39. Bölüm

285K 11.5K 2.5K
                                    

Doğrusu bu bölüm pek içimize sinmedi. Siz bölüm çabuk gelsin gibi yorumlar yapınca bizde olabildiğince hızlı yazmaya çalıştık. İnşallah beğenirsiniz.


GÜNEŞ

Arabaya bindiğimizden beri Araf durmadan homurdandı.

''Sen varken benim yanıma kim gelsin Araf? Ayrıca elbiseme de kısa deyip durma. Şimdi gidince göreceksin benden daha kısa giyenlerde vardır. '' dedim homurdanmalarına dayanamayarak.

''O kızlar beni ilgilendirmiyor. '' Ne yani ben mi ilgilendiriyorum?

''Bu bir itiraf mı? ''

''Of! Saçmalama Güneş. Benim kavalyem olduğun için bu gecelik beni sen ilgilendirirsin. '' dedi. Bende ne zannediyorsam? Saçma salak şeyler düşünmesem olmuyor!

''Aras'ta gelmeyecek miydi? '' dedim konuyu değiştirerek.


''Uyku düzeni bozulmasın diye getirmedim. Hem zaten orada sıkılır. '' Başımı onaylar anlamda salladım.

Araba durana kadar konuşmadım. Kemerimi çözdüm ve arabadan indim. Araf arabadan inince anahtarı görevliye verdi ve yanıma geldi. Koluna girmem için kolunu uzattı. Şaşkınca Araf'a bakıyordum.

''Salak salak bakmayı keste koluma gir. Burada böyle olmak zorunda. Keyfime koluma gir demiyorum. Şaşırmayı kes. Hadi. '' dedi. Hemen koluna girdim. Bizimkilerde gelmişti. İnce, uzun, kırmızı halıdan geçtik. İlerledikçe birçok insan görüş alanıma giriyordu.

''Harika! Şimdiden erkekler sana bakmaya başladı. '' dedi Araf dişlerinin arasından.

''Sen beni mi kıskanıyorsun? '' Gözlerini devirdi.

''Daha kaç kere söyleyeceğim. Kavalyem olduğun için.. ''

''İyi. '' Yuvarlak, boş bir masaya geçtik. Bizimkiler de geldi. Çantamı masanın üzerine koydum.

''Şimdi gece bitene kadar burada mı duracağız ? '' dedim burun kıvırarak. Çok sıkıcı.

''Biz bazı iş yaptığımız kişilerle görüşmek için masadan ayrılacağız. Siz kızlar da buradan hiçbir yere ayrılmayacaksınız. Biz hemen geleceğiz. '' dedi Araf.

''Tamam, siz gidin. '' dedi Eslem. Ardından erkekler gittiler. Etrafıma göz gezdirdim. Bugün tehdit ettiğim sarı kafa gözlerini kısmış arkadaşlarıyla buraya bakıyorlardı.

''Arkamda ki masalardan birinden sarışın bir kız ve yanında da iki kız var. Bugün Araf'ın şirketine gittiğimde bana küçümseyen bakışlar atıyordu. Ve bende onu birazcık tehdit etmiş bulundum. Şimdi de buraya bakıyor. Elimden bir kaza çıkacak. '' dedim.

''Evet, buraya bakıyorlar. Yalnız bir erkek bize doğru geliyor. Hadi hayırlısı. '' dedi Sidal. Baktığı yöne bakınca Poyraz'ı görmemle gülümsedim. Yanımıza geldi.

''Senin de geleceğini bilmiyordum. Eğer bilseydim kavalyem olmanı isterdim. Fırsatı kaçırdım. '' Fırsat? Bozuntuya vermeden ''Evet, ben de geldim. '' dedim.

''Kavalyen kim? ''

''Araf. '' dedim gözüm Araf'ı ararken. Kızlı erkekli bir masada gülerek konuşuyorlardı. Kızın eli Araf'ın kolunda gezindi bir süre. Nefes alışverişlerim hızlandı. Araf bizim masaya baktı. Poyraz'ı görmesiyle kaşları çatıldı. Araf'a inat Poyraz'ın koluna dokundum ve hemen elimi çektim. Poyraz şaşırmışa benziyordu. Hey! Yanlış anlama. Araf'ı deli etmek için yapıyorum.

ORMANTİK MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin