Част 82

3.1K 191 25
                                    

ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО

-Сет знам , че не спиш . Ставай закъсняваме ! – отново се размърдах недоволно в леглото , но този път действието ми завърши с леко побутване на топлото тяло , лежащо до мен.

-Стига де ! Сет ! – недоволно простенах от неуспешния си опит. Отметнах завивката от тялото си , напрегнах мускулите си и седнах на края на леглото. Бяха ми нужни няколко секунди , за да може главата ми да свикне с положението на тялото ми , но щом се изправих нечия ръка ме върна обратно в леглото.

-Къде си мислеше , че отиваш мъник ? – Сет внимателно ме придърпа в прегръдките си и нежно целуна челото ми.

-В офиса ! – недоволно се размърдах в прегръдката му , което го накара да затегне хватката си около талията ми.

-Защо бързаш , офиса няма да ти избяга . Мина само една седмица откакто годината свърши , а ти веднага се зарови в работа. Имаш нужда от почивка . – завъртях очи от поредната му поучителна лекция.

-Знам , но татко ми повери ръководството на маркетинговият отдел на Grays Enterprises в Лондон. Не искам да го разочаровам. – повдигнах главата си , така че погледите ни да се засекат.

-Но това не означава , че нямаш право на почивка.

-Окей !

-Знам , че се съгласяваш само за да спра да ти чета лекции , но пак ме устройва отговора ти. - след изказването си , за части от секундата Сет ни преобърна , така че той спокойно да може да притисне китките ми,  с което ограничи действията ми до минимум.  Липсваше ми тази негова спонтанна страна , последният път в който той беше толкова непредвидим към мен бе миналия месец.

-Днес май си в настроение. – опитах се гласът ми да звучи колкото се може по – задъхано , защото знаех , че това го възбужда ....а аз бях в настроение да го дразня.

-Не се опитвай , да ме дразниш , защото знам как да те накарам да крещиш името ми. – той прошепна всичко това в ухото ми , а аз знаех как той умело блъфира.

-Единственият който го прави си ти или се лъжа !? – много добре знаех кое е слабото му място и без да се замислям повече насочих устните си към мекото място зад ухото му. Леко засмуках и включих в действие захапката си , стискайки леко , а това мое грубо действие го накара да изстене срещу кожата на врата ми. За по – малко от минута контролът ми върху Сет бе наяве.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now