₪ Bölüm 11 | Dating With SoJin

13.7K 1.2K 787
                                    

Y/N: Çok geciktiğini biliyorum ama inanın zamanım yoktu. Son sınavlardır, hastalıktır, mezuniyet alışverişidir falan vaktim olmadı. Ama yarın son sınavımı oluyorum ve okullar açılana kadar rahatım

Y/N 2: Bu bölüm Kyungsoo'nun olayını anlayacaksınız bir de ileri de buna benzer bir konuda size fazlaca Chanyeol'a küfür ettireceğim haberiniz olsun *iyiyazarolmayaçalışırkene* Bir de XiuChen bir sonraki bölümde başlıyor ve Asya'nın şeytani fikirleri ile onların arasını bok etçez (çok süperiz teşekküre gerek yok hdkjlsjlks)

SM'in kuralları basitti. Evet, eşcinsel olabilirdin. Evet bir erkekle çıkabilirsin ama asla bu resmi olarak bilinmemelidir. Kyungsoo ve SoJin bir kaç ay önce 'şans eseri' bir şekilde randevuda yakalanmışlardı. KaiSoo çifti her zaman popülerdi fakat Kyungsoo ve Jongin'in gay olmadığını kanıtlamak için bir ilişki şarttı.

Fanların arasında homofobik olanlarda vardı ve SM bu fanları gözünü kapatıp kaybedemezdi. Onun yöntemi buydu ve bu işin oyuncağı Kyungsoo olmuştu. Kyungsoo hiçbir zaman bunu Jongin'e anlatmamıştı çünkü anlatırsa Jongin'in yapacaklarını az çok tahmin ediyordu.

SoJin ise, o cidden bir sürtüktü. (Yanlış anlaşılmasın SoJini severim ben hikayedeki karakterden bahsediyoruz) Kyungsoo'yla gerçek bir ilişkileri olmadığını bilmesine rağmen böyle davranması Kyungsoo'yu deli ediyordu.

Baekhyun'un ağzı duyduklarıyla şaşkınlıkla açılırken Kyungsoo iç çekti.

"Jongin? Şimdi ne yapacaksın Jongin konusunda?" Baekhyun dudaklarını ısıran Kyungsoo'ya baktı.

"Yanlış anlamış olabilirdi, onu aldattığımı düşünmüş de ama o hiçbir şey sormadan bana benden nefret ettiğini söyledi. Bunu söylerken o kadar ciddiydi ki..." Kyungsoo kucağındaki yastığa sıkıca sarılıp dolan gözlerini yere sabitledi.

"Soo... Ona bunları anlatmalısın" Baekhyun söylediğinde Kyungsoo hızlıca reddetti.

"Boşver, onu aldattığımı sansın. Beni gerçekten sevdiğine bile emin değilim. Büyük ihtimalle iki güne kalmaz eve kız getirir" Baekhyun Kyungsoo için gerçekten üzgündü ve bu konu hakkında kesinlikle Chanyeol'la konuşacaktı. Chanyeol demişken, Baekhyun Chanyeol'la konuşmak için sebep arıyor sayılırdı. Devamlı onun yanına gidiyor ve bir konu açmaya çalışıyordu.

Evet, bir tek eline çikolatayı alıp 'Sevgililer günün kutlu olsun oppa' demediği kalmıştı ve itiraf etmesi gerekirdi ki bunu düşünmüştü.

Baekhyun neden böyle hissettiğini bilmiyordu fakat en son birbirlerine verdikleri kelebek öpücükler ve iltifatlardan sonra Baekhyun kalbinde yeşeren duyguları inkar edemezdi.

"Kyungsoo şimdi iyi bir zaman mı bilmiyorum ama sana bir şey sorabilir miyim?" Chanyeol Kyungsoo'yla çok yakındı değil mi? Ondan bir kaç tavsiye alabilirdi.

"Sence Chanyeol bir erkekten hoşlanır mı?" Baekhyun dudaklarını ısırırken sordu. Kyungsoo duyduğu soruyla her ne kadar morali bozuk olsa da gülümsemesine engel olamamıştı.

"Eğer bu sensen evet" Baekhyun'un yanakları utançla kızardığında Kyungsoo onun sırtını patpatladı.

"Eğer ondan hoşlanıyorsan bunu ona söylemelisin Baek" Baekhyun yavaşça kafa salladı, bunu yapacaktı. En fazla ne kaybederdi ki? Bir daha Chanyeol'un yüzüne bakacak cesareti olmazdı o kadar.

****

"C-chanyeol" Baekhyun mutfakta elma kesen Chanyeol'a seslendi.

"Naber?" Chanyeol umursamazca elindeki elmaya odaklanmışken sordu.

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin