Kyungie Where are you Part 2

450 37 9
                                    

Kyungsoo Baekhyun'un çığlıkları ile çoktan bölünmüş uykusundan uyandı. Yatakta oturur pozisyona geldi ve dağınık olan saçlarını tekrar karıştırdı.

Baekhyun odaya girip büyük mutlulukla Kyungie'sine sarıldı.

''Günaydın Kyungie ♥''

''Baekhyun bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun.'' Kyungsoo etejerdeki saate baktı. Saat henüz 8.30'du! 

Kyungsoo Jongin'in yastığıyla Baekhyun'a vurmaya başladı. Kendi yastığına kıyamazdı.

''Lan piç sen benimle dalga mı geçiyon?! Karga bokunu yemeden sen ne sikim yemeye buraya geliyon?!''

Baekhyun ayağa kalkıp Kyungsoo'ya baktı.

''Kyungsoo biz dün seninle tartıştık ya.''

Kyungsoo bir an duraksadı.

''E-Evet?''

''İşte ben o sinirle sahile gittim. Arabanın kapısı birden kapatınca da telefonum arabanın anahtarını hepsini içeride unuttum.''

''Klasik Baekhyun.''

Baekhyun konuşmaya devam etti. ''İşte sahilde biraz yürüyüm negatif enerjim gitsin dedim. Hani topraklama falan anlarsın ya. Sonra arabamın önünde duran arabadaki çocuk bana bir sorun olup olmadığını sordu.''

''İyide tanımadığın biri durduk yere neden bunu sorsun ki?'' Kyungsoo yatakta sağ tarafa kaydı ve Baekhyun için yer açtı.

Baekhyun başta anlatsam mı anlatmasam mı diye biraz düşündü. Kyungsoo onun daha kötü hallerini de bildiği için anlatmayı seçti.

''Şimdi ben biraz toprağın üzerine yatayım dedim. Sonra saçlarım toprak oldu. Onları çırparken de gözüme toprak girdi. Sonra gözümü kaşıyınca da eyeliner'ım bozuldu. Düşündükçe kötü oluyorum.'' Baekhyun arada sesini yükselterek ve bazı eklemeler yaparak konuşmayı anlattı.

''Kyungie sonra eve davet ettim. Chanyeol da bizdeymiş. Ben Chanyeol'u arkadaşım olarak tanıttım belki Sehun ile bir yakınlaşma şansım olur diye Annem ise 'Mirhibi Sihin bi Cinyil Bikyinin giliciktiki işi'dedi. Düşünebiliyor musun?''

Kyungsoo başta güldü fakat sonra konuşmaya başladı. ''Doğru söylemiş Baekkie. O senin gelecekteki eşin. Ve bence sen sadece tanımadığın biri yüzünden yapılan en ufak şeyle bu kadar etkileniyorsan Chanyeol'a bir şans ver derim.

Baekhyun yüzünü buruşturdu ve cevap vermeme hakkını kullandı.

Kyungsoo ve Baekhyun aşağı indiğinde Jongin hala uyuyordu.

 İki kısa bölüm...

Diğer hikayeye bölüm yazdıktan sonra buna da yb ekleyeceğim~~ ♥

A Phone Beside Me (ChanBaek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin