saklı kalan Bölüm 6

6.9K 163 5
                                    

Ve yine yeni bir bölümle daha karşınızdayım,, smut içerikli olduğunu belirteyim..:)) +18 dir rahatsız olanlar o bölümü hızla geçebilir.. o kısmı yazmak durumundaydım..:)
 yorum ve votelerinizden beni mahrum bırakmayın efenim.. sizi seviyore....

Fotoğraftakiler sırayla: KAAN, TİMUÇİN VE en altta ki  EREN

Gecenin bu denli kasvetli olacağı kimin aklın gelirdi. İçi sıkılıyordu. Alt katta masa başında yaptıkları konuşma oldukça can sıkıcıydı.  Onlardan ve o aptal bakışlarından oldukça sıkılmıştı.  Masasına yöneldiğinde kabzasının içinde ki 1800 lü yıllara ait hançerini görüp eline aldı. Oturduğu yerden dikkatle incelemeye başladı.  Zümrüt ve safirlerle süslü bu eski oyma bıçak istendiğinde oldukça keskin olabiliyordu. En önemlisi dede mirası olarak kendisine kalmış olmasıydı. Alt çekmeceyi açarak silahların olduğu bölümün alt kısmındaki safir görünümlü kutunun içine koydu. Kendisi için oldukça değerliydi.

Tam o anda kucağına siyam kedisi atladı. dizlerinin üzerine yayılırken mırıltılar çıkarıyordu. Anlaşılan onunda bu gece kendi gibi canı sıkılıyordu.

Gülümseyip kediyi patilerinden yukarı kaldırdığı sırada,, yüzüne bakmaya başladı. O anda  aklına bakır saçlı çocuk geldi ve birden başını iki yana sallayıp kediyi aşağı indirdiğinde kapı çaldı. İçeri uşaklardan biri girdi. Elinde bir kutu tutuyordu. Gencin yanına yaklaşarak kutuyu uzattı.

      "İyi geceler efendim, beklediğiniz kutu geldi." Diyerek kutuyu bırakıp başını eğerek geri geri gidip sonrada kapıdan çıktı.

    Ah evet beklediği kutu. İçini açıp açmama konusunda tereddüt yaşadıysa da yavaşça kapağı kaldırdı. İçinde bir flash disk vardı. Ayağa kalktığında sabah o aptal çocuğun söyledikleri geldi aklına  "hangimiz daha korkunç?" 

       Yavaşça gülümsedi Timuçin. Eline daha önce geçmesine rağmen içindekileri bu gece görecekti. Peki sahiden görmeli miydi? Flash ı atıp atmama konusunda dirense de merakına yenildi.  Masanın üzerinde ki  neetbooka taktı ve içindeki video yu açtı. Ekrana gelen görüntüde dışarı çıkarken önce kendisi görünüyordu. Ardından diğer adamlar kapıyı kapayıp kediciğin ve kızın yanına yaklaşıyorlardı. Kız çığlık atarak kaçmaya çalıştığında çocuk umutsuzca onu korumaya çalışıyor ve küfredip tehtit etmeye başlıyordu.

Diğerleri gülerken biri kendine çekti çocuğu, elinden kurtulduğunda hala çıplaktı. o sahneyi durdurduğunda fark etti. O veledin vücudunu tamamen görebiliyordu şimdi. Kıvrımlı hatları, beyaz bedeni,, gür saçları,,öfkeli bakışları...  tekrar çalıştırdı video yu.

   "Bırakın lan bizi şerefsiz piçler bu yanınıza kalmaz." Derken, geriye adımlıyordu. Öndeki adamlardan biri dudaklarını yalayarak çocuğa yöneldi. Diğeri kıza abanmıştı bile.  Çocuğu kolundan tutarken arkasına çevirmişlerdi.  Biri ellerini bağlarken diğeri eğmişti onu. Çırpınmaya çalışsa da bir işe yaramıyordu. Arkasındaki adam kediciğin poposunu sıkarken aynı zamanda şaplak atarak sırıtıyordu.  Biranda  onu  ayağa kaldırdığında adam, ellerini arkasında tutarken, belini eğip başını geriye atmıştı Eren. Şuanda durduğu pozisyon oldukça seksiydi.

İzlerken uyuştuğunu hissetti Timuçin. Parmakları yavaşça dudaklarına kayarken neredeyse nefes almadan izliyordu.

       "Hoşuna gitti mi ufaklık."

       "DOKUNMA LAN. Çek çek o parmaklarını."  derken nefes nefeseydi. Arkasında ki adam sırıtırken:

       "Merak etme biraz sonra oldukça zevk alacaksın." Dediğinde,  öfkeyle inleyerek başını bir kez daha geriye attı Eren. Yanındaki adamlardan bir diğeri meme uçlarını sıkıp yalamaya ve okşamaya başlamıştı bile.

Ölümcül Saplantı (+18)Where stories live. Discover now