Част 15

6.4K 314 7
                                    

През цялото оставащо време го прекарах с Дани , но и Ема беше с нас . Тя задаваше толкова много въпроси към мен за това къде , кога и как съм се запознала с брат й. Накрая Дани реши да заведе Ема при майка си и след което се върна при мен. Забелязах една група момчета който ми бяха познати , това бяха приятелите на Сам , един от тях ми намигна и ми се усмихна. Дани го видя и имах чувството , че беше малко бесен:

- От къде се познаваш с това момче..? - видях леко любопитство и яд.

- Ъммм... не искам да говоря за него.. - при моето изказване той стана от мястото си и понечи да си тръгне.

- Ти ми нямаш доверие. Нищо не искаш да ми кажеш. Но защо.

- Виж , той ме харесваше преди около една година и повече . Мислеше си , че и аз изпитвам същите чувства ,но един ден той просто прекрачи границата . Нали виждаш малкия белег на лявата му ръка , е това беше моята реакция при неговите действия.

- Ето не е толкова трудно Тори . Добре как си се съгласила.

- Не бях . Нали знаеш , че човек може да използва и силата си повече от колкото разума си. - малка сълза се плъзна по бузата ми , Дани видя това и сви устни.

- Извинявай , явно беше права , не трябваше да те питам. - той се приближи до мен и ме прегърна. Двамата стояхме на палубата прегърнати почти целият остатък от вечерта. Ароматът му бе толкова силен и успокояващ , имах чувството , че бях почти заспала.

...................

Някой ме побутна и се съвзех на бързо , Ема ни гледаше втренчила очи в нас. Бързо се отдръпнах от Дани и се усмихнах на Ема , при това я поканих да седна между нас.

- Тори защо прегръщаше брат ми .. - а така сега какво ще обясня на малкото зверче.

- Виж тя се бе разстроила за това , че любимата й чаша се е счупила. - изпревари ме Дани. Страшна лъжа измисли , дано да се хване дано.

- Да , мъниче .

- Вие двамата май ме лъжете. - колко умна бе тя .

- Не. - опитах се да й отговоря с твърдост.

- Тори , другия път ми кажи на мен . Дани е момче и няма да те разбере. - Дани я погледна странно и всички се засмяхме. Но момента беше прекъснат от Стела която дойде да ме види и ми каза , че е време да се прибираме. Не исках да се отделям от Дани , но се налагаше. Прегърнах го с цел да се сбогувам а той ми подшушна нещо на ухото ми.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now