₪ Bölüm 8 | Fan Feelings

14.3K 1.3K 924
                                    

Y/N: Bir şey söylemek istiyorum, TaoRis, Kray ya da SuLay SuTao falan hiç birini yapmayacağım. Kraycı ve Taorisci gerçekten fazla var ve ben sadecw tek bir tarafa hitap etmek istemiyorum o yüzden fic de sadece 4 çift olacak ~ İyi okumalar bol yorum yapın ☆★


Baekhyun dudaklarını birbirine bastırıp başını eğdi. Hiç de güzel bir sabaha uyanmamıştı. Aslında sorunu Chanyeol'la arkadaş olması değildi. Sadece anlamaya çalışıyordu, neden onunla 'sadece' arkadaş olmak istemiyordu. Bu o kadar saçmaydı ki!

Gözlerini devirip saçlarını dağıttığında yatağın karşısındaki aynadan kendisini izleyen Chanyeol'u görmesiyle neredeyse yerinden sıçramıştı.

"Tanrım" Elini kalbine götürerek sakinleşmeye çalışırken Chanyeol koca bir gülümsemeyle Baekhyun'a baktı.

"Günaydın arkadaşım" Harika, eğer Chanyeol devamlı böyle yapacaksa Baekhyun'un kafayı yeme olasılığı yüksekti.

"G-günaydın" Sesi boğuk çıktığında Chanyeol onun hala biraz hasta olduğunu fark etmişti.

"Bugün provalara gelecek misin? Provalardan sonra bilardo oynamaya gideceğiz" Baekhyun çaresizce kafa salladı. Eğer diğerlerine yetişmek istiyorsa pratik yapmak zorundaydı.

"Ama ben oynamayı bilmiyorum" Chanyeol omuz silkti.

"Ben sana öğretirim arkadaşım" Baekhyun gerçekten de Chanyeol'un suratının ortasına vurmak istiyordu.

****

"Süpersin" Kyungsoo Jongin'e göz kırpıp söylerken diğer üyelerin onları görmediğinden emin olmuştu.

Luhan poposuna dokunan Sehun'a korkutucu bakışlar atarken - Kyungsoo'dan Satan bakışları dersi alıyordu - Sehun umursamadı ve Luhan'ın poposuna bir şaplak attı.

"İyiydin Lu" Luhan nereden Sehun'un Lu'su oluyordu? Salak, Luhan'ın Sehun için düşündüğü tek şeydi. Ve kesinlikle Sehun'un kendisi hakkında düşündüklerini bilmek istemiyordu.

"Bugün iyi anlaşıyor gibi görünüyorsunuz?" Suho Baekhyun'un yanına yorgunca oturduğunda sordu.

"Arkadaş olalım dedi" Baekhyun açıklarken Suho onun bundan pek de memnun olmadığını fark etmişti.

"Bir sorun mu var?"Baekhyun omuz silkti. Bir sorun yoktu, en azından kendisine ne olduğunu açıklayana kadar yoktu.

"Pekala kıçınızı kaldırın bilardo zamanı ~" Jongdae bağırdığında Baekhyun dışında herkes hevesle kalktı. Dürüstçe Baekhyun bu oyunu bilmediğinden fazlasıyla hevesli olamıyordu.

"Takımlar?" Suho bilardo salona geldiklerinde söyledi. Burası Chanyeol'u babasına aitti fakat şu an o burada olmadığından direk oyuna geçmişlerdi.

"Ben ve Baekhyun, Kyungsoo ve Jongin'e karşı" Chanyeol söylediğinde Baekhyun hızlıca reddetmeyi denedi ama Chanyeol onu engellemişti.

"Ben sana öğreteceğim" Chanyeol güven verici bir şekilde söylediğinde iki gün önce kendisine söylemediği şey kalmayan Chanyeol'un bu Chanyeol olup olmadığını düşündü Baekhyun.

"Ben onunla aynı takımda olmam" Jongin bunun için yanıp tutuşmasına rağmen rolüne uyup söyledi.

"Hah, sanki ben sana çok meraklıyım, cidden" Kyungsoo bağırdığında Chanyeol istemsizce gözlerini devirdi.

"Pekala Baek" Baek?Baek? Baekhyun gözlerini kırpıştırırken odaklanmaya çalışıyordu. Neden Chanyeol'un ona bu kadar samimi davranmasından fazlasıyla etkilenmişti?

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now