Част 24

4.9K 268 7
                                    

Чух някакъв звук , който идваше от врата..

- Виктория Грейс отвори вратата на стаята. - изскочих като попарена от леглото и започнах да бутам Дани за да го събудя .

- Тори спи ми се остави ме да се наспя моля те..

- Дани стани и влез в дрешника ми веднага..- като за мое учудване той ме послуша и влезна вътре. Затичах се към вратата и отворих..

- Защо се забави .. И въобще защо си заключила вратата си .. - до сега на бях чувала този тон който пилеше с някаква пила мозъка ми.

- Не съм забелязала .. навик.. Пък и спях , нормално да се забава.. Не съм излизала никъде ако искаш може да питаш Стела. - и завъртях очите си , като знаех , че това най - много ядосва баща ми.

- Добре ..все още наказанието ти не се отменя до момента в който със Стела не излезем.. - защо ми говори с недомлъвки.

- И какво имаш в предвид.

- Налага се да заминем двамата в Лондон за една седмица , но все пак ще дойде Крис да те наглежда. - нее защо...край с моя живот ..Крис беше на 23 и е син на най - добрият приятел на баща ми ...а и той си мисли , че съм влюбена в него ...колко наивно момченце.

- Но защо точно Крис... все пак мога да се оправя сама..

- Просто така ...няма значение , че си на 18 все пак аз ще съм спокоен.. - след това една мазна усмивка се плъзна по лицето на баща ми.

- Кога тръгвате...ако не е тайна.

- Веднага за твоя радост но Крис ще дойде чак утре.. - поредния победен танц се появи в главата ми . Отидох в стаята на Стела прегърнах я и се сбогувах с нея , а тя ми каза да внимавам с Дани.

.............

След като ги изпратих пред входната врата и видях как колата се отдалечава от мен се качих горе и видях Дани на леглото . Колко сладко спеше , след няколко секунди и аз се присъединих към него и отново бях в царството на сънищата.

...........................

Когато отново се събудих Дани не беше до мен а имаше една бележка. Взех я и я прочетох:

Красавице слез в кухнята когато се събудиш. И кой е този Крис..?

Преоблякох се с една тениска и къси дънки и слязох долу. Там ме чакаше Дани с маса пълна с храна , имаше бъркани яйца и бекон , портокалов сок , понички и какви ли не още сладки неща. Дали той наистина бе ги приготвил или не ..

Lucky 13 #Wattys2015जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें