5. Bölüm "Günlük"

182K 5.6K 1.9K
                                    

Ömür karakterini değiştirdik. Geçen bölümün multimediasına da bakabilirsiniz, orada da yeni hali var. Başka da kimseyi değiştirmeyeceğiz. Artık 'Şu karakter uymuyor, bunu değiştirin' gibi yorumları görmek istemiyoruz. Hiçbiri değişmeyecek. Bölümler uzun bir süre erkeklerin ağzından olmayacak. Olması gereken birkaç olay sonucunda erkeklerin ağzından da bölüm yazacağız. Yeni bölüm ne zaman diye sormayın. Çünkü tam verdiğimiz gün yayınlamamız zor. Çarşamba deriz cuma yayımlarız. Ya da cuma deriz çarşamba yayımlarız. Bu nedenle 'yeni bölüm ne zaman' gibi yorumlara artık cevap vermeyeceğiz. Buradan söylüyoruz. Belirli bir gün yok. Bir de karakterlerin isimlerini yazalım.

Vuslat- Lorena Rae

Masal Alya- Ilaria Di Vaio Lanna

Rüya- Alexandra Burimova

Yalın Uhud- Andreas Eriksen

Ömür- Matthew Noszka

Mirza- Cameron Dallas

Keyifli okumalar...

MASAL ALYA

"Evet, bizimki de ilk görüşte aşk. ''Sanırım ağzına bir iki tane patlatabilirim.

''Gördüğüm ilk andan beri onu seviyorum. ''Gözünü oyabilirim.

''Peki Yalın? Sen de mi öyle düşünüyorsun oğlum? Yani nerede, nasıl tanıştınız hiçbir şey anlatmadın. Şahsen ben ikinizi uygun bulmuyorum. ''Annemi alnından öpüyorum.

''Tabii ki Yalın'da beni çok seviyor. Size söyleyecektir.''Ve hala konuşmakta olan Kayla'nın kafasını koparabilirim.

Bakışlar abime döndüğünde abim kafasını kaşıdı. ''Seni evine bırakayım mı Kayla? ''Kayla gözlerini büyütürken ben memnuniyetle gülümsedim. İşte böyle yaparlar çakma sarışın. Abimin seni gerçekten sevdiğini mi düşünüyorsun?

''Bir cevap almadım Yalın? Sende seviyorsun değil mi? Bana olan aşkından beni buralara getirdin. Çünkü ciddi düşünüyoruz değil mi aşkım? ''Bu kızı yolarım. Nokta!

''Kayla... Sonra konuşalım mı? Burada bunlar gereksiz. İtalya'da ilişkimiz başladı ve devam ediyor. Kurcalama. Zaten hastayım. ''Kayla sinirden kuduruyordu ve ben ise burada zevkten dört köşe olmuştum! Abim benim be!

''Misafirimiz yeni geldi oğlum. Yemek yiyelim, sonra arkadaşını bırakırsın. '' dedi babam.

''Biz arkadaş değil sevgiliyiz, Esat amca. ''

''Sanırım Uhud'un aklı karışık. '' dedi babam.

''Babacığım, yemek hazır olana kadar kızlar Masal'ın odasına mı çıksa? Bende bir hava alırım. Daraldım. ''Abime gözlerimi kıstım. Kızı benim üstüme salıyordu. Eğer ben Kayla'yla yalnız kalırsam sonuçları kötü olurdu.

''Sevgilinle sen ilgilen abi. Bana ne? ''

''Kızım odana çıkın. Yemek hazır olunca sizi çağırırım. ''Annemin uyaran bakışlarını gördüğümde oflarken oturduğum yerden kalktım.

''Yürü Kayla. ''

Kayla'yla odama girdiğimizde ben onu takmadan yatağıma uzandım ve elime telefonumu alıp oynayama başladım. Aksi takdirde elimde kalırdı.

''Vuslat'la ne zamandan beri tanışıyorsunuz? ''Telefonuma bakmaya devam ederken cevap verme gereksinimi duymadım. Şu bölümü bir geçemiyordum.

''Farkındayım, sen de beni sevmedin. Ama benimde sizden haz ettiğim söylenemez. ''Evet, bölümü geçebilirim. Hadi!

''Vuslat ve Yalın arasında sanırım daha önceden bir şeyler olmuş. Ama bitmiş! Artık ben varım. ''Eğer bölümü geçemezsem elimden bir kaza çıkacaktı.

ORMANTİK MAFYAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin