Част 52

3.7K 233 14
                                    

Стояхме вече пред вратата на стаята  ни доста разгорещени и отново устните ни се срещнаха след дългото време през което бяха отделени.  Гърбът ми беше долепен за врата чакайки всеки момент тя да се отвори , но явно Дани все още обмисляше случващото се между нас последните часове. Точно в този момент не мислех за случващото се с мен и Дани  , та камоли за последиците след това.  Усетих тежката му въздишка след което той отвори вратата на стаята все още не отделяйки устни един от друг. Действието се извършваше вече пред леглото и точно това наше положение пробуди в мен някакво възбуждане . Застанах така ,че гърба на Дани да е точно пред леглото след което го избутах и той вече се намираше върху меката червеникава завивка на леглото. Ако не бях по въздействието на сладкото което бях изяла в съотношение с леката нервна криза от по –рано , никога нямаше да предполагам , че ще съм способна на такива действия . Застанах точно върху Дани и започнах да целувам врата му при което той леко изстена и свали тениската с която беше. Именно това негово действие ми доставяше доста по – голям периметър от неговото тяло , което в момента обхождах с целувки оставайки мокри следи по настръхналата му гръд.  Явно Дани се беше взел в ръце , защото за части от секундата се намираше върху мен , при което си бяхме разменили ролите .  Сега той целуваше врата ми засмуквайки го леко , но бързо му омръзна при което взе доста радикално решение и скъса плата който покриваше горната част от тялото ми. Колкото и да ми харесваше да целува тялото ми , той просто прекаляваше за него все едно бях едно парче месо . Не ми харесваше темпото с което се развиваха нещата , беше прекалено бързо и смятах да ги забавя. Поех с ръцете си лицето му и се опитах да го повдигна в линията в която могат да се засекат очите ни , което не след дълго се осъществи.

- Не мога ! – точно в този момент разбрах , че мисля вече трезво ,а очите на Дани бяха изпълнени с огън.

- Сега ли намери да го кажеш! – казвайки го той отново започна да целува врата ми , но аз го избутах и станах от леглото .  След няколко секунди Дани стана след мен и се опита да ме върне тоново  в леглото но не успя.

- По дяволите какво ти става Тори..? – викаше толкова силно , че имах чувството че дори ни чуват в Аляска.

- Не викай ако може.. На теб какво ти става , до преди малко се чудеше дали да отвориш вратата, а сега човек не може да те спре. – отново поредният скандал бе налиния.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now