Част 31

5.5K 224 31
                                    

Станах от стола си и тръгнах да излизам когато някой ме хвана за ръката. Очаквах да е Дани но ,всъщност се оказа мъж който по размерите си приличаше на трикрилен гардероб.

- Пусни ме горило! – доста силно ме стискаше. Дани стана от стола си и дойде към мен.

- Синко той няма да я пусне докато отново не се върнеш на мястото си . – Дани погледна към баща си и остана до мен.

- Първо да я пусне , тогава ще седна .

- Пусни я ! – след като тази горила отдели ръцете си от китката ми видях как тя бе станала почти кърваво червена. Дани погледна към мен и видя в какво положение се намираше ръката ми.

- Виж баща ми не си мисли , че отношенията ни могат да се подобрят. Напротив след тази нощ ще станат още по - лоши. – видях как той бе стегнал челюстта си отново и гледаше право в очите на баща си. Представях си се сега в главата му как той го измъчва лека полека.

- Хаха.. След време ще си говорим по тази тема. – доста мазна усмивка се появи на лицето му , което накара Дани да се ядоса още повече.

-Така си мислиш . Колкото и да се опитваш , колкото и да заплашваш хората около мен именно това ме кара да не искам да имам нищо общо с теб. – усещах как той започна да диша по – учестено.

- Все още не можеш да разбереш защо го правя . Не искам да си при майка си а при мен , аз мога да те превърна в човек който да всява страх у всеки чувайки името ти.- и теорията която по държах в главата си до някаква степен се потвърди.

- Ти не можеш да го разбереш , че не искам да бъда като теб . Просто искам да съм нормален човек като другите.

- Никога няма да си като другите .. Нали така Виктория ? Хората с пари и власт никога няма да са като другите. – никога не съм се хвалила с парите си нито с това , че баща ми има фирма и други подробности. Вярно , че всички си мислеха , че съм разглезено богаташ че , но тяхното мнение не ме интересуваше.

-Не подкрепям теорията ви , дори и ако ми представите над милион аргументи.

- Браво синко не стига , че е малко грозна и ми водиш момиче което има пари и влияние но него използва. Вкусът ти към момичетата се е влошил след Габриел. – този мъж просто си играе с нервите ми.

- Важното е , че аз я харесвам. Не съм като теб да спя с различна през всичките 365 дни в годината. – след казаното Дани стана от стола и ме хвана за ръката , но защо трябваше да е тази която ме болеше. И двамата тръгнахме към изхода на ресторанта , но този път без никакви проблеми. Неговата кола ни чакаше отпред и веднага без колебание се качихме вътре и запали двигателя при което реших да не стоя и да мълча .

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now