What you're wondering about me

411 30 2
                                    

Baekhyun çizimlerine son hızla devam ediyordu. 2 gün sonra beğendiği çizimleri basım için götürecekti.

Chanyeol ise bu durumun ciddiliğini sonunda anlamıştı. O da gece geç saatlere kadar çalışıyordu.

Yine bir gün Baekhyun ve Chanyeol gece geç saatlere kadar çalışmışlardı.

Baekhyun oturduğu yerden kalkıp, odasından çıktı. Kahve iyi gelebilirdi. Her katta bulunan kahve makinasına yöneldi ve biraz kahve aldı. Normalde acı kahveyi hiç sevmezdi ama son günlerde favorisiydi.

Baekhyun kahvesinden bir yudum aldı. Acı ve sıcaklık aynı anda gelince hoşuna gitmişti. Kimsenin olmadığı şirkette kocaman gülümsedi ve ağzını şaplattı.
"Doğrusu kahve içerken bu kadar mutlu olan birini ilk kez görüyorum. Bu arada ağzını şaplatma, bu iğrenç bir şey."
Baekhyun kendisine kahve alan uzun gence baktı.

"Bu saatte neden buradasınız Bay Park?"
Kahvesinden bir yudum daha aldı. Her ne kadar ağzını şaplatmak istese de bunu yapmadı. Eğer karşısında ki kişi bundan rahatsız oluyorsa, bunu yapması kötü olurdu.
"Çalışıyorum. Kazanmam gereken bir dergi yarışması var." Chanyeol da kahvesinden bir yudum aldı. Tanrım  bir adam kahve içerken dahi yakışıklı olabilir miydi? Chanyeol kahve içerken bile yakışıklıydı.

"Demek beni sonunda gerçek bir rakip olarak görmeye başladın. Buna sevindim doğrusu. Ama üzüleceğim bir konu var" Baekhyun dudak büzdüğünde ne kadar tatlı olduğunu biliyor muydu ki?!

Baekhyun konuşmaya devam etti. "Sizi yeneceğim için üzgünüm bay Park. Bu bir yarışma ve bir kazanan ve birde Ezilen olacak. O kişi üzgünüm ki sizsiniz. Çünkü burada kazanan ben olacağım."

Chanyeol Baekhyun'un bu kadar iddalı olmasına gülümsedi. Onunla uğraşmak çok zevkliydi.
"Kendinize bu kadar güveniyorsunuz demek. O zaman seninle bir anlaşma yapalım Baekhyun. Eğer yarışmayı kazanırsan seni yemeğe çıkaracağım ve o zaman bana istediğin soruları sorabileceksin, ben ise hepsine ayırt etmeden cevap vereceğim. Ben kazanırsam da tam tersi?"
Baekhyun gülümsedi. "Şimdiden soruları hazırlayacağım Chanyeol." Bu evet demekti. Baekhyun Chanyeol'un ilk yemek teklifini kabul etmişti.

Ertesi gün Baekhyun iş yerine gözleri şiş bir şekilde gelmek zorunda kalmıştı. Çünkü gece boyu bir şeyler çizmişti ve biraz da soruları düşünmüş olabilirdi.

Baekhyun seçtiği çizimleri bir çanta da topladı ve odasına gelen kıza verdi. Yarına kadar dergi hazırlanmış olurdu. 1 hafta da kimin dergisi daha çok satılırsa o kazanıyordu. Baekhyun gülümsedi ve rahat koltukta arkasına yaslandı. Yüzündeki gülümseme bu aralar hiç silinmiyordu.

Bay Byun ise yaptığı iş ile kendini bir kez daha tebrik etti. Bu sayede Baekhyun ve Chanyeol daha da yakınlaşmıştı. Evlilik ve şirketin daha büyük olması an meselesiydi.

Junghyun ise şimdiden derginin bulunacağı yerlerden randevu almıştı. Bu yarışmayı biricik Baekhyun'u kazanacaktı. Chanyeol gibi bir eziğin kazanmasına göz yumamazdı.

Ertesi sabah Baekhyun biraz geç uyanmıştı ama bunu umursamadı. Üzerini giyinip ağır adımlarla aşağı indi. Televizyonun yüksek sesi onu rahatsız ettiği için, sesini kısmak üzere salona ilerledi.
"Park Chanyeol ve Byun Baekhyun rekabeti bugün başladı sayın seyirciler! Şimdi Kore halkına sormak üzere muhabirimize bağlanıyoruz!" Ekrana başka bir adam geldiğinde Baekhyun merakla ekrana baktı.

"Herkesin bildiği üzere şirket hesabı, sosyal medya da böyle bir etkinliği duyurdu. Şimdi halktan bir kaç kişiye bu soruları soracağız."

- "Bence Baekhyun'un şansı yok. Ünlü Park Chanyeol ile yarışıyorsun!"
- "Baekhyun'un çizimlerini daha önce görmedim ama o narin ellerden güzel şeyler çıkabilir."

Ve daha neler neler..

Kontrol etmeden atıyorum, bir hatam varsa affola 💞💞💞💞

A Phone Beside Me (ChanBaek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin