Tehlikeli sezgiler Bölüm 22

2.9K 100 24
                                    

İşte yine ben, ve yeni bir bölümle daha karşınızdayım..:D resimde ki Kaan..

Umarım okurken eğleniyorsunuzdur fotoğraf Kaan iyi eğlenceler..:))

:))

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Ne sıcak bir an,

Gözlerini kapayarak dudaklarını ısırdı. Yüzünün aldığı şekil kontrolünü kaybetmesini sağlıyor, elinin altında titreyen bedeni ona karşı kendisini savunmasız bırakıyordu. Derinlerinden gelen misk-i amber kokusunu bir başka bedenden almadığını fark ettiğinde derin bir iç çekti. Mırıltılarını kesmesini istemediği anda  duyduğu bir sesle irkildi.

Işıklar yanıp sönüyordu. Korna sesleriyle  biranda kendine geldi Kaan. Lanet olsun, böylesine dalmış mıydı yani? Kaşlarını çatıp gazı kökledi ve aracını karanlığa sürdü.

Timuçin'İn tarif ettiği mekana geldiğinde etrafta tuhaf adamların olduğunu fark etmesi uzun sürmedi. Lanet olsun kimdi bunlar böyle? Başını kaldırıp baktığında buranın bir gay bar olduğunu anladı. "Lanet olsun Timuçin" Diyerek iç çekti. Derdi neydi bu herifin? Kaşlarını çatıp arabadan çıkarak yavaşça yürümeye başladığında gözünün önünden çeşitli cinayet sahneleri geçmeye başladı. Eğer olur da burada biri ona sulanmaya kalkarsa  gecenin sonunda kan çıkacağı su götürmez bir gerçekti.

Poflayarak içeri yürümeye başladığında sol tarafta kadın kıyafeti giymiş iri kıyım bir adamın kahkaha attığını fark etti. Saçlarını yukarıdan bağlamış suratına Bülent Ersoy modeli bir makyaj yapmıştı. Kaan'ı gördüğünde sırıtıp göz kırptı. O anda yüzünde tuhaf bir ifade oluşan Kaan, suratını büzerek kaşlarını çatıp gözlerini devirdi. Sol tarafı daha loştu. Birbirlerini okşayan orta yaş heriflerin yada kır saçlı adamların çocuğu yaşında gençleri  yanlarında gördüğünde başını çevirdi. Lanet olası Timuçin neredeydi?

O anda bir titreme hissetti. Telefonunu aldığında arayan kişi Timuçin di.

"Neredesin lan."

"Geliyorum. Bir masaya otur." Dediğinde suratına kapattı. Derin bir nefes alarak masalardan birine geçti Kaan. Biran sonra kapıya baktığında Timuçin'i gördü. Beyaz gömleğinin üstüne keten siyah bir yelek giymiş ve omuzlarına da ceketini atmıştı. Uzun boyu ve bakışlarıyla bir çoğunun dikkatini çektiği kesindi. Ama o keskin bakışlarıyla muhtemelen Kaan'ı arıyordu.

Biran için Kaan'ın masasına yöneldiğinde oturup geriye yaslanarak bir bacağını diğerinin üzerine zarifçe atarak boş boş bakınmaya başladı. Ne düşünüyordu nesi vardı böyle?

"İyi görünmüyorsun. Böyle bir yere neden geldik?" Diyerek yaslanırken derin bir nefes aldı Kaan. "Gecenin sonunda işleyeceğin cinayet planlarına beni dahil etmek için mi çağardın?" Dedi. Ama Timuçin den ses çıkmıyordu. Biran için gözlerini kıstığında Kaan, Timuçin'in piste baktığını gördü. Genç yakışıklı bir çocuk, yarı çıplak bir halde gözlerini kapamış seksi hareketlerle dans ediyordu. Orta, genç, yaşlı bir çok adamın dikkatini çektiği kesindi. Timuçin keskin gözlerle çocuğa bakarken mırıldandığını fark etti Kaan:

Ölümcül Saplantı (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin