Част 23

5.4K 281 8
                                    

Тръпнех в очакване да видя какво пак е измислил Дани , колкото и да ми се искаше да се видя с него бях наказана та по дяволите аз бях на 18. Остатъка от деня ми премина в стаята слушайки музика или пък гледайки някакъв филм , поне можех да се любувам на спокойствието. Една хубава новина дойде в последния момент и тя беше , че баща ми ще отсъства някъде до един сутринта но Стела ,щеше да бъде вкъщи..

...................

Оставаше някъде около пет минути до полунощ , а на мен все още не ми се спеше и се чудех какво да правя. Изведнъж чух някакъв шум идващ от прозореца ми , когато се приближих видях Дани с един букет цветя , но не забелязах останалото което носеше с него.

- Дани какво правиш тук ... Стела си е вкъщи..

- И какво от това ..? - не можех да забележа хубаво лицето му.

- Но на мен ми е забранено да излизам.

- Да Тори , но на мен не ми е забранено да влизам. - и защо не се сетих , нормално все пак съм разсеяна.

- И как предлагаш да те вкарам вътре.. - леко се засмя но защо..?

- Не мислиш ли , че вкарвам не е точната дума .. - какво имаше в предвид.

- Какво искаш да кажеш.

- Тори после ще ти обясня. Ставали..? - съгласих се и му казах да изчака малко там , докато аз проверя къде е Стела. Излязох от стаята си и започнах да обикалям по етажа за да видя да не би тя да си е в стаята вече , но нея я нямаше. Слезнах по стълбите и се запътих към кухнята и там я нямаше , когато за трети път обиколих хола я видях да спи на дивана пред работещият телевизор. Едно не можех да разбера защо гледа телевизия при положение , че има телевизор стаята им. Качих се тихо нагоре и вече бях измислила плана си как Дани да влезе вътре.

- Дани мини малко наляво и ще стигнеш до басейна , трябва да видиш една плъзгаща се врата чакам те там.

- Добре .- след това и двамата се запътихме към целта ни. Слизайки внимавах доста да не събудя Стела и когато видях Дани се затичах малко за да му отворя. Отваряйки вратата той ме прегърна , но аз отдръпнах набързо.

- Дани да се качим горе и тогава ... - кимна ми за съгласие , но за жалост когато минавахме покрай хола той се удари в едно малко шкафче. Стела се събуди доста бързо но накарах Дани да се затича нагоре по стълбите.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now