₪ Özel Bölüm | Are You Mad?

11.3K 787 653
                                    

"Baekhyun! Hızlan Baek!"  Chanyeol çarşafı elleri arasında sıkıp bir daha düzelmeyecek hale getirirken Baekhyun uzun olanın sözünü dinleyerek hızlandı. Sona geldiğini hissediyordu ve bu onu daha da vahşileştiriyordu. 

Penisini daha sert bir şekilde Chanyeol'un tatlı noktasına çarptırdığında vücudunun titrediğini hissetti. Chanyeol'un içine boşalırken Chanyeol kısa olanı ensesinden tutup dudakları öptükten sonra boşalmaya başlamıştı. 

"Tanrım, bu çok iyiydi" Baekhyun Chanyeol'un içinden çıkıp göğsüne yatarken Chanyeol mırıldandı. 

"Bunu seveceğini söylemiştim" Baekhyun uzun olanın göğsüne doğru nefesini verirken söylediğinde Chanyeol titredi. 

"Yorgun musun?" Baekhyun'un saçlarını öperken onun sırtını sıvazlıyordu. 

"Biraz" Chanyeol aldığı cevaptan memnun bir şekilde hızla Baekhyun'u altına aldığında Baekhyun şaşkınca ona baktı. 

"Sıra bende" Sırıtarak söyledi ve beklemeden penisini Baekhyun'un deliğine konumlandırdı. Baekhyun konuşmak için ağzını açtığında Chanyeol'un kendini içine itmesiyle sesi çığlığa dönüşmüştü.

"Y-yavaş ol" Yatak onlarla beraber sallanacak kadar hızlı bir şekilde gidip gelirken Baekhyun dudaklarını dişleyip kollarını Chanyeol'un boynuna sardı. 

"B-balayında sevişmek dışında bir şey y-yapmadığımızın farkındasın değil mi?" Baekhyun cümlesi arada inlemeyle bölünse de bitirdiğinde Chanyeol sadece sırıtmakla yetinmişti. 

"İstersen yarın havuza gideriz?" Chanyeol önerdiğinde Baekhyun hevesle kafasını salladı. 

****

Evlenmişlerdi, evet, fakat gizli bir şekilde. Fanlardan ve şirketten gizli. Balayına ise sadece basit bir tatil adı altında gitmişlerdi. Şimdi geldikleri tatil köyünde kimsenin kendilerini tanımayacağını bilerek - çünkü çoğunluğu yaşlıydı - rahatça davranabiliyorlardı. 

"Hazır mısın?" Chanyeol saçlarını düzeltip şapkasını takarken sordu. Baekhyun banyodan odaya suratına sürdüğü güneş kremiyle girdi ve şirince gülümseyerek kafasını salladı. 

"Açıkçası tatilimizin 3 gününü hiç odadan çıkmadan sevişerek geçirdiğimiz için şu an dışarı çıkacağımızdan çok mutluyum" Baekhyun kremli elleriyle Chanyeol'un yanaklarına uzandığında uzun olan onun ellerini kavradı ve kafasını olmaz anlamında salladı. 

"Cildin zarar görür!" Baekhyun ayağını yere vurarak söylese de Chanyeol omuz silkmekle yetindi. 

"Fazla kadın gibi davranmaya başladın bebeğim, siktir et gitsin" 

"O kadar çok becerildim ki artık kadın gibi hissediyorum zaten" Chanyeol gözlerini devirerek masadaki oda kartını aldı ve Baekhyun'un elini kavrayıp kapıyı açtı. 

Havuza kadar kısa bir yol vardı bu yüzden kolayca ulaşmışlardı. Baekhyun kolundaki çanta ve kafasına taktığı büyük şapkayla gerçekten de bir kızı andırıyordu. Chanyeol içinden gülerken boş şezlonglardan birini seçip tişörtüne geçirdiği güneş gözlüğünü çıkardı. 

Baekhyun havluyu serdikten sonra huzurla yatmıştı. Kısa olan tişörtünü çıkarıp mayosuyla kalırken Chanyeol sadece dudaklarını ısırıp onu izlemekle yetinmişti.

"Aklından bile geçirme" Parmağını uzun olana doğrultup söylediğinde Chanyeol masum bir şekilde ellerini havaya kaldırdı. 

"Ben havuza giriyorum, sen de o koca kıçını kaldır ve benimle gel" Baekhyun ayak ucunu suya değdirip alışmaya çalışırken  Chanyeol  de tişörtünü çıkardı fakat Baekhyun'un aksine tekrar geriye yaslanmıştı. Sevgilisini izlemek kesinlikle daha güzeldi. 

Baekhyun yavaşça suya girip 'Soğuk' diye bağırmaya başladığında Chanyeol sadece kıkırdadı. Çok sevimli görünüyordu. Baekhyun kısa bir süre çırpındıktan sonra suya alıştığı için dalıp çıkmaya başlamıştı. 

Chanyeol tamamen onu izlemeye odaklanmışken sarışın bir kız gülümseyerek onun yanına oturdu. Chanyeol'un gözleri direk kızın olmayan üstüne kayarken Baekhyun onları fark etmeden yüzmeye devam ediyordu. 

Sarışın kız - Chanyeol tahminen onun Rus olduğunu düşünüyordu - sadece altındaki bikini ve elindeki güneş kremiyle gelmişti.

"Eğer kremsiz güneşin altına çıkarsan yanarsın" (İ) Chanyeol itiraz edemeden kız elindeki kremi yayıp Chanyeol'un sırtına sürmeye başlamıştı bile. Omuzlarına masaj yaparak sürmeye devam ederken Chanyeol ister istemez mayışmıştı. 

Önüne dönüp tekrar Chanyeol'un göğüslerine odaklanmasını sağladıktan sonra kaslarına özellikle dokunarak kremi yaymaya devam etti. 

Baekhyun sonunda onları fark ettiğinde kaşları hızla çatılmıştı. Hızlı bir şekilde merdivene doğru yüzerken kız kremi kenara bırakıp Chanyeol'a daha da yaklaşmıştı. 

"Ben Daria" Kız gülümseyerek elini uzattığında Chanyeol da elini uzattı ve sıktı. 

"Ben de-"

"Park Chanyeol!" Baekhyun bağırarak yanlarına geldiğinde Chanyeol panikle elini çekti ve suçlu bir çocuk gibi ellerini önünde birleştirdi.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun ha?" Baekhyun bağırarak sorarken kız kaşlarını kaldırıp Baekhyun'a bakmıştı. 

"Afedersiniz ama bizi rahatsız ediyorsunuz" Baekhyun alayla gülüp kıza döndü. Chanyeol sıradaki şeyi tahmin ettiğinde sadece gözlerini kapatmakla yetinmişti.

"Ah, doğru. Sizi rahatsız ediyorum" Chanyeol Baekhyun'un sorun çıkarmadan oradan uzaklaştığını izlerken şaşırmıştı. 

Kız kendisini belli etmek için boğazını temizlediğinde Chanyeol kendini gülümsemeye zorladı ve kızla konuşmaya devam etti fakat aklı yine de Baekhyun da kalmıştı. 

****

Baekhyun kaşları çatılmış bir şekilde yürürken bir anda çarptığı uzun bedenle geriye sıçradı. 

"Özür dilerim" Başını eğip devam edecekken kolunun tutulmasıyla geri döndü. Baekhyun soran bakışlarla adama baktığında adam elini Baekhyun'a uzatmıştı. 

"Ben Ray" Baekhyun gözlerini devirip yoluna devam edecekken adam tekrar onu durdurmuştu. 

"Pekala ne istiyorsun?" Baekhyun kızgın bir şekilde sorduğunda adam gülümsedi.

"Sadece kıskandığın kızın benim karım olduğunu söylemek istemiştim. O sadece biraz garip biridir. Güneş yanıklarına karşı bir fobisi var bu yüzden krem sürme işini kızmasan?" Adam özür dileyen bakışlarla Baekhyun'a bakarken kısa olan iç çekti.

"Kızgın olduğum kişi sizin karınız değil benim kocam" Baekhyun adamın devam etmesini beklemeden otel odalarına yürüdü. Chanyeol sonunda 4.günde havuza girdiğinde de keyfini kaçırmayı çok güzel bir şekilde becermişti. 

Odaya girip direk duşa girdiğinde açılan kapının sesini duymamıştı. Chanyeol endişeyle odaya girip su seslerini duyduğunda rahatladı. Bir süre Baekhyun'u aramış ama bulamamıştı. 

"Baek, bana kızgın mısın?" Baekhyun cevap vermeyince Chanyeol kapıyı tıklattı. 

"Evet kızgınım bu yüzden sakinleşene kadar benimle konuşma!" Baekhyun bağırdıktan sonra Chanyeol dudaklarını büzdü ve içeri girdi. Baekhyun tam tekrar bağıracakken Chanyeol'un önerisiyle susmuştu. 

"Tekrar üstte olmana izin verirsem?" 

"Affedildin!" Baekhyun Chanyeol'u kıyafetleriyle beraber kabine çekerken söyledi. 

Y/N: Bir özel bölüm yapayım dedim, biraz geç oldu ama artık olsun. Son yorumlarınızı da bekliyorum *chu*

OMG, You're Sasaeng!  [#2]Where stories live. Discover now