₪ Bölüm 7 | We're Friends

13.7K 1.3K 534
                                    

Y/N:Yarın Türkçe Pazartesiyse 3 sınavım. Salı ve Cuma da bir tane yani ful sınavım var bu yüzden çok sık bölüm gelemeyebilir. Mezuniyetimden önceki son sınavlar oldukları için önemliler ~ Neyse bolca yorum yapın ~ ♡♥

Baekhyun burnunu çekti ve yorganın üstüne atılmış peçetelerden birini eline alıp akan burnunu sildi. Dürüst olması gerekirse her taraftı ağrıyordu ve ayağa kalkıp peçete almak şu an için oldukça zordu. İç çekti ve başını ovdu. Sabah deli gibi bir baş ağrısı ve boğaz acısıyla uyandığından beri yataktan çıkmamıştı.

Dün akşam belki de kısa kolluyla Chanyeol'u çağırmaya gitmemeliydi. Akşam ne oldu bilmiyordu ama Chanyeol'un odaya ancak çok geç bir saate girdiğini fark etmişti.

Tam olarak berbat hissediyordu. Buruk bir şekilde gülümsedi. Normalde oda arkadaşı Chanyeol haricinde biri olsaydı mutlaka Baekhyun için endişelenirdi ama Chanyeol onun bu berbat halini görmesine rağmen 'Neyin var?' bile demeden odadan çıkmıştı.

Baekhyun boşu boşuna kırıldığının farkındaydı. Chanyeol'u değiştiremezdi ki zaten değiştirmesine de ihtiyacı yoktu. Sonuçta onun kendisini sevmesini istediği tek kişi Sehun'du, yani öyle değil mi?

Baekhyun'un gözleri kapandığında odanın kapısı açıldı fakat Baekhyun kendinde gözlerini açacak bir enerjiyi bulamıyordu.

Birinin yatağın başına yürüdüğünü hissettiğinde sadece uyuyor gibi davranmanın en iyisi olduğuna karar verdi.

Bir anda sıcak dudaklar alnına değdiğinde Baekhyun irkilmişti fakat gelen her kimse ona belli etmemek için büyük bir çaba gösterdi.

"Tanrım" Bir mırıltı duyduğunda onun alnın öpen kişinin Chanyeol olduğunu anlayabilmişti ve bu Baekhyun'un açıklayamadığı şekilde kalbinin hızlı atmasına neden olmuştu.

Üstündeki yorgan yavaşça çekildiğinde Baekhyun rahatsızca kıpırdandı ve sonunda gözlerini açtı. Pekala, her ne kadar utansa da üşümek istemiyordu.

"Kalk hadi" Chanyeol her zamankinin aksine yumuşak bir tonda söylediğinde Baekhyun onu dinlemek dışında bir şey yapamamıştı. Zorlukla bedenini kaldırdığında Chanyeol hızlıca onu kucağına aldı.

Baekhyun tekrar gözlerini kapayarak başını geniş göğse dayadığında Chanyeol kucağındaki kısa çocuğa bakıp minik bir gülümseme vermişti.

"Üşürsen bana yaklaş" Chanyeol Baekhyun'un tişörtünü çıkartırken söyledi. Baekhyun daha ne olduğunu anlayamadan pantolonu da bacaklarını terk etmişti. Chanyeol'un sözüne uyup boxer haricinde çıplak olan bedenini hızla Chanyeol'un bedenine yaklaştırdı ve kollarını üşengeççe Chanyeol'un beline sardı.

Chanyeol kısa bir süre duraksadıktan sonra Baekhyun'la beraber adım atarak küvete girdi. Pekala, başta kendisinin de duşa girmek gibi bir planı yoktu ama kısa olan onun uzaklaşmasına izin verecek gibi görünmüyordu.

Chanyeol suyu açtığında Baekhyun kısık bir çığlık atarak Chanyeol'a daha da yapıştı.

"S-soğuk" Chanyeol Baekhyun'un çıplak vücudunun kendisine değmesiyle tuhaf hissederken suyu biraz daha ılık bir seviyeye aldı.

Baekhyun'u bir süre soğuk suyun altında tuttuktan sonra tekrar onu kucakladı ve yatağa götürdü. Şimdi en zor iş Chanyeol'u bekliyordu. Baekhyun'un boxer'ını değiştirme görevi! Chanyeol kafasını başka bir tarafa çevirerek boxerı indirdiğinde Baekhyun sızlandı.

"Üşüyorum" Chanyeol sesle kafasını Baekhyun'a çevirdiğinde kısa olanın boxerı kendi elindeydi ve bunun yanında Baekhyun'un iki yana açılmış bacakları Chanyeol için oldukça garip – seksi – bir görüntüydü.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin