Ruhsuz Bölüm 3

12.3K 188 20
                                    

Not..:P  Merhaba millet Geldik 3. bölüme  öcelikle belirtiyim  neler oluyor nelerr..:D  Konu akışı hızla devam ediyor.. Bu arada resimde gördüğünüz arkadaş Timuçin.. . .. altta ki de Eren

Bu ölümdü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu ölümdü. Ölümden başkası olabilir miydi? Parçalara ayrılıp tekrar bir araya gelmek. Günah dedikleri bu olsa gerekti. Hayır ceza dedikleri şey buydu.  Gün ışıyana dek bu iki zavallının çığlıklarını kimse duymamış, kimse dinlememişti. Hayal güçlerini zorlayan tüm o vahşi ve ilkel açıklarıyla saldırmış, onları birer sex oyuncağına çevirmişlerdi. Cehennem dedikleri şeyi dünyada yaşatmışlardı. Ve  şimdi ise bu iki günahkar vücutlarındaki morluk ve uzuvlarındaki kızarıklarla o muhteşem yatakta uzanıp nefes almaya çalışıyorlardı. Kız artık ağlamıyordu.

            "Bitti mi?" Dedi.

            "Daha yeni başlıyor." Dedi bakır saçlı kedi.

                             ****************                    *****************

    Zil çalmıştı.

   Kimi öğrencilerin ilk zilden nefret ettiğini belirtmeye gerek yoktu. Ancak bazı öğrencilerin tutumu gittikleri okullara yada kolejlere göre değişiklik gösterebiliyordu. İşte İstanbul Robert koleji, içerisinde bulunan bir takım yüksek rütbeli öğrencilerin örnek teşkil edeceğini düşündükleri okullardan biriydi. Bu okul, tüm elit tabakanın geldiği as ve üst ilişkisi olan, her daim güçlünün ayakta kaldığı yüksek statülü uluslar arası bir okuldu.
           Dev kütüphanesi, eğitim olanakları, revirleri, eğlence aktiviteleri ve çeşitli sporların yapıldığı özel üniverstelerin dahi standatlarını aratmayacak çarpıcılıkta, oldukça lüks ve güçlü bir mimariyle donatılmıştı. Zira kendi adına ait bir üniverstesi de mevcuttu. Dev bahçesinin otopark girişine park edilen elit tabakanın müthiş arabaları hızla göze çarpardı. Bu gösterişli akademiden mezun olabilen hiç bir öğrencinin işsiz kalmama garantisi, buraya gelen öğrencileri öncelikli sıraya koyuyordu. Fakat bu okulda, öğrencilerin kendi aralarında sınıflandırılmasını da görebilirdiniz ve her daim güçlü olanın konuştuğunu fark ederdiniz. 

              "Pekala pekala hadi yerlerinize oturun."
          Öğretmen hanım, sert adımlarla içeri girdiğinde gözlüklerin üzerinden sınıfa göz gezdirdi.  "Derse başlamadan önce sınıfımıza yeni gelen bir öğrencimizi tanıştırayım.  İçeri girebilirsin. "

        Sınıftan içeri  1.70  boylarında  yeşil gözlü  seksi ve sevimli arasına sıkışmış güzel bir çocuk girdi.

               "Merhaba efendim." Dedi gülümseyerek. Diş yapısı  dudaklarının arasından dikkat çekerken, sağ yanağındaki  gamzesi oldukça güzel görünüyordu.  Yüzünde alnından sağ ve soluna doğru uzanan bakır rengi kahkülleri,  göze çarpan dolgun dudakları sizde ona bakma isteği uyandırıyordu. Sınıfa dönerek kendini tanıttı:

Ölümcül Saplantı (+18)Where stories live. Discover now