir öpücük kondurdu.

Chanyeol gülümseyip Baekhyun'un boynunu yalamaya başladı. Arada kırmızı izler bırakarak aşağı inmeye başladığında Baekhyun da farkında olmadan altındaki çarşafı sıkmaya başlamıştı.

"Tanrım" Chanyeol sağ göğüs ucunu hafifçe dişlediğinde ister istemez inledi. Chanyeol sırıtıp tekrar aynı şeyi yaptığında Baekhyun aniden Chanyeol'un tişörtüne uzanıp uzun olanın sırıtmasına neden olacak bir vahşilikte tişörtü çıkarttı.

Chanyeol Baekhyun'un kollarını başının üstünde birleştirdi ve pantolonuna yöneldi. Şu dakikadan sonra içeri her hangi bir üyenin girmesi umrunda olmazdı sadece Baekhyun'la sevişmek istiyordu.

Tanrım, bunu şimdi söyleyince o kadar normal ve harika geliyordu ki. Oysa sadece birkaç ay önce gaylerden ne kadar tiksindiğini hatırlıyordu.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin