Merak Bölüm 2

16K 237 15
                                    


Merhba millet ikinci bölümle tekrar buradayım..:D Medyadakiler Kedicik ve Kuzgun...umarım ilk bölüm hoşunuza gitmiştir.. iki bölümdür +18 olarak devam ediyorum ancak konunun gidişatı bu şekilde devam ediyor.. rahatsız olanlar o kısımları hızla geçebilir efenim...paylaştığım video daki müzik en sevdiğim müzikerden biridir.. konuya da gitti bence dinleyerek okuyabilirsiniz..çünkü işler birazcık kızışmak üzere.. keyifli okumalar..:)

(((((Bakır saçlı Sarışın gülmeye başladığında bir eliyle saçlarını geriye itmişti. "Way canına cidden bu harikaydı kurt adam. Bir ara tekrar bir araya gelmeliyiz." Dediğinde kadın kendini sağa attı. Şimdi üstteki adam ortalarına yatmıştı. Bir eli göğsündeyken hızla nefes alan kadına baktı. ))))))

      Yavaşça oturduğunda perçemlerini parmak uçarıyla dağıtarak uzanmış yanında ki kızı izleyen bu devasa adama baktı genç

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yavaşça oturduğunda perçemlerini parmak uçarıyla dağıtarak uzanmış yanında ki kızı izleyen bu devasa adama baktı genç. Seviyor muydu acaba? Yoksa tek eşliliğe inanan şu müthiş adamlardan mıydı? Gerçi adam denemeyecek kadar genç görünüyordu ama adam kelimesine oturacak kadar ağır hareketleri vardı. "Fazla iyisin kurt adam, kendine harika bir seks hayatı düzenleyebilirsin. Başını intikam ateşiyle ağrıtmaya değmez." Dedi. Dönüp ona baktı adam.

"Senden nasihat yada tebrik bekliyormuş gibi mi duruyorum kedicik."

Şaşkın bir ifadeyle güldü bakır saçlı."Oww, nck, kedicik mi? Pekala, daha sert bir şeyler bekliyordum aslında. Belki bir kaplan gibi. Çünkü bu konuda oldukça iyiyimdir. " Derken yavaşça başını salladı ve onun keskin gözlerine bakmaya başladı. Ardından bakışlarını yavaşça vücut hatlarına kaydırdı. Vay canına şu adonislere de bir bak, uzun bacakları buradan karşı yakaya köprü olurdu. Neredeyse hiç kıl yoktu ve kasıkları mükemmele yakın duruyordu. Kadınları etkilemekte güçlük çekmeyeceği kesindi. Lanet olsun. Vücudunu süzerken kıskanmadan edemedi ve alt dudağının kenarını ısırırken bakışları tekrar onunla buluştuğunda yüzünde bu kez sinsi bir ifade gördü.

"Baktığın şey hoşuna gitti mi kedicik?" Derken iki elini de başının altında birleştirdi adam. Birden kızarıp başını çevirse de genç, sonra bu yaptığına anlam veremedi ve tekrar yüzüne bakmaya başladı.

"Evet. Giderin var kovboy." Diyerek gülümsedi. Birden oturduğunda diğeri, yüzünü yüzüne yaklaştırıp kendi dudaklarını yaladı:

"Daha iyisini bulamazsın." Dedi. "Eğer bakışlarını ve ellerini popom dan uzak tutarsan belki bir gösteri sunabilirim sana."

Aniden donup kalsa da , ardından gözlerini kıstı bakır saçlı. Oyun mu istiyordu bu adam, iyi o halde biraz korkutursa kiminle aşık attığını anlardı: "Ow, replik mi çaldın sen şimdi? Orijinal ol kurt adam eminim vardır bir iki numaran." Deyip dudaklarına bakarken gülümsedi. "Bu yalnızca sex, buna anlam yüklemene gerek yok." Usulca karşısında ki adamın elini kendi eline alarak parmaklarını vücuduna dokundurduğunda gözlerini kocaman açtı: "Ah, miden bulanmadı öyle değil mi?" Diye sorarken gülümsedi. Tekrar gözlerini kıstı ve dudaklarını yavaşça aralayıp yüzüne oturttuğu sinsi bir sırıtışla bakarken, karşısında ki adamdan hiç bir tepki gelmedi. Bu kez parmaklarını göğsünden yavaşça karnına doğru indirerek mırıldandı: " Dokunduğun bedenin bir kadına ait olmadığının farkındasın değil mi kovboy?" Fısıldayarak bir kez daha elini göğsüne doğru götürdü: " kadınlar gibi büyük göğüslerimiz yok ama bizimde zevk aldığımız noktalar var."

Ölümcül Saplantı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin