''Suzerain''

351 25 1
                                    

Hüküm süren.

Chanyeol sanki yüz yıllardır bir krallığı yönetiyor gibi profesyoneldi. Baekhyun'un kalbinde hüküm süren bir kraldı. Tek bir sorun vardı, Chanyeol'un bundan haberi yoktu. Baekhyun ise bunu nasıl dışa vuracağı konusunda son derece acemiydi (?)

Ama o gece tüm korkaklığını, ürkekliğini, şüphelerini bir kenara bırakıp o yemeğe gitmişti. 

Bungee Jumpig gibi düşünün bu durumu. Son noktaya gelene kadar kendinize güveniniz tam, yapabileceğinize güveniyorsunuz ama yapmadan bir kaç saniye önce gelen şüphe ve korku ikilisi bazen sizi geri çevirebilecek kadar güçlü oluyor. Bazen ise;

~

Baekhyun içeride ki masada oturan Chanyeol'u görünce olduğu yerde durdu ve bakışlarını ayaklarına çevirip derin bir nefes aldı. Yapabilirsin dedi kendine defalarca, Sen Byun Baekhyun'sun dedi durmadan. Ama bir faydası yoktu. Park Chanyeol onu ele geçirmişken Byun Baekhyun olmanın bile bir faydası yoktu.

Baekhyun ufak adımlarını içeri doğrulttu. Kafasında kurguladığı cümleler bir anda nereye kaybolmuştu acaba?

--

Baekhyun ve Chanyeol yemeklerini yemiş, son olarak ise kahvelerini içiyorlardı. Aralarında çok fazla sohbet geçmemişti. Günlük yaşantı sorularıydı.

Baekhyun derin bir nefes alıp elinde kahve bardağını masaya bıraktı. Chanyeol'un gözlerinin içine baktı. Eridiği nokta. 

Byun Baekhyun, Park Chanyeol'un gözlerinin içinde eriyordu.

''Öncelikle lütfen sözümü kesmeden beni dinle.''

Chanyeol göz temasını kesmeden yavaşça başını salladı.

''Nasıl oldu, ne zaman oldu, nedeni ne bilmiyorum. Bir anda kalbim kan pompalamaktan başka işlerle de uğraşmaya başladı. Beynim durmadan senin hakkında yorumlar çıkarmaya, düşünmeye başladı.Tüm vücudum, en ufak hücrelerime kadar seni özlerken buldum bazen  kendimi. Sesini özledim, yüzünü özledim, seni özledim Chanyeol. Sana bunları söylüyorum ama çok kızgınım aslında sana. Yıllarca Tanrının idare ettiği bu bedene nasıl bu denli etki ettin? Sen bir Tanrı mısın Chanyeol? Başkalarını bilmem ama sana tapıyorum. Benim ufacık ömrümde bu denli büyük devrimi yaptığın için sana tapıyorum Chanyeol. Biricik Kralım, Hüküm sürenim. Tüm Bedenim sana itaat ederken Ruhumu kendim sana teslim ediyorum Chanyeol. Seni tüm bedenimle, tüm ruhumla seviyorum Chanyeol. Seni yaşadığım ömrüm boyunca, öldükten sonra tüm bedenim yok oluncaya kadar ki süre zarfınca seveceğim Chanyeol. Son olarak Ruhum. Bedenim çürüse dahi ölümsüz olan Ruhum seni her zaman sevecek Chanyeol. Şimdi cevabını aldın mı Chanyeol? Seni nasıl sevdiğimi anladın mı?Birde, ben sana güvenmeyi istiyorum Chanyeol. Seni seviyorum demekten daha önemli bu.'' 

Baekhyun böyle bir konuşma yapmayı beceremeyeceğini düşünüyordu, ama yapmıştı. Chanyeol ise Baekhyun'un kendisi kadar güzel olan duygularını bu kadar güzel dışarı vurmasına şaşırmıştı.

Baekhyun konuşması biter bitmez göz temasını kesmişti. Çok fazla göz teması kuran birisi değildi, kursa dahi kısa süreli oluyordu. Hayatında bir ilkini daha Chanyeol'a kaptırmıştı.


~Kısa bir bölüm evet..

Haftaya beni bekleyen 11 sınav, 5 performans ve tamamlanacak 6 deftere rağmen bölüm atmam fazla cesurca değil mi? lşkşdflklşds Bol bol  yorum lütfen ♥

A Phone Beside Me (ChanBaek)Where stories live. Discover now