Büyülenmiş Bölüm 20

3.7K 103 14
                                    

Merhabalar millet,, işte yine ben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhabalar millet,, işte yine ben..:P ve yine bomba gibi bir bölüm sezen Aksu'nun parçalarıyla yazdım dinleyerek okuyabilirsiniz resimdekiler Eren ve Timuçin..:P sizi seviyore...

"Şimdi sahip ol bana."

Sözlerinde hiç tereddüt yoktu. Yada bakışlarında sinsi bir ifade. Bir adım geri attığında Timuçin ona tepeden bakmaya devam etti. Eren gözlerini kısıp, biran için gülümsedi.

"Ne o korktun mu? Sahi geçen sefer pek bir hevesliydin." Diyerek dudaklarını ısırdı. Timuçin de gözlerini kısarken beklediği Eren'in döndüğünü hissetti. Bir an için o da gülümsediğinde Eren'i kolundan tutarak sürüklemeye başladı. Ama o, kendisine karşı koymadı yada bırakmasını söylemedi. Neredeyse hevesle denebilecek hızda onu takip etmeye başladı. Bodrum kata inen kapının önüne geldiklerinde Timuçin boşta kalan eliyle kapının kolunu hızla tutacakken biranda yumruğunu sıktı ve bezgin bir ifadeyle alnına koydu. Neden ses çıkarmıyordu bu kedi. Biran için dönüp arkasına baktığında boş gözlerle kendisini izlediğini fark etti. Neyi vardı bugün bunun?

Onun böyle sessiz duruşundan tatmin olmuyordu Timuçin. Aksi taktirde bu kez kendi arzuları için onunla sevişmiş olacaktı. Onu kızdırmıyor, eline bir koz vermiyordu. Eğer böyle devam ederse bu durum Eren'in elinde bir koza dönüşecekti. Buna izin veremezdi. Yolunu değiştirip onu tekrar kolundan çekerek dışarı çıkardı. Yağmur dinmişti. Hızla arabaya bindiklerinde sessizdiler.

Sürücü koltuğun oturup arabayı hızla sürmeye başladığında Timuçin onun gergin olduğunu görebiliyordu Eren. Ağzını açsa hızını daha da arttıracakmış gibi geliyordu. En iyisi sessiz kalmaktı. Bu canavarın kendisini inine götürdüğünü biliyordu. Derin bir nefes aldı ve gözlerini kapayarak başını geriye yasladı.

Çok geçmeden tek katlı bir villanın önünde durdurdu arabayı Timuçin. Bu güzel evin bahçesi ve etrafı çeşitli ışıklarla süslüydü. Hızla arabadan indiklerinde Eren kapının yanında beklemeye başladı. Timuçin bir iki adımda Eren'in yanına gelip hızla bileğinden kavrayarak içeri sürüklemeye başladığında kendini bir aptal gibi hissetti. Yinede durmayacaktı. İçeri geçerek alt kata indiklerinde hızla kolundan odaya savurdu Eren'i. Dengesini topladığında Eren onu izlemeye koyuldu. Öfke yoktu, Nefret yada başka bir şey. Hayır, hayır bir şey gördüğüne emindi Timuçin. Ama ne olduğundan emin değildi.

Ceketini çıkardı ve kravatını çözerken bakışlarını ondan kaçırmadı. Gömleğinin düğmelerini çözerken kuzgun, dudaklarını ısırdı Eren. Bu delilikti. Ama bu kedi gözlerini dikmiş kendisini böyle izlerken vücudunun garip bir şekilde ısındığını hissetmesi de garipti. Büyülüyor muş gibi kendisini, öyle ki her hareketinde biraz daha kendisine çekiyor gibiydi. Biranda gözlerini kaçırıp nefes aldı Timuçin ve hızla gömleğini çıkardı. Eren'in vücudunu süzdüğünü hissedebiliyordu. Bir iki adımda kuzgunun yanına geldi Eren. Yutkunarak parmaklarını uzatıp göğsüne dokunduğunda nefes alışları hızlandı kuzgunun ama o yüzüne bakmıyordu Eren'in. Parmaklarını boynundan göğsüne dek indirdiğinde Eren biran için durdu. O zaman başını yavaşça çevirip ona baktı Timuçin. Kravatını çözdü ve ceketini çıkardı. Düğmelerini tek tek çözerken dudaklarını ısırmaya devam ediyordu Eren. Kuzgundan kısaydı ve vücudu oldukça güzeldi. Timuçin'in ki gibi kaslı adonisleri yoktu. Narin yapılı ve güzeldi bu kedi. Timuçin kadar bronz tenli değildi. O, beyazdı. Parmaklarını uzatıp yavaşça yüzüne dokunacakken durdu kuzgun. O anda gözlerini kapayıp dudaklarını araladı Eren ve hızla nefes alıp vermeye başladı. Timuçin yüzünün hizasında tuttuğu parmaklarını yavaşça indirerek yanaklarına, çenesinin hizasından boynuna ve göğsünden karnına dek götürdüğünde nefesi sıklaştı Eren'in. Kendisine dokunmasını mı istiyordu? Nefret etmiyor muydu bundan? Neden hiç konuşmuyordu? Yada bir atakta bulunmuyordu? Ne düşündüğünü anlayamıyordu Timuçin. Biran için gözlerini açtığında Eren, kuzgunun kendisine sert bir keskinlikle baktığını gördü. Ama neden?

Ölümcül Saplantı (+18)Where stories live. Discover now