İçerik (ÖNEMLİ)

19.4K 182 19
                                    

Merhabalar efenim ben Kızıl,,:P

 Öncelikle.. öykümü  zaten okuyup takip eden arkadaşlar  için bu biraz geç kalmış bir yazı olacak ama  okumayanlar için kısa bir bildirim niteliği taşıyacak..:)

Efenim öncelikle - ÖLÜMCÜL SAPLANTI- Bir  LGBT hikayesi değil.. yaoi anime tarzında bir takım insanın trajik konusunu ele alıyor.. yani karakterlerim   birer gay değiller.. Onlar kadınlardan da hoşlanıyorlar. İlgi duyuyorlar veya seviyorlar... Tabi bizimkilerin durumu biraz farklı... Ama  okuyacağınız bu kurgu, tipik yaoi hikayeleri gibi de  değil....Kafanız karıştı dimi..:) Karışmasın... Zira: bu öykünün karakterleri  şiddetli bir doyumsuzluk içerisindeler.. Yani her biri  yalnızca kendini düşünen ve karşısındakinin ne hissettiğini önemsemeyen umarsız kimseler.. Ancak zamanla bunun formülünü birbirlerinde keşfedecekler.. Öyle ki  arzuları zamanla tutkulu saplantılara dönüşecek... Dikkatli okursanız sürekli çelişkiler içine girecekler... Zaman zaman dramlara da yer verdiğim yazımda  önemli bir faktörü de belirtmeden geçemeyeceğim... Cinsellik..... kurgunun gerektirdiği bazı kısımlarda okuyacaksınız. Karakterlerin ruh halini yansıtacak o bölümler.. Eğer canınızı sıkarsa o bölümleri hızlı geçmenizi öneririm...:) Her bölümde elbette yok.. Ama olduğu bölümlerde var. Fakat ölümcül saplantı sırf cinsel içerikli bir kurgudan ibarette değil..

Aşk, entrika, trajedi, yasaklar ve dram saplantıyla harmanlandığı için haliyle o  kısımları da yazmak durumunda kaldım...Konunun başlarında bu kısımları yoğun bulabilirsiniz doğru  ama unutmayın bu yazı yalnızca kurgudan ibarettir ve gerçekle bir ilgisi de yoktur..:) 

Evet efenim..
uyarıları ve anlatımı da okuduğunuza göre size artık keyifli bir okuma dileğebilirim..:))

Umarım okuyacağınız kurguyu seversiniz..:)) Şimdiden yazımı okuyup  yorum ve votelerini eksik etmeyen arkadaşlara içten  teşekkürlerimi bir borç bilirim....:)))

Sürçi lisan ettiysemde affola efenim..:)))


Ölümcül Saplantı (+18)Where stories live. Discover now