Част 33

4.8K 234 16
                                    

След като се разбрахме бяхме вече готови да излезем от киното. Когато излезнахме от киното и тръгнахме към колата която се оказа на една пряка от киното , Крис ни остави с Кат да го изчакаме. Но за жалост него го нямаше вече от двадесет минути , което доста изнерви Кат и тя тръгна да го търси , при което аз реших да ги изчакам. Накрая ми писна и тръгнах да се прибирам към къщи , когато някой загаси светлините( усетих някакъв плат около очите си ) и запуши устата ми. Единственото нещо което усещах бе как някой ме бута напред. Не след дълго явно бяхме стигнали до някаква кола и чух някакви непознати гласове който спореха за нещо , което случайно дочух.

- Сега накъде ?

- Където беше първоначално за това което се разбрахме.

- Но ако не е там..

- Човек млъкни виж , че тя се опитва да чуе нещо . – след това усетих как двама ме хванаха за ръцете и ме вкараха в колата. През цялото това возене при което се чувствах като пилот от формула едно , за разлика от това бе че не аз карах колата. Сърцето ми щеше да се пръсне при всичко случващо се и имах чувството , че бащата на Дани е замесен в това въпреки , че с него не бяхме в добри отношения от една седмица. Знаех , че бащата на Дани се занимава с някакви незаконни дейности .

.............................................

След около няколко минути по – точно половин час , колата спря и явно момчетата (да не бяха момичешки гласове) слязоха от колата когато чух , че вратите на колата се затвориха. Явно аз оставам тук , колкото и да ми се искаше да се махна , някакво чувство ме караше да не се притеснявам толкова много . Отново чух гласовете на моите похитители но и един познат глас , след около две минути усетих как врата на колата от моята страна се отваря и някой ме хвана за ръката явно за да ми помогне да изляза. Излизайки от колата тя веднага тръгна а човекът който ме бе хванал пусна ръката ми и чувах как стъпките ми се отдалечиха на някакво разстояние от мен. Започнах да се ослушвам наоколо за някакви звуци при което чух блъскането на вълните в скалите , как чайките летяха над мен . Реших да сваля превръзката около очите си която беше доста стегната , след като го направих забелязах , че се намирам на мястото където Дани ме целуна за първи път. Това бе единственото място на което можех да остана сама с мислите си и да взема най – добрите решения за проблемите си който не бяха малко . Гледайки към океана , усетих зад мен как някой диша учестено и реших да се обърна.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now