Date~

314 23 5
                                    

Oy ve Yorumlarınızı bekliyorum~

Evlilik teklifinin üzerinde yaklaşık 2 hafta geçmişti. Kış sezonu olduğu için Baekhyun'da Chanyeol'de çok sıkı çalışmıştı, bazen birbirlerini ihmal etseler de ikisi de bunu umursamamıştı.

Baekhyun ve Chanyeol bugün çıkacakları randevu için hazırlanırken ikisi de heyecanlıydı.
Baekhyun üzerine siyah bir pantolon ve üzerine, dökümlü bir şekilde duran gri renginde kazağını giymişti.
Chanyeol ise üzerine beyaz bir tişört ve üzerine siyah hırka giymişti. Pantolon olarak o da Baekhyun gibi siyah seçimini yapmıştı.

İlk olarak rastgele seçtikleri bir filme girdiler. Önemli olan film değil, birlikte vakit geçirmekti. Tanrım amaç birlikte vakit geçirmek dahi olsa bir Barbie filmi ikisi içinde fazlaydı.
Ama onlar animasyon filminden çıkmak yerine izlemeye başladılar.
O sırada hemen yanlarında olan bir erkek çocuk sızlanıyordu. "Omma artık çıkabilir miyiz? Bu film hiç erkeksi değil!" Film başlayalı henüz 10 dakika olmuştu ve önlerinde bir saatten fazla zaman vardı.
Baekhyun aklına gelen fikirle gülümsedi ve, yanında ki çocuğa baktı. "Dışarı çıkmak ister misin?" Ufak çocuk başta şaşırsa da sonra yavaşça başını salladı. Baekhyun daha sonra çocuğun yanında duran kadına baktı, heyecanla filmi izliyordu. "Efendim, merhaba ben Byun Baekhyun." "Hı hı bende G-Dragon." Baekhyun kıkırdadı ve tekrar konuştu. "Efendim bana bakarsanız Byun Baekhyun olduğumu görebilirsiniz." Baekhyun büyük bir gülümseme ile kadına baktı.

Kadın şaşkınlıkla yan tarafına baktığında ağzından bir şaşkınlık nidasının kaçmasına engel olamamıştı.
"B-bakhyun-shi Efendim?" (Y/N: Burada ki efendim şekli, hani anneniz size bağırdığında sizde efendiğğğm anneeğğğ dersiniz ya onun gibi afjdsakljfs)

''Oğlunuz sıkılmışa benziyor. Ihm demem o ki isterseniz, siz filmden çıkana kadar o bizimle vakit geçirebilir. Sizde kızınızla rahatça filme devam edersiniz.'' Baekhyun konuşmasının sonunda arkasında ki Chanyeol'u da gösterdi.

Kadın başta tereddüt etse de oğlunu mızmızlanmalarına karşı koyamayıp başını salladı. Baekhyun küçük çocukla birlikte koltukların arasından çıkarken, Chanyeol kadına ufak bir gülümseme verip kartını uzattı. ''Film bitince bize nerede olduğunuzu söyleyin, ufaklığı yanınıza getiririz.'' Dedi.

''Evet bakalım ufaklık, adın ne senin?'' Baekhyun heyecanla konuştu.

''Sejongha Hyung!'' Ufak çocuk gülümsediğinde gözleri kaybolmuştu. Baekhyun da ufak çocuğa gülümsedi. ''Bende Baekhyun, Sejongha!'' ''Ve bende Chanyeol, ufaklık.'' Chanyeol, Baekhyun'a arkasından sarılıp başını onun omzuna yaslarken konuştu.

''Ihm ne yemek istersin Sejongha?'' Küçük çocuk ellerini çenesine koyup kaşlarını çattı. ''Jajangmyeon?'' Baekhyun gülümsedi ve ufak çocuğun saçlarını karıştırdı. ''Chanyeol hyungun bize 3 tane Jajangmyeon alacak. Değil mi Channie?'' Chanyeol somurtarak Baekhyun'a baktı. Sejongha etrafına bakarken Baekhyun'un kulağına fısıldadı. ''Baekkie bu bizim randevumuz olacaktı. Tanrı aşkına bebek bakıcılığı yapıyoruz!'' ''İleride çocuğunuz olduğunda da aynı şeyi mi yapacaksınız Bay Park?'' Baekhyun bir eliyle Chanyeol'un yüzünü kendinden uzaklaştırırken konuştu. Chanyeol yüzündeki sırıtışla Baekhyun'a yaklaştı. ''Yani benimle sevişeceksin?'' Baekhyun kızarırken bakışlarını Chanyeol'den kaçırdı. ''Sejongha! Sana oyuncak almamı ister misin?'' Ufak çocuk heyecanla başını sallarken, Chanyeol Jajangmyeon almak için ilerledi. Bu sırada Baekhyun ve Sejongha da oyuncak seçmeye çalışıyordu.

''Hyung! şurada ki köpecik aynı sana benziyor!'' Baekhyun ona sinirle bakarken tısladı. ''O bir koala Sejongha! Ayrıca ben köpecik değilim!'' Baekhyun sahte sinirli haliyle konuştu ve konuşmasının sonunda dudaklarını büktü. Sejongha onun bu tatlı haline daha da gülümserken ellerini ağzına kapatmıştı.

''Hyung hadi gidelim!'' Sejongha, Baekhyun'un hırkasını çekiştirirken söyledi. ''Geliyorum Sejongha!'' Baekhyun kasiyerde duran gence başıyla selam verip poşeti aldı ve Sejongha'nın elinden tutup oyuncak dükkanından çıktı.

Chanyeol ile ayrıldıkları yere geldiğinde, bir kaç masa ileride oturan Chanyeol'ü gördü ve O tarafa ilerledi. Baekhyun elinde ki poşeti boş sandalyeye koydu ve Sejongha'nın da bir sandalyeye oturmasına yardım etti. 

Hepsi de Jajangmyeon'larını neredeyse bitirdiklerinde Sejongha ufak bir teşekkürden sonra konuşmaya devam etti. ''Chanyeol hyung! Gittiğimiz oyuncak dükkanında ki bir köpecik aynen Baekhyun hyunga benziyordu!'' O ellerini ağzına kapatmış ufak kıkırtılar çıkarırken Chanyeol de gülümsedi. ''Sejongha! Baekhyun hyungun cidden bir köpecik gibi değil mi?'' İkisi beşlik çakıp gülmeye devam ederken, başta gülmüş ama bozuntuya vermemeye çalışan Baekhyun konuştu. ''Ya! Ben bir köpecik değilim! Ayrıca o bir köpek değildi! Koalaydı!'' Baekhyun dudaklarını sarkıtarak konuştuğunda diğer ikisinin kıkırtıları daha da artmıştı. 

Sejongha sandalyesinden kalktı ve Baekhyun'un yanına yaklaştı. ''Hyung eğilir misin? Bir şey söylemek istiyorum.'' Baekhyun ona doğru eğilirken ne söyleyeceğini merak ediyordu. Yanağında ki ıslaklık ile gülümsedi ve öpmesi için diğer yanağını da gösterdi. Sejongha yanaklarına oluşan hafif pembelik ile hyungunun diğer yanağını da öptü.

O sırada Chanyeol'de eğilmiş ve öpücük istemişti. Sejongha gülümseyerek önce uzun adamın boynuna sarılmış ardından da yanaklarını öpmüştü. 

Baekhyun onların tatlı hallerine gülümserken, aklına gelen fikirle telefonunu eline aldı ve ikiliye bakarak telefonu sallayıp gülümsedi

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Baekhyun onların tatlı hallerine gülümserken, aklına gelen fikirle telefonunu eline aldı ve ikiliye bakarak telefonu sallayıp gülümsedi. ''Bu anı ölümsüzleştirelim!'' 

Chanyeol ve Baekhyun iki sandalyeyi birbirine yapıştırmış ve kucaklarına da Sejongha'yı almışlardı. Sejongha ise yerinde kıpırdanıp durmuştu. ''Ben kocaman adam oldum! Neden beni kucağınıza alıyorsunuz!'' Baekhyun ve Chanyeol aynı anda onun kafasına ufak bir öpücük kondurup geri çekilmişti. 

Chanyeol fotoğrafı çekip, diğerlerinin daha net görmesi için ortada tuttu. 

Ve Son olarak Bonus~♥

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Ve Son olarak Bonus~♥

Ve Son olarak Bonus~♥

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
A Phone Beside Me (ChanBaek)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ