Част 14

6.3K 322 9
                                    

Два дена нямах никаква вест от Дани , все едно ме бе забравил. На всичкото отгоре и баща ми си беше вкъщи и се наложи , че трябваше да отида на разходка с яхта на някакъв от неговите бизнес партньори. Хубавото беше , че и Стела ще е с нас , поне имаше с кого да приказвам. Започнах да се приготвям , бях си наумила да се облека с къси дънки и къса тениска. Доста нестандартно за яхта , именно защото не ми се ходеше. След като се облякох и слезнах долу като видях , че всички ме чакаха. Качихме се в колата и през целият път мълчанието преодоляваше.

......................

Стоях пред яхтата и се чудех дали да избягам или да се кача. Имаше толкова много хора ...уфффф...просто исках да си остана вкъщи и да се излежавам. Както си стоях някой ме избута напред:

- Бейби спри да ме следиш.. - защо , защо , защо беше Сам.

- Точно сега не ми е до теб. - изгледах го злобно.

- Спокойно де , впрочем къде е охраната ти ... от миналата нощ. - казвайки го с подигравателен тон.

- Не те засяга .. - сопнах се и тръгнах към яхтата , а този идиот реши , че трябва да ме удари отзад. Завъртях се и му ударих доста силен шамар като за мен поне.

- Какво си позволяваш , ще си платиш. - чувайки го като тръгнах към Стела.

Няколко часа вече пътувах в яхтата с всички тези хора. Бях изгубила някъде Стела и баща си , стоях сама и се любувах на гледката. За няколко секунди се разсеях и се замислих за Дани , защо ли нямах никаква вест от него. Но за съжаление баща ми ме намери и реши , че трябва да се запозная с неговия партньор. Хвана ме за ръката и ме издърпа към тях където заварих и Стела.

- Ти трябва да си прословутата Виктория. - не аз съм домашният любимец на семейството казах го наум. Що за тъп въпрос , кой друг може да е.

- Да а Вие сте...? - баща ми се учуди , че бях доста мила.

- Андрю Питърсън. Баща ти ми е разказвал доста за теб . - имаше същата фамилия като Дани явно е случайност.

- Сигурно се е оплаквал от държанието ми .. - човека се изсмя сякаш бях казала най - смешният виц на света.

- Не.Каза ми за желанието ти да учиш медицина и за доста високите ти оценки . - уау той се е похвалил . Нямах навика да се хваля с постиженията , защото те си бяха мой.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now