Karşılaşma Bölüm 1

21.6K 289 70
                                    

Mehabalar millet,, bu ilk yaoi hikayem umarım beğenirsiniz.. medyada ki karakter kurt adam..:D paylaştığım videoyla dinleyerek okuyabilirsiniz...Yorumlara ve beğenilere göre yazıya devam edicem.. umarım beğenerek okursunuz..
öpüldünüz..:P

"Dur yavaş ol.
Bu kadar acele etmene gerek yok bebeğim nasılsa bütün gece bizim." Dedi genç, kızı defalarca öperek karanlığı yarıp geçti. "Bu doğru oda mı?" derken sırıttı. Kadın yalnızca gülümsüyordu. Uzun perçemli çocuğun başında gezdirirken parmaklarını kıkırtıları inlemelerine karışıyordu.

Nihayet yatırmıştı o lüks yatağa esmer afeti, içeri girip kapıyı nasıl açtıklarını dahi bilmiyorlardı. Yalnızca o anın büyüsüne kapılmışlardı.

Gömleğini hızla açarken gözlerini kadından çekmedi genç. Dudakları birbiriyle tekrar buluştuğunda kadın çoktan kucağına oturmuştu. O hülyalı dalışın içinde aralarında ki atmosferi bir çığlık bozdu. Genç ne olduğunu anlamak için kızın korku dolu gözlerine baktığında karşıya odaklandığını fark etti. O da başını onun baktığı yöne çevirdiğinde;

Karanlığın içinde parlayan kırmızı bir ışık gördü, sonra o ışığı takip eden dumanlar. Daha dikkatli baktığında gölgeleri yaran ışığın içinde mükemmelin tanımı bir adamın oturduğunu fark etti. Beyaz ipek gömleğinin düğmeleri göğsüne dek açılmış ve siyah ceketini de omuzlarında bırakmıştı. Gözlerindeki bakışlarda tam anlamıyla ölüm taşıyor gibiydi. Seksi bir canavar gibi.

"Sende kimsin, ne arıyorsun burada?" diye panikle bağırırken genç. Kız çoktan titreyerek arkasına geçmişti. Karşılarında oturan bu seksi yabacı elini öne doğru uzatarak:

"Ben yokmuşum gibi davranın. Kaldığınız yerden devam edin." dedi.

"Sen ne çeşit bir sapıksın lan? İnsanların odalarına girip onların sevişmelerini mi izliyorsun?" Derken öfkeyle.

"Adam gibi konuş alırım ayağımın altına." Diye fısıldadı yabancı.

Biran daha baktı ve isterik bir halde gülümsedi. "Tch." Derken elini bakır rengi saçlarının arasından geçirip ensesinde bekletti. "Tanrım, hiç böyle şey görmemiştim." Diyerek gülümsemeye devam etti : "Pekala, bakışlarını ve ellerini popomdan uzak tuttuğun sürece." Deyip kendine bir şaplak attı. "o zaman sana güzel bir gösteri sunabiliriz." dedi sinsi bakışlarının ardından. "ne dersin? Belki sonunda bize para bile verirsin ha." Derken alay ettiği açıktı. Ama umursamadı ve dudaklarını ısırırken yeşil gözleriyle adamı görmeye çalıştı. " Yada sende katılmak istersin."

Onun son sözleri unuttuğu bir şeyi hatırlatmış gibiydi. Geriye yaslanırken sigaranın o kısacık alevi sayesinde adamın gülümsediği fark edildi.

Arkasında titreyen kıza bakmaya çalıştığında genç, o çığlık atarak başını iki yana salladı ve kendini geriye atarken yatağın kenarına büzüldü.

"Şişş, tamam. Tamam güzelim korkma. Merak etme kötü bir şey olmayacak. Bu herif her kimse paşa paşa gidecek." diye fısıldarken, kendisini duyuyormuş gibi değildi kız. korkuyla ağlamaya başladığında kocaman açılmış gözlerle arkasında ki adamı süzüyordu.

"Hayır hayır hayır. Timuçin lütfen özür dilerim sandığın gibi değil."

Anlayamadı genç."Hey. Ne? Dur bir saniye bu da ne..." Cümlesini tamamlayamadan arkasını döndüğünde irkildi. Şimdi tam karşılarındaydı adam.

Omuzlarında ki ceketiyle boyu neredeyse 1.85 olmalıydı. Uzun boyunun yanında kuzgun karası dağınık saçlara sahipti. Ve o ela gözlerinde ölümcül bakışlar saklıyordu. Prüzsüz ve erkeksi yüz hatlarının yanında güçlü bir duruşu vardı lakin yakışıklı jönlere bezeyen yüzünde pek bir ifade barındırmıyordu. Bu adam sex ve cazibenin vücut bulmuş hali gibiydi. Türk yakuza falan mıydı kendisi? Çatmış kaşlarıyla yavaşça kadının yanına yaklaştı.

Ölümcül Saplantı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin