Част 43

4K 222 20
                                    

- Какво ти става ..? Защо се държиш така.. ? Искаш постоянно да съм при теб и да те дундуркам ли ? – сега той изкарва мен виновна.

-  Значи може да вървиш след Нат . Аз ако искам поне една сутрин да се събудиш до мен , за теб това е проблем така ли ..? – във въздуха се усещаше напрежението което с всяка изминала секунда става все по – голямо.

- Виж спри да се държиш така с мен. Какво е това мрънкане от твоя страна? – край това ми беше достатъчно , нищо повече не му казах просто хвърлих одеялата към него и се качих в стаята си. Нямах какво повече да правя тук , започнах да прибирам багажа си което не ми отне повече от десет минути а през това време си съставих план за да мога да се прибера в Маями. Доста безшумно смъкнах куфарите пред входната врата на къщата , но бях забравила да взема ключовете за колата който бяха в стаята ми. Когато отново бях в стаята видях Дани да лежи на леглото , а аз просто влетях вътре и взех ключовете от  тоалетката която беше до вратата на стаята и веднага излязох.

- Къде отиваш ? – само това чух докато слизах по стълбите към входната врата. Прибрах багажа в колата и запалих двигателя , това което измислих бе да се настаня в хотел за тази вечер и вече утре да направя резервация за най – ранният полет за Маями. Да бях решила да се прибера , все още не мога да разбера защо Дани ме докара тук като не иска да е с мен.

.........................

След около половин час търсене на хотел със  свободна стая най накрая намерих един който бе точно в центъра на Монте Карло. Стаята която взех имаше гледка към целият град който в момента изглеждаше като изкаран от приказка. Благодарение на рецепциониста който ми резервира билет за след един ден , оправданието което ми даде бе ,че нямало вече места за утрешният полет но както винаги моят късмет ми изиграва много лоша шега. След всичко което се случи днес най вече мога да си почина физически и психически , а за да стане това едновременно е нужна дълга и релаксираща вана. Докато чаках ваната да се напълни бях получила няколко съобщеният от Дани , при което аз реших да ги игнорирам защото едното гласеше :

Омръзна ми от твоите детински номера , веднага се прибирай започвам да се притеснявам за теб.

Щом са детински няма да ти отговарям , не най – добре въобще да не потдържам връзка с него , уау..и се бил притеснявал за мен. Ваната ми беше вече готова и аз вече бях готова да усетя как топлата вода обгръща тялото ми.

Lucky 13 #Wattys2015Where stories live. Discover now