Част 58

3.6K 224 22
                                    

Не знам какво си казала на майка му , но те признавам . До половин час съм пред вас , трябва да ти кажа нещо.

Толкова ли лошо второ впечатление бях направила на жената , щом Нат го коментира ? Оставих телефона на празната част от леглото и си спомних как се наложи да спя на дивана заради пияният Дани. Този спомен ме накара да прегърна една от многото възглавници ,тихо и кротко да заплача , но не след дълго се унесох не толкова от умора от колкото  надеждата да видя в съня си Дани.

..............................................

Доста силно почукване на вратата ме изкара отново от приятният сън който се бе формирал в главата ми. Отново почувствах това недоволство от безразборното ми събуждане през целият ден , но бързо събрах мислите си при недоволният Нат който мрънкаше пред вратата.

- Ще ти отворя де . - светкавично станах от леглото запътила се към вратата , която не след дълго бе отворена от моя милост.

- Имах чувството , че ще остарея пред стаята ти , докато ми отвориш. - Нат нахлу вътре без покана и се настани на дивана срещу леглото ми.

- Виждам , че си в по - добро настроение от преди. - потърквайки с пръсти слепоочията си , стоях на мекото си легло.

- Целият съм в слух , какво си казала на жената. - лека усмивка се появи на лицето му при споменаване на последната дума.

- Нищо особено просто й се развиках . - повдигнах рамене оглеждайки стаята си.

- Нищо особено ? Подивялата й реакция която последва след разговора ви , според теб е нищо особено така ли? - признавам си Нат ме накара да се засмея.

- Да беше я видял когато излизаше от асансьора и дойде при мен като хала. На рожденият й ден имах чувството , че тази жена ме харесва , но сега мода да потвърдя , че ме мрази.

- Възможно е след като видях и побеснялата й страна , при положение , че с Дани се познаваме от доста отдавна. А сега ми кажи какво толкова й каза.- този път той беше сериозен.

- Обвини ме за случилото се с Дани , а после ме нарече двулична и мисли , че изневерявам на Дани с Крис. Просто й казах , че ако тя е двулична то аз не съм. - Нат стоеше и премигваше доста бързо в знак , че все още не може да осмисли казаното от мен.

- Ти и Крис !? Това е вица на деня , тази жена много добре знае , че той ходи с Кат и , че сте най - добре приятели. А аз си мислих , че напрежението има най - голямо влияние върху мен.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now