Winner!

394 25 2
                                    

Baekhyun oturduğu yerde birkaç esneme hareketi yaptı. Yaklaşık birkaç saattir, derginin satılma durumuna bakıyordu. Baekhyun şimdiye kadar bir kez geçmişti, o da büyük bir fark değildi. Genellikle satılma durumları birbirine eşitti.
Dergi çıkalı 6 gün olmuştu, son günün sonunda kimin kazanacağı belli olacaktı.

"Bu nal dım!" Baekhyun artık hiç de rahat olmayan koltuktan kalktı.  Yapacak hiç bir şey kalmamıştı. Sorular hazırdı, çizilecek resim yoktu.

Oturduğu koltuktan kalkıp odasında bir kaç tur attı. Bir müddet sonra, kendini çizime kaptırıp şirket çalışanlarıyla hiç görüşmediği, tanışmadığını fark etti. Odasından çıkıp etrafa göz gezdirdi. Herkesin bir işi vardı, ya da uğraşacak bir şeyler bulabiliyorlardı.

Jungkuk'ın karşısında ki ufak koltuğa oturdu.

''Sana bir sır vermemi ister misin kukie?''

Kuk elindekileri masaya bırakıp Baekhyun'a olabildiğince yaklaştı. Masadan ne kadar yaklaşabilirdi ki?Sınırlarını zorlamıştı. Dedikodu önemli bir şeydi, gerekirse aradaki masayı fırlatabilirdi bile.

''Sizi dinliyorum bay Byun.''

''Ben bu şirkette ki kimseyi tanımıyorum.''

Kuk ufak (!) bir kahkaha attı ve Baekhyun'dan uzaklaştı. ''Hyung! Tam kişisine geldin! Bu şirketin eskilerinden değilim ama herkesin dedikodusu bende!'' Baekhyun bu çocuğu daha mı çok sevmişti ne?

''Hyung karşı masada duran kız, Adı Min Yora. 33 yaşında olmasına rağmen ne kadar genç değil mi? Her türlü iddiaya girerim yüzünde 3 kg makyaj vardır. Eşinden 3 yıl önce boşandı. çocuğu yok. Böyle söylüyorum ama çok başarılı bir kadındır.''

''İki masa yanda duran çocuk. Jeongshin. Tam bir hacker. Bilgisayar hakkında bilmediği şey yok. Ayrıca tüm bilgisayar oyunlarında onu daha önce geçen hiç olmamış. Yalnız yaşıyor. Ve gördüğüm kadarıyla bulduğu her fırsatta kitap okuyor. Geçen yıl bir şirket yemeğinde takım elbise giymişti. Tanrım o fizik neydi öyle. Kesin düzenli olarak spor yapıyor, başka bir açıklaması olamaz! Gözlükleri ile de yakışıklı bir çocuk ama onları çıkardığında dehşet oluyor, bunu da söylemek isterim. Şirkette ki en iyi kıça sahip bu arada. ''
Baekhyun bunu değerlendirmek için aklının bir köşesine not aldı.

'' Bu da Yonguk. Boyu 195. Tanrım hyung bir keresinde onunla sohbet ederken boynum tutulmuştu. 28 yaşında. Genç, zengin, yakışıklı. 2 yıl önce büyük bir kavgayla sevgilisinden ayrılmış. Tanrım şu kızlar. Gay olduğunu bilsem ben evlenirdim bu çocukla.'' Baekhyun ufak bir kahkaha attı ve Kuk'un saçlarını karıştırdı. 

''Bu dedikodumuza daha sonra tekrar devam edelim. Şimdilik bu kadar yeter kukie.'' Kuk hyunguna kocaman gülümsedi ve başını salladı.

---

''Evet sayın seyirciler, Herkesin dört gözle beklediği o yarışmanın sonucu sonunda belli oldu. Genç yetenek kendini bir ışık gibi belli etti. Büyük farkla olmasa da sonunda kazanan bizi ilgilendiriyor değil mi?'' Sunucunun ufak (!) kahkahası Chanyeol'un yüzünü buruşturmasına neden olmuştu.

''Tanrım! Biran önce söyleyin de ölmeyeyim meraktan!'' Sonuç kağıtları Chanyeol'un elinde olmasına rağmen, Sunucunun ağzından kendi ismini duyup egosunu tatmin etmek kulağa daha güzel geliyordu.

''Sayın seyirceler.. İşte kazanan o isim! Ohh üzgünüm şuan reklama girip sizi sinirlendirmek zorundayım! Ekmek parası sonuçta.'' Haberler reklama girince Chanyeol sinir krizi geçirmemek için ayağa kalktı ve odanın içinde birkaç tur attı.

O sırada odaya Baekhyun girmişti. Suratı asıktı, bir şeye üzülmüş gibiydi.

''Hey! Baekhyun iyi misin?'' Baekhyun sanki bunu bekliyormuşcasına elindeki kağıtları Chanyeol'a savurdu ve kahkahalarla gülmeye başladı.

''Tabiki mutluyum! Sana kazanacağımı söylemiştim Park Chanyeol!'' Baekhyun Chanyeol'a bir kaç adım daha yaklaştı ve işaret parmağını Chanyeol'un göğsüne doğru ittirmeye başladı.

''Sana, seni ezeceğimi söylemiştim Park Chanyeol.''  Baekhyun Chanyeol'u ezdiği, yendiği için ilk ve son kez sevinecekti. 

Chanyeol Baekhyun'un minik elini tutup hafif baskı uyguladı.

''Beni yenmek seni neden mutlu etti biliyor musun Baekhyun? İddia için mi? Hayır. Ya da her hangi saçma bir şey için mi? Hayır bu da değil. Sen beni yendiğin için sevindin çünkü ben zirvedeyim ve sen zirvede ki birini çirkin şansınla yendin Baekhyun.''

Chanyeol Baekhyun'un elini bıraktı ve ceketini aldı. ''Restorantın adını mesaj atarsın. 2 gün sonra istediğin saatte.''


A Phone Beside Me (ChanBaek)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt