Част 89

2.4K 161 19
                                    

След половин час изминат в сладки приказки и опознаване , двете с Мерида се насочихме към кухнята . Тя тактично изгони Дани за покупки , но преди да проговори тя се огледа няколко пъти подсигурявайки се.

-От една година и пет месеца слушам за теб. Още в момента в който , той за пръв път премина прага на малкото ми магазинче , започна да си излива душата пред мен. - речта й бе изпълнена с доста енергично жестикулиране. Точно когато реших да й задам няколко въпроса тя отново проговори.

-Всеки изминат ден през тази една година и пет месеца , това 22 годишно бебе не спря да мрънка , реве и по някой път си позволяваше да вика. Няколко пъти обмислях и опцията да си изкарам ограничителна заповед . Но , си казвах , че един ден той просто ще дойде тук и ще каже , че те е преодолял. Него направи и се гордея с него. - тя спря за момент и шумна въздишка излезе от устата й , но след това продължи с речта си.

-Понякога може да бъде доста досаден , себичен и да прави доста глупави неща , но той наистина те обича. Не си мисли , че го казвам защото го познавам , а защото знам какво е да обичаш някого и да го загубиш. - гласът й се пречупи в края на изречението , но бързо се съвзе.

-Начина по който говори за теб , момента в който изрича името ти в очите му се появява искра и една глуповата усмивка се настанява на лицето му. Какво изобщо му харесваш ? - мозъкът ми блокира от прекаленото количество информация или по - точно от бързата смяна на настроението й.

-Харесвам усмивката му , обичам начина по - който ме дразни. Въпреки , че повечето време в което сме били заедно премина в караници и сърдене , но бяха най - хубавите ми моменти. - засмях се на спомена как след партито за рожденият ден на майката на Дани , отидохме на плажа и накрая всички освен мен тичаха до колите си полуголи. Велик момент !

-Знам , че прекалявам , но тогава защо тръгна с онзи русия ? - явно Дани й бе разказал всичко !?

-Защото се заблуждавах , че той може да ме накара да забравя Дани. Но Сет не може да го замени , никой няма да може да го замени. Никога! - няколко сълзи се бяха формирали , но бързо ги изтрих с опакото на ръката си.

-Има нещо вътре в мен . Нещо което изпитвам само и единствено към Дани. Нещо което ме кара да се чувствам жива , но и същевременно ме наранява.- сълзите този път се спуснаха доста по - бързо , неспособна да ги спра.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now