₪ Bölüm 25 | Our Little Boyfriends

11.8K 922 502
                                    

Y/N: Fic tavsiyeleri için yorum yapan ve mesaj atan herkese çok teşekkür ederim *-*

"Çok tatlılar ~ " Chanyeol televizyonu işaret ederek mırıldandığında Baekhyun kafasını onun göğsünden kaldırıp Chanyeol'un gözlerine baktı.

"Bir sorun mu var bebeğim?" Kendisine bakan Baekhyun'u hissettiğinde başını indirdi ve kısa olana baktı. Baekhyun hızlıca kafasını sallayıp bir sorun olmadığını belirttikten sonra kafasını eğdi. Chanyeol'un çocukları ne kadar çok sevdiğini biliyordu ve Seoeon'la Seojun ile de tanışmak istediğini.

"Programa katılabilirsin Yeol. Böylece onlarla vakit geçirirsin" Baekhyun önerdiğinde Chanyeol bu fikrin neden daha önce aklına gelmediğine lanet etti.

"Haklısın bebeğim! Ama beraber katılmalıyız böylece bir aile gibi olabiliriz" Baekhyun Chanyeol'un cümlesiyle iç geçirdi. Eğer bir çocukları olmazsa, sadece Baekhyun ve Chanyeol olursa, o bir aile gibi hissetmeyecek miydi? Gözleri az da olsa dolarken gülümseyerek Chanyeol'a döndü.

"Pekala, menajere sorarız"

"Haklısın! Onu hemen aramalıyım. Cidden onlar çok tatlı"

****

"Gitmesek mi acaba?" Baekhyun dudaklarını ısırarak Chanyeol'a döndü.

"Saçmalama Baek, geldik zaten" Chanyeol sonunda gözüne kestirdiği park yerine arabayı park ederken Baekhyun'un ne kadar gergin olduğunu görebiliyordu.

"Hey endişelenecek bir şey yok tamam mı?" Baekhyun dudaklarını büzüp kafasını eğdi.

"Ya bizi sevmezlerse?" Chanyeol kıkırdadı ve Baekhyun'u kendine çekti.

"Senin gibi bir güzele asılacaklarından korkuyorum ben asıl" Baekhyun kızararak Chanyeol'u ittirdi ve koşarak apartmana ilerledi. Chanyeol'a göre Baekhyun tam bir çocuktu.

"Dur! Üstümü düzeltmem gerek" Apartmana girdiklerinde Chanyeol zile basmak üzereyken Baekhyun onu durdurdu ve hızlıca tişörtünü düzeltti. Düşen pantolonunu yukarı çekip saçıyla da oynadıktan sonra Chanyeol'a onay verdi. Chanyeol onun bu hareketine göz devirdikten sonra yavaşça zile bastı.

İkizlerin babası kapıyı açtığında Chanyeol gülümsemiş Baekhyun ise hemen eğilmişti.

"İçeri geçin, SeoJun ve Seoeon yeni uyandılar da" Chanyeol onu onaylayarak koca gülümsemesiyle kafasını salladı ve Baekhyun'u bileğinden kavrayarak içeri çekiştirdi.

İkizler babasının omzunda salona gelirken Chanyeol hızlıca onların yanına gitmiş SeoJun'la ilgilenmeye başlamıştı. Baekhyun Seoeon'un saçlarını okşadıktan sonra Chanyeol'a baktı.

Chanyeol bebekleri gerçekten seviyor gibi görünüyordu. Baekhyun Chanyeol'un bu kadar içten gülümsediğini nadiren görürdü.

"Uçalım mı?" Babası ikizleri yere bıraktığında Chanyeol hemen SeoJun'a yaklaştı ve sordu. Seojun sevimlice gülümseyip kafa salladığında Baekhyun ve Chanyeol onun şirinliği karşısında büyülenmişlerdi. Chanyeol hızla küçüğü sırtına alıp babasının omzundaki Seoeon'la oyun oynamaya başladığında Baekhyun onlara kıkırdadı.

Chanyeol gerçekten mükemmel bir baba olurdu. Bunu düşünmek bile Baekhyun'un gözlerinin dolmasına neden oluyordu. O, Chanyeol'a bir bebek veremezdi ve Chanyeol bu kadar çok çocukları severken nasıl Baekhyun'la mutlu olabilirdi ki?

Dolan gözlerini gizleme ihtiyacı hissederek onlara tuvalete gideceğini söyledi. Chanyeol umursamazca tamam dediğinde Baekhyun hızlı adımlarla tuvalete yürüdü.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now