Marriage?

769 57 7
                                    

Kris ve Baekhyun gece geç saatlere kadar sohbet etmişlerdi. Kris esneyerek yatakta Baekhyun'a arkasını döndü. ''Uyu artık Baekkie. Yarın evleneceğin adamla tanışacaksın.'' Dedi ve ufak (?) bir kahkaha attı. ''Oyo ortok Bookkoo. Yoron ovlonocoğon odomlo tonoşocokson. Hyung sadece bir tanışma. Hem ona karşı hiçbir duygu barındırmayacağımı biliyorsun.'' Kris Baekhyun'un görmeyeceğini bilse de başını salladı. ''Baekkie?'' ''Efendim Hyung?'' ''Sana arkamı dönüyorum ama güvendeyim değil mi?'' Kızaran Baekhyun ve kahkaha atan sarışın Dev.

Baekhyun uyandığın da Kris'i yanında görememişti. Yavaşça ayağa kalktı ve odasında ki banyoya yöneldi. İşlerini hallettikten sonra uyuşuk adımlarla aşağı kata indi. Üzerinde hala Hello Kity'li pijamaları vardı. ''Anne!'' Kahvesini yudumlayan kadına ilerledi.
"Efendim bebeğim." "Kris Hyung nerede?" "Oh onun işi çıktı. Kahvaltı bile yapmadı. Hemen geleceğini söyledi." "Peki."
"Baekkie?"
"Efendim Anne."
"Bugün akşamki yemekte, ön yargılı olma huh? Park ailesini ben de tanımıyorum. Ama o çocukla iyi anlaşmaya bak."
"Anne onunla aramda sadece arkadaşlık olur. Fazlası olabilir mi bilmiyorum ama emin değilim."
"Akşama düzgün bir şey giy. Mümkünse Pembe olmasın."
"Anne ben o rengi seviyorum. Neden her seferinde dalga geçmek zorunda mısın?"
"Bebeğim senin kıymelitini görmesem kız olduğunu düşüneceğim. Şuna bak Hello Kity!"
Baekhyun annesinin sözleri yüzünden kızarıp odasına yönelirken, annesi arkasından bağırdı. "Bebeğim utanmana gerek yok!"
Baekhyun odasına çıktı. Yatağı hâlâ dağınıktı. Baekhyun üzerini giyinip aşağı indi. "Anne benim bazı işlerim var. Akşama yetiştirim."
"Çok geç kalma bebeğim."
Baekhyun evden çıkınca Direk Kris Hyungunu aradı. "Alo Hyung nerdesin?"
"Bende gelebilir miyim?" "Tamam mesajda ki adrese geliyorum."

Kris arkadaşları ile birlikte bir cafede oturmuş sohbet ediyordu. Baekhyun da birazdan gelirdi.
Kris başını kapıya çevirdi. İstediği bedeni görünce gülümsedi. Ayağa kalkıp onu görmesini bekledi.

Hyungunu gören Baekhyun hızla ilerleyip Hyunguna sarıldı. "Hyuuung!" Kris ufak kardeşinin saçlarını karıştırdı. "Arkadaşların mı? Huh? Merhaba ben Baekhyun. Byun Baekhyun."
Baekhyun sevimlice sırıttı ve eğilerek selam verdi.

Baekhyun Kris'in arkadaşlarıyla hemen anlaşmıştı. Hepsi cana yakın kişilerdi. Lay ve Kris arasında değişik, arkadaşlıktan öte şeyler olduğu ortadaydı. Hyungunun ona anlatmasını,beklemesi gerekiyordu.

Kris Baekhyun'u sürükleyerek eve getirdi. ''Hyung eve gitmek istemiyorum. Hyuung evlenmek için çok gencim! Hyung bana bunu yapma! Hyung ya çirkin biriyse! Hyung bu güzelliği kaybedemem! Hyung lütfeen.'' Kris Baekhyun'u sürüklemeyi bıraktı ve ona baktı. ''Baekhyun sadece biri ile tanışacaksın. Neden bu kadar büyütüyorsun? Baban ne dedi? Ona karşı bir şeyler hissetmezsen seni zorlamayacak. Şimdi düzgünce yürü şu yolda.'' Baekhyun somurtarak Kris'e baktı. ''Hyung senden bir şey isteyebilir miyim?'' Kris yine ne oldu der gibi Baekhyun'a baktı. ''Hyuung~ O çocuk geldiğinde benim sevgilim gibi davransan huh?'' Baekhyun puppy bakışlarıyla Kris'e bakıyordu. ''Sonra da Lay beni öldürsün değil mi Baekkie?'' Baekhyun sevinçle etrafta sıçramaya başladı. ''Hyuung~ çok safsın! Biliyordum! Biliyordum. Hyung Lay'i sakın üzme huh? O çok iyi ve tatlı birisi!'' Kris Baekhyun'un her zaman ki saçma hareketlerine tekrar ve tekrar gülümsedi. ''Sadece yeni bir arkadaş. Hyung. Biliyor musun? Benim Kore'de senden başka hiç arkadaşım yok.'' '' Amerika da ki arkadaşların var Baek. Hem bizim çocuklar seni sevdi. Emin olabilirsin.''

Baekhyun ve Kris sonunda eve girdiklerinde evde büyük bir kaos vardı. Yardımcılar her şeyin mükemmel olması için çok titiz bir çalışma içindelerdi. ''Hyung görüyor musun? Sadece bir yemek için bile bu kadar şey oluyorsa, benim evlendiğimi düşünsene! Kendim için değil,yarımcılar çok yorulur.'' Kris Baekhyun'un kafasına çok da sert olmayacak şekilde vurdu. ''Çok konuşuyorsun! Odana git ve düzgün bir şeyler giy. Ben Bayan Byun ile konuşacağım.'' Baekhyun poflayarak merdivenleri ağır adımlarla çıkmaya başladı.

A Phone Beside Me (ChanBaek)Where stories live. Discover now