₪ Bölüm 23 | BaekYeol In ISAAC [M]

15.3K 993 791
                                    

Y/N:Geçen bölüm full smut olduğu için mi yorumlar azdı? T.T Eğer smut istemiyorsanız yazmam *tripatmayaçalıştı*

"Gerildim,gerildim,gerildim" Luhan yatağa doğru ilerlerken söyledi. Pekala şimdi mükemmel arkadaşlıklarını sevişerek geliştireceklerdi, sadece her şey arkadaşça olacaktı.

"Bütün bunları, arkadaşlar yapar değil mi?" Luhan, Sehun kendi pantolonunu çıkardığı sırada sordu. Sehun aceleyle kafasını salladıktan sonra Luhan'a doğru ilerledi.

"Ş-şey tamam o zaman" Luhan kendi tişörtünün uçlarından tuttuğunda Sehun ondan hızlı davranarak Luhan'ı tişörtünden kurtardı. Kısa olanın sırtının kumaşa değmesini sağladığında dudakları onun dudaklarını bulmuştu.

"Ihmm" Luhan duyulmaması için dudaklarını birbirine bastırarak inlediğinde Sehun tek elini Luhan'ın küçüğüne attı ve yavaşça okşadı.

Dudakları onun dudaklarından boynuna doğru yönelirken Sehun bir yandan Luhan'ın kemerini açmaya çalışıyordu.

"Bu kadar aceleci olma" Luhan kıkırdayarak söylediğinde Sehun Luhan'ın pantolonunu sertçe aşağı çekti.

"Siktir! Tamam em beni" Luhan bağırdığında Sehun sessiz olması için elini Luhan'ın ağzına bastırdı.

Sehun Luhan'ın boynundan aşağı doğru indi ve kasıklarına geldiğinde durdu. Dilini Luhan'ın penisi üzerinde gezdirdiğinde 'arkadaşı' Luhan tekrar bir küfür eşliğinde Sehun'un onu emmesini emretmişti.

"Sakin ol şampiyon" Sehun gülerek küçük penisi dudakları arasına aldı ve ellerine gerek kalmadan hepsini ağzına soktu. Boğazına kadar alıp geri gelirken Luhan tırnaklarını çarşafa geçirmiş inlememek için dişlerini sıkıyordu. Bütün hareketlenmenin alt bölgelerine doğru olduğunun farkındaydı ve eğer Sehun işine devam ederse onun ağzına boşalacaktı.

Sehun ağzındaki sıcak sıvıyı hissedene kadar Luhan'ı emdi ve ardından suratındaki piçimsi gülümsemeyle geri çekildi.

"Lu benim hakkımda ne düşünüyorsun, ben seni hazırlarken sende bana biraz bahset" Sehun gerçekten Luhan'ın kendi hakkındaki düşüncelerini merak ediyordu ve buna ek olarak bakir deliğe girecek olan parmakların verdiği acıyı fazla hissetmemesi için dikkati farklı yöne çekmeye çalışıyordu. Hyungları görse onun bu ultra değer verişinden etkilenir ve gözleri dolardı muhtemelen.

"Ş-şey sen yak-ahh tanrım" Sehun ilk parmağını aniden Luhan'ın sıkı deliğine yolladığında Luhan çığlık attı.

"Ya-ya-ya-kış-kış-ıklı" Sehun parmağını ileri geri oynatırken Sehun'un şans eseri bulduğu tatlı noktası parmağı tarafından her seferinde eziliyordu ve bu Luhan'ın bayılacak kadar zevk almasını sağlıyordu.

"Başka?" Sehun ikinci parmağını soktuğunda sordu.

"Sek-seks-seksi"

"Senin gözünde seks miyim Lu? Vay be " Luhan bu alaya herhangi bir cevap verememişti çünkü Sehun'un dört parmağı içindeydi ve biraz daha zorlarsa tüm eli girebilirdi ama Sehun kendi büyük penisi için bu deliğin bile dar olduğunu düşünüyordu.

Eline tükürüp tükürüğünü penisine yaydıktan sonra Luhan'ın bacaklarını kavrayıp ileri, göğsüne itti. Böylece küçük delik daha da belli olmuştu. Çoktan taş gibi olmuş penisini bir kaç kez çektikten sonra Luhan'ın girişine dayadı.

"Başka"

"Sinir bozucu" Sehun kendini sertçe Luhan'ın içine ittiğinde Luhan dişlerinin arasından söyledi. Sehun dudaklarını Luhan'ın ısırarak kanattığı dudaklara bastırıp nazikçe emdikten sonra Luhan'ın içinde yavaşça git gel yapmaya başladı. Luhan kasıldığı için deliği Sehun'un penisini daha çok sıkıyor ve onun aşırı zevk almasını sağlıyordu yine de Sehun Luhan'ın canını yakmamak için ultra yavaş hareket ediyordu.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now